תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, חברה אני מה זה מבולבל, אתמול ניסיתי להוסיף עוד HARD DISK למחשב שלי אבל לא הצלחתי להגדיר אותר והכל נהרס. אני מה זה מיואש, מזל שיש אותכם - אני מקווה שתוכלו לעזור לי. נתחיל מההתחלה: במחשב שלי יש HARD DISK אחד שמחולק לשנים : אחד 2G והשני 6G שניהם FAT32 בגל שיש לי WIN98 ביום שישי קניתי WINXP והתקנתי בכונן C (של 2G), בהתקנה שיניתי את הכונן ל NTFS (רק את ה 2G). בעיה ראשונה: XP הותקן בעיברית - הכל בצד ימין במקום צד שמאל - מה פיספסתי ואיך אפשר לתקן את זה?? ביום שבת החלטתי להוסיף כונן נוסף של 20G פתחתי את המחשב וראיתי שבכבל של הכונן הראשון (המקורי שמחולק), יש עוד מחבר אז חיברתי את המחבר לHARD DISK החדש - כך יוצא שלאותו כבל מחוברים שני HARD DISK - זה בסדר ??. הדלקתי את המח…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר המחובר לטלוויזיה LCD אתמול בלילה כשהפעלתי את המחשב, שמעתי את הצלילים המוכרים של ווינדוס עולה, אבל אז הופיע מסך שחור, ובתחתיתו ההודעה: Out of range כשראיתי שאין לי הרבה מה לעשות, ביצעתי ריסטרט, אבל התופעה חזרה על עצמה. בפעם השלישית נכנסתי כבר למצב SAFE MODE ומשם ביצעתי שחזור מערכת לנקודה תקינה האחרונה ביותר. השחזור הצליח, ואז כבר ווינדוס עלה כרגיל. השאלה- מה גרם לתופעה זו? האם יתכן שהגדרות כרטיס המסך השתבשו? האם יתכן שיש בעיה בכרטיס המסך עצמו? והשאלה החשובה מכולן- מה ניתן לעשות אם מקרה כזה יחזור על עצמו, מבלי לנסות לבצע שוב שחזור מערכת, שלא תמיד עובד? דרך אגב, לפני כחודש עשיתי עדכון גם לכרטיס המסך, וגם ללוח האם. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. חייב עזרה, בעיה במחשב. אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק. אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי.. הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש.. לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)" ניקיתי את הכל והחזרתי.. הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב ואני מקבה שכן יוכלו לעזור לי הבעיה היא כזות כשאני מדליק את המחשב הנורה הירוקה נידלקת אבל אין דגובה המסך לא נידלק וגם המחשב לא ממש מתחיל לעבוד אני שומע שהכול עובד אבל רק הנורה הירוקה דולקת אבל האדומה לא נידלק המסך לא נידלק וזהו ואני לא מבין מה לעשות עם זה אולי יש בעיה האיזה משהו עם הפשר אני ישמח שיעזרו לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מיזמן קניתי מארז חדש קמפוס 6a19 אכשיו חיברית הכל פתיאום המחשב נילד לשניה ונכבה אכשיו אני חושב שיש קצר ואני חושב שאני יודע איפה הבעיה זה הלוח:http://img.clubic.com/photo/00132322.jpg ASUS P5LD2 אכשיו כל פעם שאני מחבר תחיבר של 12V הלוח נידלק לשניונת ונכבה ואחרי שאני מוציא תחביור של ה12V הוא עובד רגיל כאילו בלי קצר מה עושים תודה רבה זאת תמונה של החיבור שהתכוונתי אליה http://www.2send.us/picture.php?file=858c542182.JPG
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי חברה אני מנסה לצרוב שירים ואז אחרי 5 שניות של צריבה קופץ שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/bigfart50/eror.JPG הדיסק נישאר ריק לא קורה לו כלום בבקשה תעזרו.. אני יודע שזה לא המקום כי פה זה רק חומרה אבל אולי איכשהו זה קשור לחומרה..
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה במחשב שהמקלדת פשוט הפסיקה לפעול אין לה אורות והיא לא מגיבה גם לא בווינדוס וגם לא בדוס מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים על המחשב: לוח אם: GA-7VTX כרטיס מסך: G-FORCE 2GTS 64B זיכרון 256 DDR מעבד: AMD ATHLON 1333 ניסינו כבר להחליף מקלדת וזה לא עזר מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! רכשתי לאחרונה שני כרטיסי ATI 6950 תקינים עם ביוס כפול כזה שהופך אותם ל 6970,רכשתי היום לוח CROSSFIRE של גיגה בייט התקנתי הכול .המחשב מראה סימנים של עולה כאשר המפסקים על הביוס של ה 6970 אבל המסך לא נדלק. כאשר המפסקים על מצב ביוס מקורי 6950 המחשב עולה ועובד ואפילו משיג תוצאה של 8800 ב 3DMARK 11 לעומת 5700 עם כרטיס אחד (6970).האמת זאת פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור את התעלומה . כרטיס אחד של ספייר והשני של אסוס שניהם גירסא רגילה 2GB . המערכת : WIN8,מעבד I5 3450 ,ספק אנרמקס 520W שסוחב בלי בעיות גם שהמחשב מריץ CRYSIS3 עם שני הכרטיסים על 6950.דיסק חצי טרה סאטה 3 , 8GB זיכרון DDR3 מארז COOLMASTER HAF 932 לוח Gigabyte GA-H77M-D3H תודה לחושבים
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-