עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gilloze,

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by X-BLADE,

היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by yanivd28,

ווינדוס 7 64bit , אחרי כמה חודשים מאז שנקנה לא היה מראה תצוגה, מנסה להדלק , נכבה ככה 5 דקות עד שבסוף עולה, שלחתי לאייבורי לבדיקה, אמרו שכרטיס זכרון תקול, החליפו, מאז ההחלפה יש תצוגה, כמה שניות מסך של לוח אם Gigabyte ואז פשוט מסך שחור עם Cursor מהבהב, בלי שום הודעות פשוט לא עולה ותקוע במצב כזה, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה עד שבא לו עולה( חשוב לציין שכבר עולה, מהיר מאוד עובד חלק ויציב), החלפתי 3 ספקים, כמו כן נשלח לאייבורי שוב נבדק דיסק קשיח מעבד לוח אם, טוענים שהכל תקין, האם פרמוט יפתור את הבעיה? נתקלתם בתופעות כאלו ? יש עצות? רעיונות?

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

זה קשור גם לפה כי אני חייב פתרון לבעייה... שאני רואה אצלי כל סרט, ווידאו, קליפ או כל דבר בעצם שמשתמש בWindows Media Player אני מרגיש פיגור של שנייה בסאונד והוא גובר וגובר... זה מעצבן שאני רואה את השפתיים זזות אבל לא לפי הקצב... למישהו פה יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by law89,

היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…

6. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by זולי אורן,

ייש משחקים שלא עולים לי בפייסבוק אולי תוכלו לעזור להגיד מה לעשות עם יש פטרון לזה

8. Started by ShoeMan,

אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by liorgadidi,

שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ואני מנגן סרטונים עם קירטועים, זה מתחיל לעצבן אותי. תחזוקה של המחשב פשוט לא עוזרת במקרה הזה, יש משהו לעשות על מנת לטפל בבעיה פרט ללפרמט את המחשב ולהתחיל מ0? המחשב הוא מחשב דיי ישן, לפחות בן 5 שנים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום גה יש לי לפטופ סמסונג 15.6 אינצ' עם ווינדוס 8. יחסית חדש. ברגע שאני גולש דרך פיירפוקס או כרום, בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר זמן מסוים (כחצי שעה - 45 דקות) פתאום התצוגה משתגעת, כל הכיתוב נהיה אחד אחרי השני (שורה אחרי שורה) ולא תצוגה נורמלית והגלישה הופכת לבלתי אפשרית - זה לא מסתדר לאחר סגירה ופתיחה מחדש. כך אני נאלץ לגלוש באקספלורר בלית ברירה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שלום, בבדיקת מהירות ב- https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest הפינג המתקבל הוא 350MS. בבדיקה ב- https://www.speedtest.net הפינג הוא 14MS. * לקוח "שוק סיטונאי" של 019. אשמח לקבל הסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Raven,

יש לי ADSL 1.5 בבזק בינלאומי יש לי פינגים גבוההים במשחקי רשת של קואנטר סטריק ! בבקשה תעזרו לי !! תודה !!!

• 30 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by iveco,

שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?

16. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

17. ביומיים האחרונים אני לא מצליח לשחק במשחקים שונים ברשת, לפעמים זה מתחבר ולפעמים לא. כשזה מתחבר אז זה עובד לאט או שעובד ואחרי כמה דקות מתנתק... בחלק מהמשחקים כתוב לי שהפינג גבוהה וזה מנתק אותי. סרקתי עם מלא תוכנות את המחשב ושום בעיה הם לא מוצאים, אבל בכל זאת יש את הבעיה הזאת שכבר נמשכת כמה ימים. מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by ot,

לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dudy26,

שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ilanb0,

המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?

21. Started by okfir,

שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  24. שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!

דיונים חדשים בפורומים