עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by haim1440,

יש לי שני ווינדוסים על המחשב ואני רוצה למחוק אחד מהם ...נכנסתי למאפייני מערכת - הפעלה ושחזור - הגדרות- ומפה אני לא יודע להמשיך. :s05:

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  4. עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by the red dragon,

תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  13. היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …

14. Started by QQQ,

יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by MetalB,

יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Shadowman,

הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני מצרף את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. שלום, המחשב שלי מזה כ-3 חודשים כבר מרסט את עצמו בממוצע אחת לכל יום בד"כ שאני עובד על המחשב מספר שעות אז יש 2 עד 3 נפילות פתאומיות בזמן עבודה על המחשב. לדעתי זה או מהתחממות יתר במחשב שלי או שיש לי בעיה בלוח אם. אני מתחנן אני חייב עזרה דחוף זה נהיה כבר דבר מעיק שהמגש שלי כל הזמן נתקע לחצי שניה ועושה ריסט לפעמים זה בא גם לבד שאני לא נודע במחשב במשך כמה זמן ואני חוזר למחשב ואני רואה שהוא אותחל אוטומטית מחדש כתוצאה מכשל במערכת. אני כמעט בטוח שיש לי בעיית חומרה בדקתי את הזיכרון והארדדיסק בתוכנות בדיקה ושתיהם נמצאו תקינים לחלוטין. אני מעלה פה תמונה מתוכנה לטמפרטורות בזמן עבודה שמישהו יגיד לי בוודאות ההטמפ' תקינות... העלאתי גם 3 קובצי DUMP אחרונים בבקשה שמישהו ינתח לי אות…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המסך הכחול תוקף אותי בכל הזדמנות שהוא יכול ,בעבר ניסיתי לפענח את הבעיה אך ללא הצלחה אשמח לקצת עזרה. הנה שתי קבצי ה minidump האחרונים שלי http://www.zshare.net/download/2925261e60d6b6/

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by AvieL93,

דוד שלי ביקש שאני יבוא לסדר לו תמחשב היה לא בעיות כאלה לפעמיים אבל עכשיו תמיד נגיד פעם הוא היה נכנס למשחק לא תמיד לפעמיים או אחרי כמה זמן שהמחשב דולק המחשב היה נופל הוא היה רואה מסך כחול אם הרבהמילים באנגלית והיה צריך להדליק מחדש ועכשיו כל פעם שהוא מפעיל שתי תוכנות או סתם המחשב נופל וזה קורא וזה מחשב ישן של כמה שנים והוא אף פעם לא פתח אותו ניקה וזה והמחשב עבר מלא פירמוטים קיצר אני ילך אליו מה אתם ממליצים לי לעשות חוץ מלנקות לו תמחשב

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים