עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by baruch_555,

איך צורבים שירים כדי שהנגן יקרא אותם? עשיתי צריבת AUDIO בNERO ושהוספתי שירים זה עבר את הגודל של הדיסק אפילו שגודל כל שיר כ-4 מגה בייט, אז צרבתי DATA והנגן לא קלט את זה. צריך לעשות המרה או משהו לפני שצורבים אודיו?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  4. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

5. Started by A.M,

שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום, אני ממשיך לבנות את המחשב - שאלה נוספת: יש לי בלוח האם 3 חיבור חשמל (POWER): 1. 24 פינים - ATX 2. ריבוע 4 פינים - ATX 3. 4 פינים AUX - AUX PEX PWR CONNECTOR צריך לחבר את שלושתם?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

9. אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by Zadu,

קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofekmirzai,

שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by shoomil,

משחקים עובדים טוב עד לקטע מסויים ופתאום מתחילים לעבוד בשיא האיטיות זה קשור למחשב ? או שזה יכול להיות קשור גם למשחק ? יכול להיות כי לא התקנתי את הPATCH שאמור היה להתקין בגלל זה זה איטי? ואני סוגר הכל לא משאיר שום תוכניות פתוחות אפילו לא מחובר לאינטרנט והמשחקים פשוט איטיים מפרט של המחשב שלי : PENTIUM ® d cpu 3.00 ghz ram 2.00 gb .2.99 ghz כרטיס מסך NIVIDA GEFORCE 8400GS

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. איך אני מחליפה את הפורמט של המחיצה בניהול דיסק הSSD שלי לNTFS הוא רושם לי הודעת שגיאה כזאת:ERROR UNMOUNTING/DEV/MVMEON1Q3:TARGET IS BUSYׂ מה אניע ושה ? אם אני לא מחליפה את הפורמט של המחיצה הווינדוס לא נותן לי להתקין אותו כי כל המחיצות שלי משום מה הוגדרו לא בפורמט של NTFS

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  17. היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור

18. Started by AVIVI11,

בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....

20. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by p_q,

הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by QG001,

איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bugosdckh,

יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  24. Started by D.X,

חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. Started by Inzagi,

לאחרונה קניתי מערכת סטריאו חדשה, ובתור מקור אני משתמש במחשב שמחובר לVDAC של MF. כדי לחבר ביניהם, השתמשתי עד עכשיו בכבל USB רגיל. בעקבות המלצות קניתי כבל SPDIF כדי לחבר בין המחשב לVDAC. זה הכבל: חיברתי צד אחד שלו ליציאת SPDIF OUT במחשב (השקע הצהוב): וצד שני לCOAXIAL INPUT בVDAC: (הכניסה המוזהבת) המחשב לא קולט את המכשיר שמחובר בצורה הזאת. המוכר בחנות אמר שהכבל מתאים, אבל החיבור לא יושב טוב ובמיוחד בVDAC קשה לחבר אותו. יכול להיות שהכבל לא מתאים?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.