עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bifi,

שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  2. שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by RCA to HDMI,

שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by uriya,

לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by נדבמן,

אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by oNam,

תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by CyberBot,

אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by sasha,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ben_ten,

אני מוריד סרט מאתר מורידים וכתוב שם שיש "תרגום מובנה" על הסרט אבל כשאני מפעיל את הסרט אין שום תרגום ואין נעליים. הם אומרים שצריך להתקין "נגן תומך" בשביל שהסרט יעבוד עם תרגום השאלה שלי איך אני מצליח להוציא את הקובץ תרגום SRT שהוא בכלל לא מובנה מהקובץ של הסרט ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by alonn24,

כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  14. לא מומחה בתחום ואשמח להכוונה. הפורטנייט קופא לילד באמצע משחק לשנייה/2 שניות וממשיך. ככה כמה פעמים במשחק. ולפעמים בגלל זה הוא מפסיד 😞 זה מתסכל אותו.... ומשגע אותי תרתי משמע 🙂 למי שיש פתרון או הכוונה מה לבדוק לעשות נשמח. הורדנו הגדרות בפורטנייט למינימום ( בערך....) כמה שניתן. המפרט של המחשב הנייח ( שדרוג מחשב קיים שהיה בבית והוספת כרטיס מסך חזק) Intel Q6600 /i-7 2600 3.40 GHZ 16GB RAM WIN10 64 כרטיס מסך RADEON RX580 8GB עריכה: המחשב מחובר בWIFI - בממ"ד דרך PLC- אין אפשרות לחבר ישירות לאינטרנרט ע"י כבל רשת.

15. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by No-One,

WD Blue 500GB

17. שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by asheryo,

יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by avz,

אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by -swap-,

איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pxst17,

שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.

24. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .

25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני אובד עצות, אני מנסה להגדיר את המחשב כדי שיכנס למצב שינה אך ללא הצלחה. המחשב נשאר דולק בלילה, הוא מכיל המון מאווררים שלא בדיוק עוזרים לעניין השקט למרות שהוא יושב בסלון, מה גם שהמחשב שלי הוא לא בדיוק צרכן קטן כמו שאתם יכולים לראות במפרט. אז ככה, היה לי לוח קודם מדגם Asrock X79 extreme4 שאיתו היו לי בעיות מגוונות(חשבתי שגם עם כניסה למצב שינה), קניתי לפני כמה ימים לוח חדש מדגם gigabyte X79-UP4, הרכבתי את הלוח ללא התקנת חלונות מחדש ועניין הכניסה למצב שינה עבד כמו שצריך ללא שום הגדרה, המחשב נכנס למצב שינה בקלות ללא שום בעיה. לאחר כמה זמן, היתה לי בעיה עם משחק מסויים ואמרתי לעצמי טוב נו נתקין מערכת הפעלה מחדש, יש ברשותי מערכת הפעלה…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים