תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אז ככה: כשאני מפעיל את המחשב אני רואה הודעה בסגנון hardware monitor found an error, blah blah blah. עכשיו, כשאני נכנס לhardware monitor (בביוס) אני רואה שהV5+ מסומן באדום (הערך הוא משהו בין 4.40 ל4.70). אם אני מדלג על ההודעה ומגיע לווינדוס אז הוא נתקע אחרי בערך 20-15 שניות (כלום עוד לא עלה). כל זה קורה כשהFSB הוא 133. אם אני משנה את הFSB ל100 אז אין שום בעיה (הווינדוס עולה והכל פועל). למישהו יש מושג? מפרט: AMD 1.2ghz asus a7v-133 sdram 256 ספק ג'נרי (300W)
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנסה להתקין את ה-8800GT דרך הדיסק המקורי, באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך שחור עם הפס הקטן בצד למעלה מהבהב כאילו שהוא טוען, ואני חיכיתי הרבה זמן וזה לא עושה כלום, ניסיתי להוריד ולהתקין דרייבר גם מהאתר של NVIDA אבל עדיין הוא עושה לי מסך שחור באמצע ההתקנה. מה אפשר לעשות??[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:35:17 זה מה שמופיע לי:[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:56:08 העיה נפתרה!~!~[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 18:32:02הבעיה נפתרה!~~!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE דגם SRDONF1 .אין לי בעייה להעביר חומר מהמחשב לכונן זה. מה שרציתי זה שבאופן אוטומטי יעשה גיבוי לפי דברים שאקבע מראש. איך עושים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-