תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי, לפי הכותרת, הבעייה נראית כבעיית WINDOWS, אבל...הבעייה חוזרת אחרי פירמוט והתקנה מחדש של ה-WINDOWS , שני הארדיסקים שונים, שני דיסקים שונים של התקנה של WINDOWS. אני אכתוב את כל הבעיות בנקודות, לפי דעתי מדובר באותו בעייה בכל המקרים למרות שהם שונים, ואני דיי סבור שמדובר בבעיית חומרה עקב זה שהמחשב עבר פירמוט והותקן פעמיים מדיסקים שונים * כל קבצי ההתקנה שאני מוריד EXE. כולם CORRUPTED, אפילו דברים שאני מוריד מאתרים כמו DOWNLOAD.COM * כל קבצי ה-RAR שאני מוריד , נותנים הודעת CRC ERROR , לא תמיד באותו מיקום * המערכת עושה ריסטרט לבד, סתם כך פתאום. * ה-EXPLORER וגם MOZILLA נסגרים ונותנים את הודעת השגיאה הרגילה בתדירויות מטורפות * התקנה של WINDOWS מודיעה על כך שקובץ מסוים לא יכל …
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן intell pentium-s 133 MHZ MotherBoard- intel i430VX אני מחבר הארדיסק של 15GB הביוס מזהה והכל אבל הווינדוס מסרב לזהות.. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-