תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק. אז מה עושים? האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איך אני יכול לפרמט כונן לא של WINDOWS אליו דרך WINDOWS אי אפשר כי הוא אומר שהוא משתמש בו אז איך????
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי במחשב חדש ווינדוס XP עם SP2 והוא עבד בסדר איזה יום יומיים. באיזשהוא שלב המחשב פשוט עשה לעצמו ריסטרט, התחיל לעשות את הבדיקה של הכונן קשיח לפני הכניסה לווינדוס, ונתקע. אחרי ריסטרט שעשיתי קיבלתי את ההודעה : NTLDR IS MISSING . הנחתי שמשהו נדפק בווינדוס ( יכול להיות שיש קשר לזה שבהתקנה הראשונה הפירמוט היה ב FAT32 ? פעם ראשונה ניסיתי לעבוד בFAT ... או שמשהו בUPDATES שווינדוס הוריד נדפק ... לא יודע...) אז ניגשתי למלאכת הפירמוט, הגעתי לחלק בו מחלקים לPARTITIONS ומחקתי את הישנים ואז שמתי לב שהשטח שנשאר ( UNPARTITIONS SPACE ) מראה לי 130 ג'יגה - והדיסק שלי הוא 250 ג'יגה !!! בדקתי בביוס והדיסק הקשיח מוגדר טוב ... ניסיתי לפרמט עוד פעם אבל זה נשאר אותו הדבר .... אגב הדיסק הוא K…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מדגם GA-8I945P-G-RH אני מנסה לפרמט אבל הווינדוס 7 או האקס פי לא מזהים את הכונן בהתקנה בווינדוס עצמו הוא כן מזהה וגם בביוס מה עושים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי פנטיום 4 מערכת XP. ניסיתי לפרמט את המחשב בדרך הבאה. הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב שוב. לפני שהמחשב עלה לחצתי DEL נכנסתי אל הביוס ל BOOT והורתי למחשב לאתחל מן הכונן של הדיסק XP. אולם הוא השיב כי אינו יכול לקרוא מן הכונן. בהמשך שיניתי לכונן אחר ושוב אותו דבר. אציין כי בהפעלה רגילה המערכת עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה עליי לעשות כדי שהמחשב יאתחל מן הכונן? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז סלחו לי אם הנושא הזה לא קשור לפה. שנית - אני מנסה כבר הרבה זמן לפרמט את המחשב שלי, אבל בכל פעם אני מפרמטת, זה יוצר לי מעל 3 ווינדוסים במחשב. זה לא מפרמט לחלוטין והכל נשאר כפי שהיה, כיצד מפרמטים כמו שצריך? חיפשתי מדריכים בכל פורומים, וגם פה, וכל מה שמצאתי זה מדריכי פירמוט שלא עזרו לי בכלום. הסברים מעט - כשאני מכניסה את הדיסק ווינדוס דרך הביאוס, זה מראה לי כמה אופציות. להתקין את הווינדוס, ליצור מחיצה ולמחוק אחת. זה הכל. ויש לי כבר 3 ווינדוסים מותקנים במחשב, והוא עובד נורא לאט, בבקשה עזרה איך אני מפרמטת את המחשב לחלוטין, שהוא יתחיל מאפס, רק עם ווינדוס והשכל ימחק. שכחתי לציין שזה ווינדוס XP, מעבד של פנטיום 4. תודה רבה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי DELL XPS 15 9550 מחשב חדש שקיבלתי אתמול , מכיוון שהמחשב נקנה מחו"ל ומגיע עם מערכת הפעלה באנגלית , והתקנת שפה של הווינדוס זה לא באמת עברית מלאה אני מעוניין לפרמט את המחשב. הורדתי וצרבתי דרך האתר של MICROSOFT את WINDOWS 10 64GB נקי. הכנסתי למחשב העלתי דרך ה-BIOS את הדיסק און קי , התקנת הווינדוס עלת. הגעתי לעמוד לבחירת כונן אשר יותקן עליו המחיצה. אך אין שום כונן דיסק שניתן לבחור שם , הכל ריק. ישנה אפשרות לטעון שם "דרייבר" דיברתי עם התמיכה של DELL הוא נתן לי קובץ בשם "Serial-ATA_Driver_6K2TK_WN32_14.5.2.1088_A00" ואמר ברגע שהתקנת הווינדוס מגיעה לבחירת המחיצה תכניס את הכונן פלאש ותתפוס את הקובץ ההוא "שהוא EX…
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי שבזמן שלא עבדתי על המחשב, נמחקה תוכנת האבטחה Eset שהיתה מותקנת. מצאתי את תיקיית ESET Security ב Program Files ריקה מכל תוכן. יש בפורום שלהם כמה דיווחים של משתמשים שמתארים את אותה תופעה. אני מעוניין לפרמט את המחשב בצורה הכי אפקטיבית כדי להתחיל מחדש בראש שקט. א. הבנתי שיש אפשרות לעשות ב Windows 10 'Reset this PC' ולבחור Remove Everything. עד כמה שזכור לי, עדיף לפרמט את המחשב דרך ה BIOS ואז להתקין מחדש את Windows. ב. האם פירמוט המחשב יספיק במקרה הזה? או שיש סיכוי שגם הביוס נפרץ? תודה למגיבים. החומרה שלי - Mini PC מהדגם הזה: https://www.gigabyte.com/il/Mini-PcBarebone/GB-BLCE-4105C-rev-10#ov
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של ASUS ROG עם 1000TB ו 128 SSD אני רוצה לפרמט אותו בשביל לעשות שהמערכת תיהיה על כונן SSD ושהוא יהיה כונן D וכל שאר הקבצים יהיו על כונן C הוא ה1000TB איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד שקיבלתי לידי אבל אני חושש מלעשות זאת כיוון שאיני יודע אם זה בדיוק כמו מחשב PC רגיל. האם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות מקדימות לפני הפרמוט וההתקנה מחשב של הנייד(שמירת דרייברים קבצים חשובים וכו') אשמח אם מישהו יעזור לי בפרמוט ובהתקנה תודה רבה.... גל נחום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב נייד לפרמט עכשיו השאלה שלי היא האם זה בדיוק כמו מחשב רגיל מבחינת התקנה או שיש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת אם אני נגיד רוצה לעשות שחזור מערכת או משהו זה גם F8 ואחר כך RESTORE אותו הדבר ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש לדעת כיצד לפרמט מחשב נייח עם ווינדוס 7 -מעוניין לתרום אותו לילדים ניצרכים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-