תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב הוא רושם INVAID BOOT ופשוט מעלה את המערכת הפעלה,ההתקנה מקורית ואין איתה שום בעיה...נכנסתי לBOOT ושיניתי לזה שהכונן יעלה ראשון ועדיין לא עזר,מה אפשר לעשות? האם הבעיה יכולה להיות קשורה בכונן/בביוס?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי הבאתי איתי 2 כושיות הראשונה היא האם אפשר ניתן לחבר את המחשב למסך טלויזיה ע"י שימוש בכבל כמו שנהוג לחבר לפטופ למקרן או למסך גדול וגם אם אין לי tv out במחשב 2. שמעתי שקיימת תוכנות "שמספרות" לך בדיוק אילו רכיבי חומרה מותקנים במחשב וככה אפשר לגלות אם הספק שלך הרכיב לך מחשב לפי המפרט שמכר לך או שעבד עליך תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יום בהיר אחד בכל שעה בערך קופץ לי חלון בצד הימני של המסך עם פרסומות שונות ומשונות, כולן מגיעות מאתר שנקרא "PIKDO" לא זכור לי שאי פעם נרשמתי לאתר הזה. הפרסומות מעצבנות וחלק מהם גם לא מתאימות לילדים... איך אפשר להפסיק את זה? (אני משתמש בכרום וב- WIN10)
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
במקור היתה על גוף הקירור מדבקה הסדר היה מעבד, מדבקה, גוף קירור. עכשיו המדבקה נעלמה ויש כתם שחור על המעבד (כנראה נמסה) מה לעשות בהרכבה מחודשת ? כלום ? מדבקה מחודשת? משחה ?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי,כמו בכותרת,פתאום אין לי סאונד במחשב.כל הדריברים מותקנים והרמקולים תקינים.יש מה לעשות או שבטוח הלך הכרטיס קול שעל הלוח? אגב,זה קרה בדיוק שהתנתק לי הכבל של הרמקולים ושהחזרתי זה לא עבד יותר.הדריבר מזהה חיבור ומראה שהכל תקין אבל פשוט אין סאונד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פתאום היום ללא סיבה כפתור הF2 לא עובד. השתמשתי הרבה בקיצור הזה בשביל לשנות שמות של קבצים. אני לא בטוח שהבעיה במקלדת LOGITECH WAVE. איך אני יכול לבדוק שהכפתור הוא לא זה שדפוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסק (GTA San Andreas) ומאז המגש לא נפתח אני לוחץ על הכפתור והמגש לא יוצא הנורה לא מהבהבת ואין את הסמל של הכונן במחשב שלי עשיתי ריסט וזה היסתדר אבל אחר כך זה קרה עוד פעם מישהו יודע ממה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-