תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
-
הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב לפני כארבעה חודשים מעבד i5 מערכת הפעלה של ווינדוס 10 עם 250 גיגה SSD ככונן C וטרה לכונן D יש לי המון מקום המחשב לא עמוס בכלל. המחשב מחובר לשלושה מסכים והבעיה שלי היא שעכבר שלי הופך למקוטע ועובד בצורה לא חלקה. ניסיתי להחליף בטריות ולא עבד ניסיתי להחליף עכבר ניסיתי להחליף סט של עכבר ומקלדת חדשים ניסיתי להתקין דרך מייקרוסופט עדכון של העכבר והמקלדת שלחתי אפילו למעבדה והיום קיבלתי את המחשב אבל כל זה פשוט לא עוזר.... אם יש למישהו רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 19 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , העכבר שלי ( G600 ) מתנתק ומתחבר באופן אקראי. לפעמים הבעיה מחמירה ואז גם המקלדת עושה את אותם בעיות. ניסיתי גם לחבר בחיבורי ה USB3 שזה controller נפרד ועדיין יש בעיה. כשעושים reset זה מסתדר עד שזה קורה שוב אני חושב שהבעיה היא או בספק או בלוח אם ( gigabyte Z68) אולי בכרטיס מסך (gtx570 ) חשבתי שזה חום אז שמתי מאוורר על הקופסא ולא עזר . זה בדרך כלל קורה כשאני מפעיל משחקים. אז הפעלתי afterburner בזמן שאני שיחקתי space engineers ובכל פעם שהעכבר התנתק ה GPU use ירד ל0% . המשחק עדיין רץ והוא לרוב ב60-80% כל הזמן . חוץ מזה הכרטיס מתחמם ל83 מעלות הרבה והוא במנוחה על איזה 70 מעלות . אני כבר לא יודע מה לעשות אני חושב לשלוח אותו לתיקון וזהו (או לזרוק אותו מהחלון ולקנות חדש) …
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מייקרוסופט USB OPTICAL WHEEL MOUSE והוא פשוט נכבה לשנייה וחוזר לפעול מיד אחרי וזה מציק. ניסיתי להחליף פורטים מאחורה וזה לא עזר. הלוח אם הוחלף לא מזמן לאחר שהקודם נדפק(P8P67) רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב , מחשב בן פחות מחודש והעכבר לפעמים נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד כרגיל.? זה ממש מעצבן . תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, והכל עובד פיקס.. עד שאני מתחיל משחק הבעיה מתרחשת בזמן משחקים כבדים. העכבר פשוט קופא לכמה שניות - רק העכבר, המקלדת עובדת והמשחק ממשיך לרוץ, פשוט אני לא יכול להזיז אותו או ללחוץ על הכפתורים למשך 3-4 שניות, ואז אני יכול להמשיך לשחק. ב - STALKER וב - OBLIVION זה קורה פעם ב 3 -4 דקות, וב -CRYSIS זה קורה פעם בשתי דקות בערך. המערכת שלי: amd 4400+ 2gb ddr 8800GT 512 windows vista ultimate Logitec MX500 LG 22" wide FSP 400 PSU אשמח מאד לתמיכה בנושא, זה מאד מתסכל... :'(
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד asus zenbook והעכבר מרגיש לי רופף. צירפתי סרטון שממחיש. יש לציין שנקנה מksp והם אומרים שלא קיימת תקלה למרות שאין סיכוי שהעכבר אמור להיות ככה. אשמח לשמוע את דעתכם. ואם מישהו מכיר את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהעכבר שלי יוצא מגבולות המסך, וכשניסיתי לבדוק מה הסיפור בהגדרות הרזולוציה של ווינדוס, גם ההגדרות עצמן נפתחות מחוץ למסך ואני לא יכול לגשת אליהן בכלל בגלל זה. גם אם אני מחבר את המחשב ב-HDMI למסך נוסף, והתצוגה בו כאילו מורחבת, עדיין לא רואים את ההגדרות. מכירים את הבעיה? אשמח לתשובה ממי שיודע חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שאיזה מנהל פה קפץ כשהוא ראה בעית עכבר בפורום חומרה, אבל אני חושש שזו באמת בעיית חומרה. העכבר במחשב שלי בבית הפסיק לעבוד אתמול. הנחתי שהוא סתם נדפק ושפשוט צריך לקנות חדש אז זרקתי אותו. היום לפני שהלכתי לקנות עכבר חדש חשבתי קודם לנסות ולבדוק עכבר ממחשב אחר על המחשב השני. בדקתי שהעכבר תקין על מחשב אחר והעברתי אותו למחשב הבעייתי, ומשום מה גם בחיבור PS/2 וגם USB המחשב מזהה את העכבר ואף מתקין אותו (של MICROSOFT..), אך משום מה העכבר לא מגיב לתנועות. יכול להיות בעייה בלוח אם? אין לי שום רעיונות, מקווה שתעזרו לי. יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-