עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by koko0,

זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by amidanr,

היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…

4. Started by nircohen110,

שלום לכול אנשי הפורום: שאלתי היא רכשתי לוח אם חדש מדגם H57M-USB3 של חברת GIGABYTE לאחר התקנתו המחשב תקין אך נוצרה בעייה כלשהיא עם הכונן החיצוני שלי מדגם WD500GB כאשר אני מפעיל את המחשב הכונן מחובר בחיבור USB בהיתחול המחשב ה- BIOS נתקע. עד שאני לא מנתק את כונן המחשב לא עולה וכמובן שלא ניתן להיכנס למסך הכחול . שאלתי מה צריך לשנות במסך הכחול בכדי שהכונן כול הזמן ההיה מחובר והמחשב יעבוד רגיל. בתודה ניר כהן

5. Started by ronzilca,

יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by ronzilca,

בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by Melkor,

היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by TNTx2,

אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by kubeb,

יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…

11. Started by Nati121,

שלום חברה!יש לי בעיה מאוד מציקה מאז שקניתי את המחשב לפני חודש וחצי בערך יש לי כל מיני תקיעות (בתקיעות הכוונה היא שהמשחק נתקע לשנייה וחוזר וככה זה ממשיך) ועיוותים של צבעים(בעיה בכרטיס מסך?) עדכנתי את הדרייברים של ה כ. מסך כ.קול בקיצור של מה שאפשר עידכנתי אפילו הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב אמרו שהדרייברים לא מעודכנים אז הם עידכנו לי אותם בעצמם באותו זמן היתה לי מערכת הפעלה WIN 7 ULTI הם אמרו לי הכי עדיף לשים XP כדי להימנע מכל הבעיות ואמרו לשים XP 32BIT והכל היסתדר (שזה היסתבר כחירתות)עכשיו ני עם XP PRO 32 BIT ועדיין אותם בעיות עידכנתי כל מה שאפשר לעדכן והבעייה ממשיכה. עכשיו אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך כי זה פשוט לא הגיוני שהבעיה הזאת תמשיך! יש לי אחריות ל 3 שנים לפי הת…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by R_O_E_E,

שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by zakko,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד תוכנה וחומרה וכל מיני כאלה, ולכן לקחתי את המחשב הישן של אבא שלי ופירמטתי אותו, עכשיו אני מנסה לשים עליו ווינדוס XP חדש והוא אומר לי שהקוד לא נכון, מה אני עושה עם זה? איך אני יכול להתגבר על העניין, ניסיתי עוד כמה קודים מהאינטרנט וזה לא עבד, יש למישהו רעיון מה אני עושה?? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by ofir2000,

שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by rk666,

יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by zekit,

1)הלכתי היום לתכנאי וספרתי לו על בעיה שמציקה לי כבר כמה שבעות. מדי פעם שהמחשב מתאמץ בתוך משחק,המסך קופא ולפעמים המחשב מכבה את עצמו,התכנאי אמר שזה 100 אחוז ההרד דיסק שהולך "למות" . הבעיה שהוא אמר שהוא לא יודע איזה הרד דיסק עושה את הבעיה,עכישו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיוכלה לבדוק את זה? 2)הוספתי למחשב עוד זיכרון והוא לא מזהה אותו,מה זה יכול להיות? השתמשתי בתוכנה של מייקרוספוט והיא לא מצא בעיות בזיכרון (אולי כי הוא לא מזהה אותו) 3)יש לי בעיה בסאונד במחשב,שומעים "מלוכלך" זה לא מהרמוקלים (אותו דבר אם אוזניות) , יכול להיות שזה חלק מהבעיה במספר 1 , או שזה משהו מהכרטיס קול? האם יש דרך לבדוק גם את זה? תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by udi,

שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by RazorJunior,

אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אחרי אינספור טעויות מוזרות שהתקבלו בhome edition למשל בכל הפעלה LSA shell נתן שגיאה או שפתאום נעלמה תמונת התצוגה מההתחל או שהוא נתן לי שם משתמש וסיסמא בהתחלה לא יודע למה,או שהוא שינה את התפריט לכיבוי לאחד שדומה לזה של 2000,או שלמשל לפעמים הוא אמר לי שאני לא הadminstrator...ניסיתי למחוק ת'עידכונים כי רק מאז שהתקנתי אותם זה קרה אבל זה ל עזר...בכל מקרה אני מפרמט עכשיו ומתקין pro הבעייה שלי היא כזאת-זו לא גירסא"חוקית",אז אני מפחד להתקין עידכונים או לעשות activation.פעמים קודמות אחרי תקופה מסויימת(erro free though)המעבד נשאר כל הזמן על 100% יכול ליהיות שבגלל הactivation הזה מה לעשות? ומה אתם אומרים על הבעיות הנ"ל? תשובה בהקדם האפשרי,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by Ran B,

הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים