עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by Evyatar Golzar,

היי. המחשב שלי פולט חום ודווקא הרבה יותר מהמחשב הקודם שלי. החום מגיע דווקא מהלמעלה מאחורה של המחשב באיזור המעבד. שאלתי חברים אם גם להם זה ככה והם אמרו לי שבכלל אין להם רעש וחום. המחשב גם לרוב עושה רעשים חזקים כשאני נכנס למשחק למשל או סתם לגוגל אני שומע שהוא מתאמץ ממש. ובכללי פשוט שומעים אותו וזה לא משהו שנראלי שמחשב אמור לעשות (לעשות רעש) אני פשוט שומע מלא אוויר וכאילו המחשב מתאמץ ולפעמים הוא מתאמץ גם מלא (כמו שפותחים נגיד את המחשב ואז הוא מתאמץ ושומעים כמו מכסחת דשא) דרך אגב המחשב ככה וזה מאז שקניתי אותו וכשהתקשרתי לחנות לשאול למה זה ככה אמרו לי שזה כי המחשב שלי "מפלצת" מישהו יכול לעזור לי? אולי להגיד לי מה לעשות? יש לי מעבד Rayzen 7 3700X כרטיס מסך 2070 RTX

5. Started by Satlan,

חברים כאשר אני משחק ACT OF WAR לאחר איזה 5-10 דקות המחשב פשוט קופא לגמרי המשחק נתקע וחייבים ריסטרט .. ממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Pesah,

נתקע בכל פעם שאני נכנס למשחקים בדקתי טמפרטורות, ניקיתי את המחשב http://img530.imageshack.us/img530/6219/sfdasfasbd8.png עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. any ideas?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avirangu,

שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by AVIVI11,

בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  10. לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by noykyx,

שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB... מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל... אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)... העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE. וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA.…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by din264,

המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nati88,

היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by motir,

שלום, יש לי שאלה: קרתה תקלה במחשב (החדש, 10 חודשים) שלי. הבעיה היתה בעיית חומרה (לוח אם דפוק). עד עכשיו עברו חודש וחצי מהיום בו הכנסתי אותו לתיקון במעבדה. כנראה שיקח זמן של כחודשיים עד התיקון. האם זה זמן סביר לתיקון של מחשב באחריות, כאשר אנו יודעים כי הבעיה היא בעית חומרה בלבד? (הכונן הקשיח מפורמט). האם חודשיים זה זמן הגיוני? אני מבקש, אם אפשר שמי שעונה לי גם יציין מה ההשכלה הפורמלית שלו בענין (טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'...). אני רוצה לצטט את זה אם אחליט לתבוע אותם בעתיד... תודה מראש לכולם! מוטי.

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. שלום , יש לי תקלת חומרה שאני לא מצליח לפנח אותה. אני מנסה להתקין windows xp home edition sp1 דיסק מקורי במסך הכל לאחר זהוי החומרה המחשב נתקע במסך הכחול (רשום למטה windows starting instll ממש שלב לפני הקפיצה למסך זכויות היצורים) 2. היה ניסיון נוסף להתקין מספר גירסאות שונות של windows אך כולם כשלו בשלב ההתקנהכמו בסעיף 1 3.היה windows אחד שעבר את השלב הזה והגיע לשלב הפירמוט - לקח לפירמוט לפחות שעה לאחר מכן ממשק ההתקנה עלה ולאחר כ 3 שעות שהוא עושה טובה שהוא זז הוא נתקע . 4. ניסתי להליף Cd-rom , HD . 5. ניסתי לעשות איפוס לביוס לא עזר עדיןן אותה התקלה למישהו יש איזשהו מושג מזה יכול להיות תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by haim855,

היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by yosizach,

אוקי יש לי 512 שני סיטיקים של 256 .... ביחד 512 כמובן ויש לי עוד סטיק 1 של 512 שניהם של אותו מהירות עכשיו הוא מזהה את הזיכרון והוא רושם בהתחלת המחשב dual 64 bit עכשיו אחר 20 דקות הוא ריסט ומחזיר לה 512 ? מה למה ? שמתי את ה 256 אחד ליד השני וה 512 בצד השני זה לוח אם של גגביט 8sq למה זה עושה את זה ? שאני עם ה 512 בלי להוסיף אז אני צריך להריץ איזה משחק לעשות ריסט ואז שוב הוא הופך לה גגה זיכרון ואחרי כמה דקות עושה ריסטרט חוזר לה 512

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by kashish,

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by SHAY LOTAN,

היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות

21. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  22. Started by Pesah,

לא מזמן התקנתי משחק שעבד חלק אצלי במחשב נכנסתי אליו הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה שניות הוא מתחיל לקפוא (גם כל המחשב איתו) יש איזשהו קשר לחומרה במחשב? כי עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם עשיתי אתמול את העדכון של הווינדוס 10 החדש שיצא עכשיו לאחר העדכון אני רואה שכל השולחן העבודה שלי ריק לחלוטין שום זכר למה שהיה מקודם אבל אם אני נכנס לכונן C ואז USERS אני רואה את המשתמש שלי (הישן) עם הדברים שהיו לפני אבל כל אפליקציה או משחק נגיד שאני מפעיל עכשיו הוא רוצה שאני אעשה כאילו פעם ראשונה ולא בראש שלי להתחיל מהתחלה. מה אני עושה עכשיו זה דיי דחוף!! שחזור לא עובד גם

24. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by ירדן שגיא,

היי רכשתי מחשב חדש של hp עם כרטיס המסך nvidia GeForce mix 450 ומופיע לי גם כרטיס מסך של אינטל אולי אני קצת לא מבין ומפספס פה משהו מוסיף תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים