תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים,פתאום מופיעה שגיאה למחשב. בשגיאה כתוב כל הזמן שגיאות כמו Can't send 0x00001001 to 0x001011 (ההוראה ביצעה הפניה לא נכונה או משהו כזה) השגיאה מופיעה בצורה רגילה בווינדוס בחלון קטן מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
איך צורבים שירים כדי שהנגן יקרא אותם? עשיתי צריבת AUDIO בNERO ושהוספתי שירים זה עבר את הגודל של הדיסק אפילו שגודל כל שיר כ-4 מגה בייט, אז צרבתי DATA והנגן לא קלט את זה. צריך לעשות המרה או משהו לפני שצורבים אודיו?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?!?!?!?!... דחוף!!!... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
נראה אם אתם מבינים מזה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחילה להופיע בעיה עם צורב ה-DVD שלי (NEC3520A). הוא לא מזהה דיסקים DVD עם תוכן עליהם - הוא מזהה אותם כדיסקים ריקים. זה קורה אך ורק עם דיסקים שהם DVD וידאו ולא DVD DATA. הצורב עבד בסדר למעלה משנתיים ורק עכשיו, לפתע, החלו הבעיות. מבחינת צריבה הכל בסדר - דיסקים שנצרבים עליו, כם DVD וידאו וגם DVD DATA, נקראים היטב ע"י כונני-DVD אחרים. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אך ורק באינטרנט. לאחר שהגיעו מים עד נפש מהסיבה הנ"ל, פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש בתקווה למערכת רעננה ובתוך כך גם הגלישה. ראשית, אציין פרט שאולי לא חשוב, לא הצלחתי לפרמט ל-NTFS ורק לאחר ההתקנה ביצעתי המרה ל-NTFS בכל הכוננים. הבעיה העיקרית היא הגלישה באינטרנט, כמו קודם גם עכשיו הגלישה איטית עד טירוף. ניסיתי (ועדיין) את פיירפוקס גירסה אחרונה תוך שימוש בחסימת פרסומות בתקוה להקל על המערכת וכלום לא עוזר. חומת אש אין. ביטלתי באנטי וירוס ניטור תקשורת מכל סוג שהוא. אימיול לא בא בחשבון (לאחר ההתקנה המחודשת) יוטורנט היחיד שעובד, גם איתו ניסיתי לבדוק אם יש השפעה, ההשפעה קיימת אך שולית (זו הסיבה שבחרתי בקליינט הזה מפני שהוא לא מורגש בזמן פעולתו). לעומת זאת, בהורדת קבצים מהרשת (כולל …
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-