עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The UnKnown,

זה קורה בעיקר באמצע משחק (פיפ"א 2004) , אני משחק פתאום יש טוט כזה די גבוה כמו צפצוף מוזר כזה, ולפעמים הוא חוזר יותר מפעם אחת. מה זה יכול להיות? מה מקור הצפצוף?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by nadav1711,

המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by MotherShip,

מצב התחלתי- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה לאחר שנה- מחשב א':8800GT מחשב ב':HD4650 לאחר חצי שנה- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם. הצעדים שנעשו עד עכשיו: החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים התקנת דריברים מעודכנים איפוס הביוס למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by zion561,

האלן חברים,יש לי בעיה מאוד מציקה כבר מלא זמן אני יכול לעבוד על המחשב כמה שעות,או סתם 10 דקות נניח,ופתאום משום מקום המחשב מתחיל לצפצף צפצוף שלא מפסיק וחופר מאוד!!! לפעמים הצפצוף נפסק לאחר מספר דק,ולפעמים יכול להמשך גם כמה דק טובות יש ימים שבקושי מצפצף,ויש ימים שהוא לא מפסיק לצפצף שחכתי לציין,יכול להיות שקט מופתי.פתאום אכנס לאיזה משחק/גולש/מפעיל קיובייס וישר הוא מתחיל לצפצף.ברגע שאני סוגר תתכונה/משחק מה שזה לא יהיה זה ישר מפסיק וזה משגע אותי איפה נראלכם הבעיה? אשמח לעלות לכם סרטון קצרצר ברגע שאני אתפוס את זה על חם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה

6. Started by KungFuHustle,

חבר שלי קנה היום זכרון נוסף למחשב, שהוא מחבר אותו בלבד או את הקודם שלו בלבד ומנסה להפעיל את המחשב נשמע צפצוף אחד ארוך מאוד מישהו יודע מה יכול להיות? לוח אם של MSI

7. Started by Alony21,

כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by Minex,

סרטון: https://streamable.com/qsqa1 לוח אם קודם gigabyte gaz77m d3h, השמיע צפצופים דומים לפני שהתקצר ומת. החלפתי ספק 600 קולרמאסטר , לוח חדש gigabyte h61m 2spv ומאוורר מעבד של ארקטיק. חיברתי הכל, שמתי משחה טרמית (אולי יותר מדי?), חיברתי כרטיס הרחבה usb3 pci חדש, הכל עבד כמו שצריך, אפילו שיחקתי משחק רשת עתיר גרפיקה, אם כי כל המארז רעד מאוד מהמאווררים (לא קרה לי עד כה). הבוקר קמתי, שמח וטוב לבב וקיבלתי צפצופים מהירים (קובץ וידאו מצורף). המעבד i7 ומחובר גם מאיץ 660ti. בניתוק רוב החומרה, הלוח עדיין מצפצף.

9. Started by Shane McMahon,

שלום. גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה שחור,והיו צפצופים ארוכים. טייייייייי טיייייייייייייי טייייייייי... מה זה יכול להיות?פעם היה לי אתר שכותב אבל אני לא מוצא אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה

11. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by ARIK1984,

שלום יש לי לפעמים שניי צפצופים ולפעמים שלושה בזמן הדלקת המחשב למרות שהמחשב עובד רגיל המפרט :Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם:MS-7366 החלפתי זיכרון לחדש אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by rjjb7,

מה המשמעות של הצהפצופים הבאים בהדלקה: 1) צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה 2) 3 צפצופים קצרים מהירים ואחריהם אין תגובה המחשב נשאר דלוק 3) צפצופים ארוכים ואיטיים בלי הפסקה 4) צפצופים קצרים ומהירים בלי הפסקה אפשר גם לפרט באופן חלקי או בהרחבה על חלק מהסעיפים בתודה רבה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by assaf12,

אני מנסה לסדר מחשב לחבר המחשב התחיל לזבל את המסך באמצע התקנת XP עשיתי בוט באמצע ההתקנה ומאז התחילו צפצופים של הלוח בפוסט ואין תמונה 1 ארוך ו2 קצרים, לפי מדריך כללי ללוחות אינטל שמצאתי זה אומר שאין כרטיס מסך מחובר, אבל הכרטיס מחובר טוב אם אני מנתק את הCD והHD אז המחשב עושה פוסט והכל בסדר מה נדפק שם?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום אם הכרטיס הגרפי לא מותקן במחשב, זאת אומרת שאין בכלל כרטיס מסך, האם הלוח - אם אמור לצפצף? הכרטיס הישן שלי כנראה סיים את תפקידו, הלוח אם היה מצפצף ולפי רשימת הקודים של הלוח אם, זו בעיה עם הכרטיס. גם הטכנאי אמר שהכרטיס מת אז אין ספק. קניתי כרטיס חדש, התקנתי, הדלקתי - הלוח אם מצפצף! אותו סיפור. לטענת הטכנאי, הכרטיס החדש שהוא התקין דווקא עבד. (לא בדקתי). השאלה היא, האם אני עושה משהו לא נכון? אני מחבר את הכרטיס לספק כח עם הכבל שקיבלתי, מתקין את הכרטיס על הסלוט, מבריג מה שצריך, מחבר את המסך לכרטיס, ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות? הוידאו שהעליתי: Graphic card problem, motherboard beeps

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tomy712,

שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by dr70,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ושומע צפצופים ארוכים. מה המשמעות של הצפצופים הללו? מה יכולה להיות התקלה. האשכול נפתח לבקשת zohar678 והבעיה היא שלו. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by gggilad13,

חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות מחשב ואולי הן קשורות: לפעמים המחשב מתחיל להשמיע צפצופים - בזמן עבודה, לא בעת עליית המחשב - כאשר הצפצופים לא אחידים אלא לפעמים צפצופים קצרים ולפעמים אחרי קצת זמן הם הופכים לצפצוף אחד רציף. זה לפעמים כשאני גולש באינטרנט (בעיקר קרה לי עם פלאש), לפעמים כשסקייפ או תוכנה אחרת עובדת. בנוסף, לפעמים (גם בעיקר כשאני פותח כמה טאבים באינטרנט או כשאיזה תוכנה עובדת, אני מקבל הודעה שאין די זיכרון פנוי במחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המערכת אז פירמטתי את המחשב מחדש אבל זה עדיין קורה. השאלה היא איפה הבעיה, בזיכרונות? בלוח אם? מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבד: 435 AMD AthlonII X3 זיכרונות: Patriot Viper II 4GB 2X2 ספק כוח: Seasonic S12II 380W מע…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by עינב,

יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ranranran,

לפני כמה ימים החלו להישמע צפצופים מהנייד, אין להם סדר קבוע והם משתנים כל הזמן הסדר שלהם. המחשב הוא ThinkPad Edge E531 מה זה יכול להיות? אין לי ממש אפשרות לשלוח את המחשב עכשיו לביטוח, זאת תקלה שאפשר למשוך איתה עוד קצת זמן?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by .!אור!.,

אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים