תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
ביממה האחרונה המחשב התחיל לזחול ברגע שאני פותח דפדפן כלשהו. בבדיקה מהירה ראיתי שבמנהל המשימות מויעה לי שורה ללא שם כלשהו, אבל כשחיפשתי אונליין, קיבלתי תוצאה שמדובר על תהליך SVCHOST. באופן חריג הוא לוקח משהו בין 30-40CPU. כשנכנסתי יותר לעומק, ראיתי שהקובץ משלש את עצמו ומופיע כמה פעמים, אבל רק תהליך אחד הוא זה שעושה את הבעיות כפי שאפשר לראות בתמונה. כשאני מנסה לאתר את מיקום הקובץ הוא נמצא בתיקייה SYSWOW64 וממה שהבנתי הוא לא אמור להיות שם אלא ב WIN32, מה שאומר שיש מצב שמדובר על וירוס. הרצתי בערך 7-8 תוכנות אנטיוירוס שונות ובאמת ניקיתי את המחשב לחלוטין מכל מה שהיה שם, אבל זה לא פתר את הבעיה. כשניסיתי לבדוק את התהליך באמצעות process explorer, לחצתי על התהליך והופיעה לי תת-שורה…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתאבד עכשיו :-/ התקנתי וינדוס אקס פי חדש על מחיצה נקייה, הכל עבר חלק ויפה, זייה הכל קצת בעיות עם האינטרנט אבל סודר, אז ככה יש לי עכשיו שלוש מערכות הפעלה... סגרתי תמחשב הלכתי לאכול משהו וחזרתי שמח הדלקתי אותו בחרתי באקס פי ומסך כחול עלה, התחלתי מחדש תמחשב הוא עשה סריקה התחיל לעלות את הוינדוס אבל טען כי הוא לא מוצא את ההגדרות שלי ולא הסכים לעלות אותו, עוד התחלה מחדש עוד סריקה ומאז כל הזמן ריסטרטים בלי הגעה לאקס פי, הוא בכלל לא עולה... אני כבר ביאוש לגמרי... חזרתי לוינדוס 2000 שמזל ששמרתי למרות גסיסותו... האם זאת כבר בעיית חומרה ? אני חושד בהחלט בזכרון ! מה עכשיו ?
-
- 25 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ-3.5 שנים עם ספק EZCool 450W. עכשיו המחשב כבר עבר כמה וכמה הפסקות חשמל, אבל האחרונה כנראה גמרה אותו לגמרי. זו הייתה הפסקת חשמל של שנייה (נפילת מתח שחוזרת מיד), ומיד לאחר חזרת המתח שמעתי קולות פיצוץ מהספק (כנראה) וראיתי ניצוצות. מיד ניתקתי הכל מהחשמל, וכשהחזרתי לחשמל המחשב לא נדלק. עכשיו אני חושש לחומרה, כי זה מחשב די יקר (עלה אז 6K), עם כרטיס מסך טוב (אני יודע שהיום 8800GTS לא כ"כ נחשב, אבל עדיין מספק אותי). כדאי לשלוח אותו לתיקון? אם אחליף לו ספק ממחשב אחר כדי לבדוק אם שאר הרכיבים בסדר, עלול להיגרם נזק חמור יותר לרכיבי המחשב/לספק שאני שם במקום? אין לי ספקים חזקים ורוב המחשבים האחרים שאני יכול לקחת מהם ספק לא צורכים חשמל כמו המחשב שלי. שווה לנסות …
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר במחשב נייד די ישן, מחצי השמאלי(בערך) של המקלדת מקליד סטנדרטי, החצי הימיני(בערך) במקום אותיות מקליד מספרים וסימנים שהם יוצאים מSHIFT+NUM כל שהן. מה דעתכם, האם זו בעייה במקלדת עצמה, ואזי עלות התיקון ממש לא שווה את מחיר המחשב, ולזבל. או שזו בעיה תוכנתית ואפשר להגדיר\לסדר\לפרמט? Packard Bell ישן ומינייטורי. (אם הדגם קריטי אעדכן מאוחר יותר)
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז יש לי כרגע i5-7500 + 1070gtx 16gbRAM ובדקתי באתר וכתוב שהמעבד חלש לכרטיס הזה. לוח אם b150m-dv2 איזה מעבד אפשר לשדרג? זה רשימת המעבדים ללוח הזה: i7-7700 זה טוב? עיקר השימוש גיימינג וסטרימינג תקציב של 1300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-