עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by manshush,

קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by arigo,

שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by idoyi,

אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...

7. Started by roip27,

של ום רב! בתקופה האחרונה, יש לי בעייה רצינית במחשב. הוא לא מפסיק להיתקע בזמן פעילות ( הרצת סרטים דרך האינטרנט, משחקים, גם כאלה שלא כבדים כמו מנג'ר). בנוסף, חשוב לציין שברשותי מחשב חזק מאוד (מעבד 4 ליבות 2.66, 4 ג'יגה זכרון פנימי, כרטיס מסך ג'י פורס 8800 ג'י טי אס ולוח אם של אסוס). ניקיתי את המחשב מאבק בצורה יסודית, אפילו ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר לי בכלל. חשוב לציין שבזמן מנוחה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך מאוד גבוהות (באיזור ה- 70 מעלות) והטמפ' נשמרת גם כשאני משאיר את המארז פתוח... אני ממש משתגע מהבעייה ואשמח לקבל עצות לפתרון. תודה מראש לעוזרים...

8. אני מפרמט את ה-HD דרך ההתקנה של האקס פי (התהליך לפני שמתקינים אקס פי ) וכשזה מגיע ל-8 אחוז אז ההארדיסק מתחיל לעשות רעשים מוזרים כאלה: "טיק טיק טיק טיק" "טיק טיק טיק טיק" אבל בקול של מחשב פנטיום 3 כשהוא חושב (זה באמת פנטיום 3). האם זה מסמן את הגרוע מכל? :'( עריכה: יש לציין שב-8 אחוז זה גם נתקע וזה קרה לי פעם ראשונה עכשיו

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by D_N_A,

למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by beniloew,

קניתי מחשב חדש pentium d805. לוח אם d102ggc2l של אינטל אם צ'יפסט ati radeon xpress200. הבעיה היא כזאת : יש לי הארד דיסק שליף אם הוא מחובר דרך המגירה - הוא מזהה אותו אבל לא עושה BOOT בחיבור ישיר דרך הקבלים הוא פועל. כ"כ בעיות זיהוי חומרה(הארד דיסקים) בעית זיהוי USB ובעיית זיהוי כ. קול פנימי. אני חושב שזה או בעית ספק(422 WATT) או בעית גשר דרומי. אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by Blackend,

טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by alon311,

מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעות שלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  13. קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Gil28,

כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  16. כתוב לי סימן שאלה ב-Device manager לי ה-paraller device וכתוב שהדרייבר שלו לא מותקן... מאיפה אני משיג לזה דרייבר?? תנסו בבקשה לענות כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף לעכשיו...

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by avi2014,

הכנסתי דיסק לצורב ברגע שאני רוצה להוציא את הדיסק הצורב לא ניפתח מה אני יכול לעשות????(הצורב תקוע...)

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. בדקתי בspeedfan את הטמפרטורות פתאום אני רואה 110 מעלות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פתחתי את המארז והמאוורר של המעבד לא פעל יש לי E2160 אני לא יודע מה לעשות הוא מחובר במין מגנט כזה איך אני יכול לחבר אותו?

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אחים שלי עשיתי טעות. חיברתי את המחשב לטלויזיה ובאופציות של כרטיס המסך העברתי אותו לאופצייה -CLONE ואז מאותו רגע לא רואים יותר כלום על מסך המחשב ואי אפשר לשנות את זה גם לא דרך ריסטארט. וגם לא רואים כלום על הטלויזיה עכשיו המחשב עובד ורואים מסך שחור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו אני נואש!!!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arche,

שלום לכולם. יש לי בעיה מחשב נדלק, עובד אבל לא מראה כלום. וגם לBIOS לא נכנס, אין כלום, מסך שחור. מה זה יכול להיות :s05: דחוף עזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by omer69111,

שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. החלפתי ספק וכנראה לא חיברתי נכון איזה חיבור כתוצאה מכך נוצר מצב שבו אני מחבר את המחשב לחשמל מייד מתחיל לעבוד ללא לחיצה על כפתור הפאוור היכן טעיתי :s05:

• 6 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.