עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

קניתי לוח אם חדש של abit nf7-s והארד דיסק של wd 160gb sata שמחובר יחד עם maxtor 40gb ata 1333 ואני לא מצליח להתקין ווינדוס.אני עושה boot מהדיסק התקנה או מפלופי אני מפרמט הווינדוס מעתיק קבצים עושה ריסטרט ולא ממשיך מאיפה שהבוא הפסיק אלא מהתחלה.שאני עושה fdisk לראות את המצב של ההארד דיסק הוא אומר לי שאין מחיצות (partition) שאפשר להציג למנרות שהדיסק התקנה מזהה את המחיצות.שאני מנסה לעשות boot מהארד דיסק הוא רושם שאי אפשר ואין דיסק מערכת.אני מנסה כל שילוב בין הכוננים רק הסיריאל רק ה-ide או ide master וסיריאל ואני לא מצליח אף פעם זה לא קרה לי מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by Laser-Trooper,

היי מה קורה ? הרבה זמן לא הגבתי פה... אז ככה : יש לי AMD 64, וקיבלתי איתו מאורר למעבד Thermaltake Venus 12 שזה מאורר מצויין וחזק ביותר. בהתחלה שמתי אותו על הכי גבוהה זה עשה רעש של טרקטור, מעלות המעבד היו 35 שזה מצויי, ובהתחלה כשקיבלתי את המחשב שמתי אותו על האמצע אז הטמפ' היו 37-38. כל יום זה עולה לי במעלה אחת ואני לא יודע למה! היום המאורר היה על האמצע, שיחקתי CS והיה לי 45 מעלות ! שזה היה בהתחלה 40 גג במאמץ! אתמול היה לי 44, שלשום 43, היום 45. אני חושש שהמעבד ימשיך לעלות לי כל יום במעלה עד שהוא יתחמם מאוד... בבקשה נסו לעזור לי, אני לא יכול לשים את זה על הכי גבוהה יש רעש של טרקטור... תודה. עריכה : רציתי להגיד שיש לי מארז מצויין של TT שיש לו 4 מאוררים, למרות שיש שם גו…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tal hw king,

שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by kobibo,

הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום לכולם. היום ניתקתי את המחשב מהחשמל והעברתי את המתג של הספק ל OFF. (שאבתי עם שואב אבק בפנים ואחרי כמה זמן החזרתי את הקבל לשקע ואז פתאום אני בא להדליק את המתג של הספק ואני קיבלתי זרם רציני! הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי! זה נורמלי כי אני דואג שהוא לא ישרוף לי את כל המחשב. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RazorJunior,

אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by nim901,

יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by B.D.B,

[ltr]I have an M$ sidewinder joystick (non-FF) and an M$ sidewinder FF wheel, both the gameport (15 pin D type) version. now I have an O/B AC97 and a Creative Live. the first problem is that I can't have both the joystick and the wheel connected at the same time, windows doesn't add the second device that's connected, but it does show in the hardware maneger (see pic). the second problem, which is a bit less important is that I don't have the static resistance and return to center force feedback that windows creates on the creative gameport. [/ltr]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by a55af,

תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by Falador,

אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by Or_s,

יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חבר'ה.. יש לי כאן מחשב עם החומרה הבאה: AXP1800 + TT V11 Gigabyte nForce2 board - GA-7N400-L1 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L1.htm 256mb OCZ PC2700 WD 40JB Liteon 52x32x52 Sapphire R9100 Compucase 6A19 מסך Hyundai Q17 מחובר ב-DVI מערכת הפעלה WinXP Home מקורית + Service PK1 יש לי שני מחשבים כאלה, סה"כ דיי זהים (לאחד כונן קשיח של Seagate וכונן CD של LG). בזמן האחרון שניהם משום מה התחילו להציג את הלוגו של Windows בצורה מעוותת כאשר המחשב עולה (אי אפשר לזהות את הלוגו - רק את הצבעים) לאחר שפרמטתי אחד מהם התופעה נשארה כשהיתה.. ולכן אני מניח שזו אינה בעיית תוכנה, אלא חומרה. האם נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות כדי לבדוק את הגורם לבעיה? אם אחד מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  20. זה ממש מוזר תיראו : אנשים בבקשה בבקשה !!! אני מכניס את ה-DRIVER של הכרטיס טלוויזיה והוא לא נותן לי צריך מין קובץ שרשום שם !! אז בבקשה תעזרו לי !!! אולי להביא לי את הדריוזר הזה משהוא !!! :-[ תעזזרו לי בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Sick Freak,

חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים