עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaielgali12,

המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152

3. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  4. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by godisme171,

היום ניקיתי את המחשב פירקתי את כל החלקים וניקיתי אחרי שהחזרתי הכל למקום וחיברתי את כל הכבלים אני מדליק את המחשב והמקלדת והעכבר לא עובדים ניסתי כמה פעמים ואחרי זה עבדה המקלדת עכשיו העכבר לא עובד אז חיברתי אותו לUSB בינתיים? תעזרו לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shahar07,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by udi,

הפעלתי את המחשב מחדש וכאשר WINDOWS עלה הוא הודיע על זה שהוא מצא חומרה חדשה והתקין לי כונן CD ROM חדש שלא נמצא במחשב איך אני יכול לבטל את החלטת המחשב על המצאות כונן חדש במחשב. כונן הCD ROM שום כ - H+H DVD-ROM DVD 707B SCSI CDROM DEVICE PROPERTIES אל תבינו אותי לא נכון הייתי מת שיהיה לי כונן SCSI נ.ב יש לי כונן DVD אבל הוא נמצא על כונן G תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by udi,

יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. Started by w7_znay,

חבר שלי בא אלי לעזור לי בכמה דברים פתחנו תמחשב וראינו כמה דברים ואז הוא הוציא סטיק אחד של 256 MBRAM ולי יש 512 בכלליות , אחרי זה אני והוא לא הצלחנו להכניס את ה-256 . ובדקנו כמה פעמיים והמחשב לא קרא אחרי זה הוא הצליח ואז כשניסינו להדליק את המחשב היה כתוב שייאה והוינדוס לא עלה . ואחרי שאוצנו את ה-256 המחשב פעל אז השאלה שלי היא עם זה אומר שהMBRAM ה-256 שרוף . תודה לכול מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by PRD,

בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

14. טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by JediMaster,

g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by amy696,

בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:

17. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. אוקיי יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כמו כל יום אחרי 6 שעות מייגעות בבי"ס אני בא היום הביתה, פותח את המחשב (שיש לי בו WIN XP Home) ומכיוון ששמתי ב-Startup את ההתחברות שלי לאינטרנט אז כמובן שעלה לי מיד חלון ההתחברות (לי זה הרבה יותר נוח) כרגיל אני לוחץ Connect, אחרי 2-3 שניות זה מתחבר ואני בא לפתוח את ה-IE לראות מה חדש בגיימר ופתאום...בום!!!! לא סתם אבל ה-IE לא עולה ובמקומו מופיע החלון המעצבן הזה שמיקרוסופט תקעו ב-XP אני מנסה לפתוח את My Computer ובדיוק אותו דבר רק שבמקום internet Explorer כתוב My Computer!!! בעצם כל דבר כמעט מופיע לי החלון המעצבן הזה!!! אני כהרגלי הולך לכפתור הקדוש שנקרא Restart במחשבה שהכל יסתדר...אבל לא!!! אבל מה גיליתי??? שאני יכול לפתוח כל מה שאנ…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. Started by manshush,

קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by arigo,

שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by idoyi,

אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...

דיונים חדשים בפורומים