תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לא מומחה בתחום ואשמח להכוונה. הפורטנייט קופא לילד באמצע משחק לשנייה/2 שניות וממשיך. ככה כמה פעמים במשחק. ולפעמים בגלל זה הוא מפסיד 😞 זה מתסכל אותו.... ומשגע אותי תרתי משמע 🙂 למי שיש פתרון או הכוונה מה לבדוק לעשות נשמח. הורדנו הגדרות בפורטנייט למינימום ( בערך....) כמה שניתן. המפרט של המחשב הנייח ( שדרוג מחשב קיים שהיה בבית והוספת כרטיס מסך חזק) Intel Q6600 /i-7 2600 3.40 GHZ 16GB RAM WIN10 64 כרטיס מסך RADEON RX580 8GB עריכה: המחשב מחובר בWIFI - בממ"ד דרך PLC- אין אפשרות לחבר ישירות לאינטרנרט ע"י כבל רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני אובד עצות, אני מנסה להגדיר את המחשב כדי שיכנס למצב שינה אך ללא הצלחה. המחשב נשאר דולק בלילה, הוא מכיל המון מאווררים שלא בדיוק עוזרים לעניין השקט למרות שהוא יושב בסלון, מה גם שהמחשב שלי הוא לא בדיוק צרכן קטן כמו שאתם יכולים לראות במפרט. אז ככה, היה לי לוח קודם מדגם Asrock X79 extreme4 שאיתו היו לי בעיות מגוונות(חשבתי שגם עם כניסה למצב שינה), קניתי לפני כמה ימים לוח חדש מדגם gigabyte X79-UP4, הרכבתי את הלוח ללא התקנת חלונות מחדש ועניין הכניסה למצב שינה עבד כמו שצריך ללא שום הגדרה, המחשב נכנס למצב שינה בקלות ללא שום בעיה. לאחר כמה זמן, היתה לי בעיה עם משחק מסויים ואמרתי לעצמי טוב נו נתקין מערכת הפעלה מחדש, יש ברשותי מערכת הפעלה…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי וויסטה והיא לא מזהה את הכרטיס רשת שלי. כל פעם שאני עושה הוספת חומרה וכד' זה עושה "FEILED" ובXP זה עובד מעולה! מה יכולה ליהיות הבעיה?(הורדתי דריוור והכל ועדיין לא עובד) ויש לי עוד בעיה עם הדיסק און קי שלי שוויסטה מזהה אותו והכל אבל אין איך לפתוח אותו. לא מופיע שום איקון במחשב שלי (COMPUTER) ואין לי מושג איך לפתוח אותו ??? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה: [h=1]לא ניתן להתחבר אל accounts.google.com האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל accounts.google.com. נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש. אם היית מבקר כעת ב-accounts.google.com, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל accounts.google.com האמיתי.
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! בעקבות הפסקת חשמל קטלנית, הלך לי ספק הכח של המחשב. החלפתי ספק כח בחדש, ולאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב, שנדלק ונתקע בעליית הWINDOWS. לאחר שעשיתי אתחול מחדש של המחשב המחשב לא נדלק יותר (לא מופיע שום דבר במסך, כאילו המסך לא מקבל אות). החלפתי כרטיס מסך לבדוק אם זו הבעיה והבעיה חזרה על עצמה גם עם כרטיס מסך אחר. כשאני מחבר את הספק ללוח האם הנורה שלו נדלקת (חברת ASUS), המאוורר של המעבד עובד. אמרו לי לנתק לגמרי את כרטיס המסך והזכרונות לראות אם לוח האם יצפצף, אבל הלוח לא צפצף. איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק אם הבעיה בלוח אם או במשהו אחר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם אפשרות הקישור הזו, שבה לנייד תהיה גישה לכל תיקיות הנייח, אפשרית גם כאשר הנייד בחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-