עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kikkler,

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dotans75,

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by p.s.y,

כשהמודם כבוי הכל בסדר איך שאני מדליק אותו המעבד קופץ לאחוזים גבוהים של עבודה ה system idle procces מראה 90% שזה בסדר אבל ה cpu usege מראה על 60 % שזה לא הגיוני גם אחרי שאני מפרמט הכל אותו דבר איך לסדר את זה?

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by mani007,

שלום יש לי מערכת הפעלה של וינדוס אקס פי פרו עכשיו יש לי בעיה שלפעמים שאני מדליק תמחשב הוא עושה קירטועים וגימגומים עכשיו שמתי לב שברגע שיש דיסק בצורב המערכת לא עולה הטוב הצורב מהבהב ויש בעיות בעלייה של המערכת יש לי צורב lg והמחשב שלי בכלל לא עמוס יש לי 40 גיגה שמתוכם נותרו לי לנצל 36 גיגה זיכרון 512 ומעבד 2600 מה דעתכם אנא עזרו לי מהר (פירמטתי כבר וזה לא עזר)

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי כונן CD-ROM מתוצרת LG. הדגם הוא: CRD-8522B המשחק GTA:Vice City לא עולה לי ככל הנראה בגלל שאין לי דרייברים מספיק חדשים לכונן הCD-ROM שלי. הדיסק פשוט לא עולה. יכול להיות שהכונן צריך דרייברים חדשים (?). הייתי שמח מאוד אם מישהו היה מצליח למצוא לי דרייברים לווינדוס XP כי ניסיתי ולא מצאתי, או אם יש פתרון אחרי חלופי, הוא גם יתקבל בברכה. גם על הכונן השני - הצורב הדיסק לא עובד. התופעה לא נובעת מלכלוך או משהו כזה, כי זה עובד אצל חברים שלי. פשוט נראה לי כי רכשתי את המחשב לפני איזה 3 שנים, הוא צריך דרייברים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nim901,

שלום יש לי כרטיס מסך מדגם ATi Radeon 9200 Series ומאז ששמתי אותו יש לי בעייה יש לי כרטיס TV עם תוכנה (כמובן) כשאני הפעלתי את התוכנה עם כרטיסי מסך של nvida לא היו בעיות אך כשאני מפעיל עם הכרטיס מסך הזה ברגע שהתוכנה מופעלת המסך משתגע ז"א הוא כזה יורד למטה ובא מלמעלה כמו ב טלויזיות שהם לא מוגדרות טוב ובעיות זאת נגרמת כשקצב רענון המסך יורד ל 60 מ 75 איך שהתוכנה מופעלת (פעם זה לא היה) ופשוט נמאס לי כל הזמן להחזיר את קצב רענון המסך ל 75 למישהו יש פתרון ? מי שרוצה לדעת הכרטיס TV שלי הוא life video 200 משהו כזה ואם כבר אני פה למישהו יש דרייברים בשבילו ? נאבד לי הדיסק עם התוכנה :\

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by nim901,

שלום, לפני כמה דקות ניקיתי את העכבר עם אציטון בטעות ועכשיו כנראה האציטון הגיע מתחת ללחצן של העכבר ונורא קשה ללחוץ על הלחצן מישהו יודע איך אני יכול להסיר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  11. יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  12. יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by topgun,

יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by MW,

משום מה המסך התכווץ לי ללא שום סיבה והוא התכווץ ברוחב אני לא מצליח להגדיל אותו לגודל המקורי... זה קרה ברגע שנכנסתי ל DXDIAG. ניסיתי להתקין את הDX9 שוב וגם את הדרייברים לכרטיס מסך שוב אבל זה לא עזר... יש למשיהו מושג מה הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. לא נארה לי שהאר דיסק באמת עובד כי הטממפרטורה שלו נורמלית אי חושב (28 מעלות) והמחשב פועל כרגיל, לא יותר לאט, ובדקתי אם המחשב מתאמץ והוא בכלל לא... אבל מה שמדאיג אותי שאולי הוא כן מתאמץ או משהו ואני לא יודע את זה ויהרס לי ההארד דיסקץץ רק לפני כמה חודשים קניתי אותו..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hike101,

שלום. יש לי תוכנה שמנטרת ומתריאה על טמפרטורת ה CPU , סיבובי מאוורר, מתח וכדומה. הטמפרטורה "הרגילה" , כשהמחשב נמצא במצב רגיל, מגיעה ל40 עד 45 מעלות. לעתים כשאני מריץ משחק מסויים (far cry, thief3 ) , הטמפרטורה עולה ל 60 עד 63 מעלות והתראת הטמפרטורה מצפצפת ומאלצת אותי להפסיק לשחק מחשש להתחממות יתר. יש לי מאוורר אחד כעת במחשב וחשבתי להוסיף עוד אחד אך נאמר לי ש60 עד 65 מעלות זה נורמלי לפעמים. האם זה נכון? האם אני צריך עוד מאוורר? אנא הציצו במפרט המחשב בשביל פרטים נוספים על המערכת שלי. תודה

• 9 תגובות
    • 22k צפיות
  20. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המתחים הם למטה הם נורמלים?אולי בגלל זה יש לי בעיות חום? שמישהו יעזור לי כי אני לא מבין בזה כלום. ואם הם לא נורמלים מה לעשות

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by C--L,

שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Mighty,

היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by R0ck,

למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  25. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים