תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי כבר תקופה של כמה חודשיים שעכבר עושה בעיות מוזרות מדובר על עכבר Logitech G5 בן 4+ זה התחיל קצת אחרי ששידרגתי ל Win8 (לא בטוח שהוא הגורם לבעיה) באוקטובר? בהתחלה, פעם בכמה ימים הוא פשוט הפסיק להגיב, המנורות ה DPI היו מהבהבות בסדר עוקב ורק הפעלה מחדש למחשב הייתה מסדרת את הבעיה אפילו לי ניתוק והחזרה של ה USB לאחר מכן כמעט חודש לא היה בעיות ובימים האחרונים החילה בעיה שונה תחילה הסמן של העכבר היה רועד ברדיוס של 2 ס"מ פעם בכמה שעות\ פעם ביום והיום עוד בעיה שונה, העכבר מפסיק להגיב לכמה שניות והמנורות של ה DPI מתאפסות למצב האמצעי (למרות שאני משתמש במצב האחרון)... זה קרה בערך 4-5 פעמיים ניסיתי לשחק עם הכבל של העכבר לראות אם יכול להיות שמשהו רופף שם אבל שום דבר לא קורה העכבר נשאר…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי עכבר לוג'יטק פרפורמנס , העכבר האלחוטי החדש של לוג'יטק שנמכר בבאג ב 880 ש"ח. העכבר נקנה בארה"ב אבל משום מה לא עובד. הבעיה היא שיש לו נורה אדומה שמהבהבת והעכבר לא מתחבר ולא פעיל. ניסיתי כל דבר אפשרי וביניהם : החלפת בטריה , הטענה ל 24 שעות , החלפת המקלט USB חיבור למס' מחשבים שונים עם מס' מערכות הפעלה שונות חיברתי למחשב את אותו העכבר (כאילו אחד אחר שכן תקין) והוא עובד פיקס. לפי כל הסימפטומים נראה כמו משהו בר תיקון טכני שאני מקווה שהוא פשוט. שווה לי לתקן אותו ולמכור אותו באיזור ה 500 ש"ח כי סה"כ העכבר חדש וכולל כל הפריטים שמגיעים איתו (מטען USB , כבל , כבל מאריך USB , נרתיק וכו') מישהו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב לפני כארבעה חודשים מעבד i5 מערכת הפעלה של ווינדוס 10 עם 250 גיגה SSD ככונן C וטרה לכונן D יש לי המון מקום המחשב לא עמוס בכלל. המחשב מחובר לשלושה מסכים והבעיה שלי היא שעכבר שלי הופך למקוטע ועובד בצורה לא חלקה. ניסיתי להחליף בטריות ולא עבד ניסיתי להחליף עכבר ניסיתי להחליף סט של עכבר ומקלדת חדשים ניסיתי להתקין דרך מייקרוסופט עדכון של העכבר והמקלדת שלחתי אפילו למעבדה והיום קיבלתי את המחשב אבל כל זה פשוט לא עוזר.... אם יש למישהו רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 19 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , העכבר שלי ( G600 ) מתנתק ומתחבר באופן אקראי. לפעמים הבעיה מחמירה ואז גם המקלדת עושה את אותם בעיות. ניסיתי גם לחבר בחיבורי ה USB3 שזה controller נפרד ועדיין יש בעיה. כשעושים reset זה מסתדר עד שזה קורה שוב אני חושב שהבעיה היא או בספק או בלוח אם ( gigabyte Z68) אולי בכרטיס מסך (gtx570 ) חשבתי שזה חום אז שמתי מאוורר על הקופסא ולא עזר . זה בדרך כלל קורה כשאני מפעיל משחקים. אז הפעלתי afterburner בזמן שאני שיחקתי space engineers ובכל פעם שהעכבר התנתק ה GPU use ירד ל0% . המשחק עדיין רץ והוא לרוב ב60-80% כל הזמן . חוץ מזה הכרטיס מתחמם ל83 מעלות הרבה והוא במנוחה על איזה 70 מעלות . אני כבר לא יודע מה לעשות אני חושב לשלוח אותו לתיקון וזהו (או לזרוק אותו מהחלון ולקנות חדש) …
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מייקרוסופט USB OPTICAL WHEEL MOUSE והוא פשוט נכבה לשנייה וחוזר לפעול מיד אחרי וזה מציק. ניסיתי להחליף פורטים מאחורה וזה לא עזר. הלוח אם הוחלף לא מזמן לאחר שהקודם נדפק(P8P67) רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב , מחשב בן פחות מחודש והעכבר לפעמים נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד כרגיל.? זה ממש מעצבן . תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, והכל עובד פיקס.. עד שאני מתחיל משחק הבעיה מתרחשת בזמן משחקים כבדים. העכבר פשוט קופא לכמה שניות - רק העכבר, המקלדת עובדת והמשחק ממשיך לרוץ, פשוט אני לא יכול להזיז אותו או ללחוץ על הכפתורים למשך 3-4 שניות, ואז אני יכול להמשיך לשחק. ב - STALKER וב - OBLIVION זה קורה פעם ב 3 -4 דקות, וב -CRYSIS זה קורה פעם בשתי דקות בערך. המערכת שלי: amd 4400+ 2gb ddr 8800GT 512 windows vista ultimate Logitec MX500 LG 22" wide FSP 400 PSU אשמח מאד לתמיכה בנושא, זה מאד מתסכל... :'(
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-