תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. היום הדלקתי את המחשב ופתאום נשמע בום ענקי ביחד עם ריח שרוף שיוצא מן המחשב ! כמובן שזה הקפיץ את כל הפקק הראשי בבית. עשיתי ניסיון חוזר והוצאתי את כל החיבורים של המחשב מאחור ואז כשחיברתי רק את כבל ספק הכוח אז שוב היה בום חזק ויצאו גיצים משם ושוב הפקק קפץ. למישהו יש מושג מה נשרף ? האם זה ספק הכוח ? ניסיתי לפתוח את המחשב עצמו אך ממבט ראשון אני לא רואה משהו שרוף. תודה לכולם ! נ.ב המפרט בצד.
-
- 68 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה של וינדוס אקס פי פרו עכשיו יש לי בעיה שלפעמים שאני מדליק תמחשב הוא עושה קירטועים וגימגומים עכשיו שמתי לב שברגע שיש דיסק בצורב המערכת לא עולה הטוב הצורב מהבהב ויש בעיות בעלייה של המערכת יש לי צורב lg והמחשב שלי בכלל לא עמוס יש לי 40 גיגה שמתוכם נותרו לי לנצל 36 גיגה זיכרון 512 ומעבד 2600 מה דעתכם אנא עזרו לי מהר (פירמטתי כבר וזה לא עזר)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בבעלותו לפטופ hp 440 g4 עם מעבד 7500u ו8gb ram שלא מצליח להיכנס לווינדוס (ווינדוס 10 pro). מה הכוונה?- המחשב נדלק אבל לאחר שהוא נדלק ומגיע למסך שבו הוא מציג את השעה והכל, אם אני לוחץ על אנטר או על העכבר כדי לעבור למסך שבו מכניסים סיסמה, הוא נכנס ללופ של כ5 שניות שבסופו הוא חוזר למסך של השעה. אין לפטופ בטריה נשלפת, אבל חיכיתי שהוא יסיים את הסוללה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי אבל הוא ממשיך להיכנס לאותו לופ. פרטים נוספים- ככל הנראה המחשב עידכן את עצמו בדיוק לפני שזה התחיל (בלילה) ואני באינסיידר פרוגרם במסלול המהיר. לדעתי זה באג בעדכון אבל השאלה היא האם העדכון הבא יתקן את זה או לא ואם הוא בכלל יותקן. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ביממה האחרונה המחשב התחיל לזחול ברגע שאני פותח דפדפן כלשהו. בבדיקה מהירה ראיתי שבמנהל המשימות מויעה לי שורה ללא שם כלשהו, אבל כשחיפשתי אונליין, קיבלתי תוצאה שמדובר על תהליך SVCHOST. באופן חריג הוא לוקח משהו בין 30-40CPU. כשנכנסתי יותר לעומק, ראיתי שהקובץ משלש את עצמו ומופיע כמה פעמים, אבל רק תהליך אחד הוא זה שעושה את הבעיות כפי שאפשר לראות בתמונה. כשאני מנסה לאתר את מיקום הקובץ הוא נמצא בתיקייה SYSWOW64 וממה שהבנתי הוא לא אמור להיות שם אלא ב WIN32, מה שאומר שיש מצב שמדובר על וירוס. הרצתי בערך 7-8 תוכנות אנטיוירוס שונות ובאמת ניקיתי את המחשב לחלוטין מכל מה שהיה שם, אבל זה לא פתר את הבעיה. כשניסיתי לבדוק את התהליך באמצעות process explorer, לחצתי על התהליך והופיעה לי תת-שורה…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתאבד עכשיו :-/ התקנתי וינדוס אקס פי חדש על מחיצה נקייה, הכל עבר חלק ויפה, זייה הכל קצת בעיות עם האינטרנט אבל סודר, אז ככה יש לי עכשיו שלוש מערכות הפעלה... סגרתי תמחשב הלכתי לאכול משהו וחזרתי שמח הדלקתי אותו בחרתי באקס פי ומסך כחול עלה, התחלתי מחדש תמחשב הוא עשה סריקה התחיל לעלות את הוינדוס אבל טען כי הוא לא מוצא את ההגדרות שלי ולא הסכים לעלות אותו, עוד התחלה מחדש עוד סריקה ומאז כל הזמן ריסטרטים בלי הגעה לאקס פי, הוא בכלל לא עולה... אני כבר ביאוש לגמרי... חזרתי לוינדוס 2000 שמזל ששמרתי למרות גסיסותו... האם זאת כבר בעיית חומרה ? אני חושד בהחלט בזכרון ! מה עכשיו ?
-
- 25 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-