תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לפטופ של HP, עם WIN7 64BIT. יש לי קטע מוזר של הגדרת החשבון (החשבון שלי זה החשבון היחיד ומוגדר, לפחות אמור להיו מוגדר, כאדמין)- אני מנסה להתקין תוכנה כלשהי (איזה תוכנה של אונ' ת"א- Citrix) שכנראה דורשת איזה הגדרה קצת יותר מתקדמת מהרגיל (כי תוכנות אחרות למיניהן אני מצליח להתקין בלי בעיה) ולא מצליח- קופצת לי הודעה שאיןן לי מספיק הרשאות. בנוסף, יש לי קטע שכשאני עושה שינויים באופיס (2010 32 ביט) הם לא נשמרים (שינויים בהגדרות המילון, סרגלי כלים אישיים...) כאילו לא היה מעולם. ואני מכיר שזה בעיה של הגדרות חשבון מהעבודה (רשת פנימית סגורה שבה כולם חוץ מהhelp desk עם חשבון מוגבל, טוב שאני מקומבן איתם ) יש למישהו פיתרון לבעיה? יש דרך לבדוק מה רמת ההרשאה שלי בצורה מפ…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מחברת tms יש לי אותו פחות מחודש אפילו ולאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מדליק את המחשב הוא ישר או אחרי כמה שניות יש רעש מוזר ניסיתי ליבדוק מזה פשוט עצרתי ידנית את המאורר השמאלי של הכרטיס מסך ועזבתי ישר כדי לתת לו להיסתובב שוב והרעש הפסיק ..עכשין כל הזמן שאני מכבה את המחשב ואז מדליק הרעש חוזר . וכדי להפסיק אותו צריך לעצור לרגע את המאורר .של הכרטיס מסך.. הכרטיס מסך הוא :(radeon hd6850 אני ממש מאוכזב . מה אתם אומרים ? אני יכול לממש תאחריות כמובן וזה מה שאני יעשה .אבל השאלה היא אם יחליפו את כל הכרטיס מסך כולו או שיתקנו אותו ? תודה ..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים! רכשתי לאחרונה שני כרטיסי ATI 6950 תקינים עם ביוס כפול כזה שהופך אותם ל 6970,רכשתי היום לוח CROSSFIRE של גיגה בייט התקנתי הכול .המחשב מראה סימנים של עולה כאשר המפסקים על הביוס של ה 6970 אבל המסך לא נדלק. כאשר המפסקים על מצב ביוס מקורי 6950 המחשב עולה ועובד ואפילו משיג תוצאה של 8800 ב 3DMARK 11 לעומת 5700 עם כרטיס אחד (6970).האמת זאת פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור את התעלומה . כרטיס אחד של ספייר והשני של אסוס שניהם גירסא רגילה 2GB . המערכת : WIN8,מעבד I5 3450 ,ספק אנרמקס 520W שסוחב בלי בעיות גם שהמחשב מריץ CRYSIS3 עם שני הכרטיסים על 6950.דיסק חצי טרה סאטה 3 , 8GB זיכרון DDR3 מארז COOLMASTER HAF 932 לוח Gigabyte GA-H77M-D3H תודה לחושבים
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, שמור ומטופח רק לפני כשנה הוחלף הגוף קירור למעבד בגלל שבקודם המאוורר שבק חיים, מדובר בלוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H התופעה שמתרחשת: המחשב נדלק, המסך נותר כבוי, ולאחר אולי דקה-שתיים נדלק המסך, ונראה שהדברים מגיבים אך הוא במסך לפני הבוט של הווינדוס שמבקש ריסטור. מאחר והמקלדת היא מקלדת USB אלחוטית, אין לי מה לעשות (אבל נתעלם מהעובדה הזו) אם עושים ריסט, או ברבים מהמקרים האחרים אני מדליק, הוא ישר נותן צפצוף קצר ומהיר מאוד ולבסוף מרסט או מכבה עצמו (הצפצוף מתרחש או בעת עליית המחשב או לאחר דקה-שתיים), מבלי שהמסך נדלק בכלל ככה או ככה, בשורה התחתונה לא ניתן להשתמש במחשב (המקרה שהוא מגיע לשלב הבוט של הווינדוס נדיר) האם זה סופו של הלוח אם? האם מדובר במשהו אחר? א…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב המחשב עוד לא נכנס לביוס הוא מראה לי dual bios חלון כזה (אני עם ביוס uefi) ואז הוא נכבה וככה חוזר חלילה פעמים או שלוש ורק אז נכנס לוינדוס עד אתמול הכל עבד בסדר מה שהשתנה זה רק החלפת קירור מ scythe mugen 2 ל noctua nh-d14 ערכתי בדיקות מאמץ ולא היו בעיות כלל לא היו לי תופעות של כיבוי או הפעלות מחדש את הכבלים החזרתי בידיוק לפי הספר ולפי איך שהיה מיקודם ( עשיתי שרטוט על דף) תודה לעוזרים מראש !!! יש השערות ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Dell V131 עם HD 500GB 7200rpm ובנוסף HD חיצוני WD green 1TB שמחובר בחיבור 3.0 USB המחשב מחולק לC ו D אשר נמצאים במחשב עצמו (500GB) וE,F,G שבכונן החיצוני. כאשר אני מעביר קבצים בין C ל D המהירות היא איטית מאוד מתחיל ב40מגה לשנייה ומהר מאוד צונח ל18מגה לשנייה, כאשר אני מעביר קבצים קטנים ( 2GB ) מC או D לכונן החיצוני העברה היא יחסית מהירה הוא מתחיל במהירות הזויה של 400 מגה לשנייה ובסופו של דבר מתאזן ב50, כאשר לקחתי קובץ גדול (20GB ) הממוצע היה 50 .. מהיריות אלה לעומת העבר איטיות בהרבה.. כאשר הייתי מעביר קבצים בUSB 3 קצב העברה היה בערך 90 קבוע וכעת משהו השתנה. מבחינת המהירות בין C לD היא לא אמורה להיות גבוהה אפילו מUSB3 ? (הרי זה זה אותו HD רק כונ…
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט מדהים, הכל שקט ובנוי בצורה מצוינת, מקורר היטב. i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white Seasonic X-650W +80 Gold 16gb FuryX 1600mhz 16gb G.skill 1600mhz Seagate 8TB Archive HDD Samsung 850 evo 250GB SSD 1tb wd black אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו' כמובן שכל העבודה נעשית על הSSD והווינדוס 8.1 מותקן על הSSD וגם יש בו 160GB פנויים. קובץ הPage File מוגדר ל100MB. הנה הנתונים במנהל המשימות הטמפ' נמדדו עם HWMonitor לאח…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש על המחשב CRYPTOWALL מה לעשות במקרה הזה ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי . הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מ…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. הבעיה הזאת קיימת אצלי כבר חודש וחצי. אני פשוט לא יודע מה גרם לה. בזמן משחקים, לפעמים קורה מצב שהמסך שלי נכבה בפתאומיות ( הוא בעצם פועל, אבל אין שום אות) בלי שום אזהרה. המחשב נשאר פועל גם כן. כדי להחזיר את המסך לחיים, אני עושה ריסטרט למחשב ולוחץ פעמיים על כפתור ה AUTO שנמצא מתחת למסך. לרוב שהמחשב נדלק בחזרה, אני מקבל תוך דקות ספורות עוד פעם אותו הדבר- אפילו בלי להיכנס למשחק כלשהו. אני פשוט לא יודע מה מקור הבעיה. ניסיתי דברים שונים ואף אחד לא פתר את זה. בזמן האחרות אני מקבל אפילו הרבה BSODS (מסכים כחולים) עם הודעות שגיאה שונות. מפרט: i5 2500 GTX 770 8GB RAM Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בנושא!
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הבעיה אינה ברמקולים כיוון שחיברתי את הרמקולים לאייפד ואין שום רעשים , ועל המחשב יש כל הזמן רעשים מעצבנים שמתנגנת מוסיקה. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם reboot restore rx הבוט נהרס. ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן איזה 6 שנים. מעבד i5 עם קירור אוויר. המאורר של הקירור של המעבד הפסיק לעבוד. המחשב עבד למרות זאת אבל לא רציתי להפעיל אותו עד שלא אסדר את הקירור. לאחר כמה ימים שלא נגעתי בו הפעלתי אותו כי הייתי צריך משהו מהאינטרנט, המחשב נדלק ולאחר כמה שניות נכבה, נדלק לבד שוב ולאחר כמה שניות נכבה שוב, ככה נכנס ללופ אין סופי. אמרתי לעצמי במקום לתקן אשדרג, הלכתי קניתי מעבד I5 6600K לוח אם B150-HD3 שני סטיקים של 8 ג'יגה DDR4 וקירור אוויר למעבד. יש לי חלקים שלי מהמחשב הקודם -SSD כרטיס מסך R280 וספק seasonic 750 bronze די חדש שנקנה לפני חצי שנה. בקיצור באתי הביתה חיברתי את הלוח את המעבד שמתי משחה טרמית זכרונות ואת החלקים מהמחשב הקודם הדלקתי ו... המחשב החדש נדלק…
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-