תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי אז ככה: כשאני מפעיל את המחשב אני רואה הודעה בסגנון hardware monitor found an error, blah blah blah. עכשיו, כשאני נכנס לhardware monitor (בביוס) אני רואה שהV5+ מסומן באדום (הערך הוא משהו בין 4.40 ל4.70). אם אני מדלג על ההודעה ומגיע לווינדוס אז הוא נתקע אחרי בערך 20-15 שניות (כלום עוד לא עלה). כל זה קורה כשהFSB הוא 133. אם אני משנה את הFSB ל100 אז אין שום בעיה (הווינדוס עולה והכל פועל). למישהו יש מושג? מפרט: AMD 1.2ghz asus a7v-133 sdram 256 ספק ג'נרי (300W)
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנסה להתקין את ה-8800GT דרך הדיסק המקורי, באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך שחור עם הפס הקטן בצד למעלה מהבהב כאילו שהוא טוען, ואני חיכיתי הרבה זמן וזה לא עושה כלום, ניסיתי להוריד ולהתקין דרייבר גם מהאתר של NVIDA אבל עדיין הוא עושה לי מסך שחור באמצע ההתקנה. מה אפשר לעשות??[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:35:17 זה מה שמופיע לי:[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:56:08 העיה נפתרה!~!~[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 18:32:02הבעיה נפתרה!~~!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE דגם SRDONF1 .אין לי בעייה להעביר חומר מהמחשב לכונן זה. מה שרציתי זה שבאופן אוטומטי יעשה גיבוי לפי דברים שאקבע מראש. איך עושים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש הבעיה כשאני עובד באקסל או באופיס אחרי כמה זמן הוא כאילו מזהה CTRL לחוץ ואז הוא פותח חלונות או סוגר ומתחיל להישתולל המחשב עד שאני עושה ריסט החלפטי מקלדת התקנתי ווינדוס חדש אופיס חדש עדיין הבעיה לא נפתרה מי יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
בתחילת המשחק PRINCE OF PERSIA מופיע מסך כחול ובעקבותיו ריסט , מצורף קובץ MINIDUMP , אודה למי שיוכל לפענח אותו . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
האם קיים מתאם כזה ? (אני מנסה להעביר סרטונים ממצלמת וידאו ישנה של קנון (vb800) למחשב . )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-