תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מדובר על משחק call of duty 4 modern warfare RM. מישהו יודע ממה זה נובע? בזמן שהמשחק טוען את עצמו זה עושה לי את התקלה המוזרה הזאת וזה רק במשחק הזה. האם לנסות להתקין מחדש? לא יודע כמה זה רלוונטי אבל המפרט שלי הוא: RYZEN 5 3600 GIGABYTE B450 AORUS PRO CORASAIR 16GB 3600MHZ MSI TRIO-X 3080 כל הדרייברים מעודכנים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה די חדשה שאין לה חיבור S-video אלא רק חיבורים של RCA עכשיו איזה כבל אני צריך לקנות בשביל שאני יוכל לראות דרך הטלויזיה את המחשב. כבל מ s-video to rca? אם כן אז איזה rca אני צריך רק את הבננה הצהובה ששולטת על הוידיאו ? למה סאונד יש לי מחובר לקולנוע ביתי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רכשתי לאחרונה לוח אם דגם + EPOX EP-8k9a2 . על הלוח אם יש בקר RAID של HIGHPOINT דגם HPT370/372 . אל ה- IDE הרגיל מחוברים כבר 4 התקנים : שני דיסקים קשיחים סידי וצורב. אני מנסה לחבר דיסק נוסף דרך הבקר RAID אבל שיתפקד בתור IDE נוסף ולא בתור RAID . כאשר הבקר מבצע סריקה של הדיסקים שמחוברים הוא מזהה את הדיסק אבל נתקע בסוף הסריקה. ההגדרות BIOS הן : זיהוי ראשוני של בקר RAID ולא SCSI ובנוסף אופציית ה- IDE RAID מופעלת. אפילו לתפריט ההפעלה של הבקר אני לא יכול להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, קופצת לי ההודעה הבאה: '>http://jpg.co.il/view/517b9544e581b.jpg/"] http://jpg.co.il/view/517b9544e581b.jpg/ הבנתי שמדובר בבעיה מסוימת בהארדיסק. חיברתי אותו למחשב אחר כSLAVE, בעזרת חיבור IDE. הוא זוהה בביוס, אך לא נראה במחשב, גם לא במנהל הדיסקים. מותקן על ההארדיסק התקול מערכת ווינדוס XP. אז מה עושים? תודה ויום טוב.
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במחשב שלי עבר פירמוט לא מזמן ושמתי לב שה CPU שלי פתאום קופץ מה 20% ל 60% ועוד הפעם יורד... ושום דבר לא עובד רק האינטרנט ובימים האחרונים הוא אפילו מגיע ל 100% המעבד שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 ד"א: אני לא יודע אם זה קשור אבל המעבד רוב הזמן על מצב של 60 מעלות c יש לזה אולי קשר?? וגם פה זה שהוא לא מריץ כלום חוץ מהאינטרנט ואפילו בלעדיו!!! (הוא לא עבר oc) מישהו יודע מה קורה לו?? אני צריך ;D לעשות משהו?? :s05: תודה מראש על התשובות
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי .. אחד לא מחובר בגלל חוסר מסך ומחשב דפוק>< והמחשב השני עם אותו מפרט+- רק שיש לו 256 רם והוא איטי.. במחשב השני יש ג'יגה וחשבתי להוסיף את שני הסטיקים האלה למחשב השני ואז יהיה 1ג'יגה ו256 רם.. השאלה שלי היא איך אני מגדיר אותם כדי שהמחשב יזהה אותם? או שפוט להחליף את שני הסטיקים של 128 שיש במחשב בשני סטיקים השניים ה512? תודה מראש לעוזרים עם זה לא הפורום המתאים אפשר בבקשה להעביר אותו? אני חושב שפה זה המקום כי זה תמיכה תכנית אני חושב
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
טוב, אז עשיתי Error Checking לכונן C , לאחר שהError checking הסתיים המחשב עלה כרגיל ואז הפעלתי את התוכנה Ccleaner ולחצתי בה על Run Cleaner לאחר שלחצתי קיבלתי הודעת שגיאה Rundll ואז היה bsod . אחרי שהמחשב עלה עוד פעם בדקתי אם יש קבצים בMinidump ולא היה כלום למרות שהיה bsod. השאלות שלי הן: 1. האם נגרם נזק למחשב שלי כתוצאה מהbsod הזה? 2. איך אני יכול לברר ממה הbsod הזה נגרם? עכשיו אחרי שאני לוחץ בccleaner על run cleaner זה פועל כרגיל ללא שגיאה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בערך...-מפרט בצד. זה קורה איזה פעמיים -שלוש ביום גם לפעמים שאני קם בבוקר ומגלה שהמחשב לא מגיב. העכבר זז אבל כל מה שאני לוחץ לא מגיב. חוץ מזה שאני קם בבקרים והוא קופא זה גם קורה במהלך עבודה. אתמול ישבתי וצפיתי בסרטון ביוטיוב אמצע הסרטון רציתי לעבור לתיקיה מסוימת שהייתה בשורת המשימות אז הוא לא הגיב אז אמרתי לא נורא והמשכתי לצפות עד שפתאום גם הסרטון נתקע...הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש. ניקיתי כל מה שמתאתי עם התוכנות: * נוד 32 (אנטי וירוס). *spybot *ad aware כמובן שעשיתי עידכונים לפני הסריקה ובכלל אנחנו כל הזמן מטפלים במחשב ונקים מאבק עושים בדיקות כל יום יומיים סריקה באנטי וירוס וכו'. אני נואש אני לא מבין את הבעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה(!).
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
פורמט פתר את הבעיות! חג שמח :-)
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-