עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nasok,

חבר'ה אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון כי אני לא הייתי בטוח אבל חיפשתי מדריכים של זון ולא היה שם תוכלו בבקשה להמליץ על מדריך שאני אוכל להדפיס (הכוונה בלי סרטונים)

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. Started by tomer861,

שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !

4. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Shalev Sason,

שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yuval Dabah,

קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל

7. היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. Started by boim,

אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by tzooka,

הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.

13. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  14. Started by erjerjerj,

שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  16. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. Started by Benz0rz,

שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  20. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

21. Started by יוספי,

בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mebuldani,

יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.