עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by AppleJack,

amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by Dr__MIKO,

שלום קיבלתי מחשב חדש והבנתי מחברים שאני חייב להתקין את ההארד דיסק (sata) כחלק מהתקנת win xp ניסיתי להתקין רגיל ויש את השלב שצריך להפעיל מחדש והוא פשוט חוזר למסך של ההתקנה. חבר שלי אמר לי ללחוץ f6 כדי להתקין raid ??? ??? שזה אומר שהמחשב יוכל לזהות את ההארד דיסק וימשיך איפה שנתקעתי... :s05: אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר אני מת משעמום ורוצה להתחיל להריץ את המחשב החדש אבל לא יכול! אם צריך דריברים או משהו אז בבקשה תעזרו לי עם קישור אם לא קשה לכם. מדובר ב- maxtor 80Gb sata תודה מראש תום

4. Started by g1zey,

טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by GRINFELD,

יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by adlanm,

אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. Started by amittt,

תקשיבו אחרי שהרכבתי את המחשב אני מגדיר את הארדיסק בביוס ואחרי זה אני אמור לעשות לי כונן c עכשיו איך אני יוצר כונן תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AMD-Z,

התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by Headache,

המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  13. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by zohare62,

יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by Shadowman,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by havoc-x,

יש לי את הפונקציה הזאת בתפריט של המסך ואפשר לשנות מ-0 עד 100

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. Started by shlomy,

שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  20. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by havoc-x,

יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.