עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הדרייבר של REALTEK כשאני מפעיל מוזיקה או כל קולשהו זה נישמע קטוע\רועד הלוח של DFI INFINITY וכל כמה זמן הדרייבר של הכרטיס קול עולה לי ומראה לי שמשהו בחיבור איפה שהרמקולים לא בסדר אבל לא נגעתי בשום חיבורים ויש לי את המחשבר כבר איזה חודש וחצי והוא לא עשה לי את הבעיה הזאת גם המחשב זז לאט את המפרט אפשר לראות ''מפרט מחשב'' זה הכל קורה לי אחרי שאני מפעיל את האימיול אבל אפילו כשהיה לי פנטיום 4 עם 512 זיכרון זה לא עשה לי ככה נ.ב גם אחרי שאני מכבה את האימיול הבעיה נמשכת

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה. הצליל המוזר מהמחשב , משהו שהתחיל לי היום, צליל כזה צפצוף.. איך אני אסביר את זה.. כמו הצליל שמכונית עושה כשיש מישהו לא חגור או כשיש דלת פתוחה, משהו כזה. אין לי מושג מזה וזה משגע אותי. ובעיה 2 המחשב קופא, אחרי כמה זמן שהוא דלוק ופתוחות בו תוכניות, הוא נהיה איתי ואז אם נגיד אני רואה סרט או סרטון ביוטיוב, המחשב קופא . [זה לא קורה עם משחקים] בבקשה תצילו אותי לפחות מהבעיה הראשונה, מלחיץ אותי!! זה משגע אותי!! אין לי שקל בשביל מחשב חדש, חייב את העזרה שלכם!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LinKinG,

יש לי צליל מוזר מהמחשב כמו זרם כזה והוא מתגבר או מתעוות יותר נכון כל פעם שהמחשב חושב ??? מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  4. אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...

5. Started by leon2810,

לאחרונה המחשב שלי מפיק צליל מעצבן(ולא זה לא מהרמקולים) המערכת הפעלה עובד והכול אם היו ספקות אך פתאום באמצע השימוש המחשב מתחיל לעשות צליל ארוך ומעצבן ואני צריך לשחק איתו(לתת לו מכות להזיז אותו וכו' ולוקח זמן עד שזה נירגע קצת) אבל אז שום מתחיל מחדש... מה זה הדבר הזה? שווה לנתק את הרמקול אם זה במקרה זה?או שזה מאוורים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מהיכן זה? האם בעייה כזו ידועה ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by sdusdus,

בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by MisterVB,

יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. האם צפויות בעיות בלוח האם הזה [תמונה]? אני לא רוצה לבזבז זמן בניסיון להפעיל אותו ורק אח"כ לגלות שלא היה סיכוי מלכתחילה. תודה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  13. צילמתי סרט בחו"ל באמצעות מצלמת וידאו סוני. הסרט נמצא על dvd שאותו אני לא מצליח לראות במחשב באמצעות מדיה פלייר (אני מקבל הודעה שממליצה לשנות את הרזולוציה של המסך) אך מצליח לראות באמצעות תוכנת vlc מה עלי לעשות כדי לראות באמצעות מדיה פלייר (הקובץ שנוצר הוא עם סיומת vob). שאלה שניה מתייחסת לכך שאני לא מצליח לצרוב את הקבצים הנ"ל. כל מדיה חדשה שאני שם בצורב אני מקבל הודעה שהמדיה מלאה ואין מקום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by Isacc.rosenthal,

שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  16. שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Notter,

היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. Started by ilanb0,

קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?

19. שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by izir,

היי חברים יש לי את הכרטיס מסך 6970 http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/6000/6970 ברצוני ליראות במסך במחשב וגם בטלויזיה במקביל האם ניתן? שמתי לב שיש בכרטיס מסך הנ"ל רק hdmi אחד ויש שמה dvi ואני רוצה ליראות בhd אז צריך לקנות מפצל בכל מקרה איך אני עושה שאני רואה בשתי מסכים במקביל תודה לעונים עצמאות שמח

21. Started by ilanb0,

ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?

22. שלום,יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים:1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה.2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק.החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו.תודה לעוזרים.

23. Started by gshhar,

יש לי מחשב נייד עם XP בעיברית וכרטיס של ATI. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה עלמנת לראות סרטים מהמחשב איך אני מסדר את ההגדרות מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים