עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by רועיקי,

לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?

5. Started by kasjghdkashbd,

אני חושד שזה הספק כוח, יש דרך לדעת בוודאות שזה זה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by uokie,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריך וידאו + טקסט להרכבת חומרה ? הרכבת לוח אם, והרכבת מעבד עליו ומריחת משחה, חיבור פיני USB וכו'. אם מישהו מכיר אתר כזה, או סרטוני YOUTUBE אשמח להכיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by coolspot,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?

10. Started by a_halachmi,

לפעמים כשאני משחק באן אנדרס מופיעה לי הודעה כחולה עם שגיאה "bad_pool_called" ואז החא מכריחה אותי לעשות ריסט למישהו יש פתרון לבעיה? ודרך אגב זה לא רק בסאן אנדרס. המפרט שלי: לוח אם של msi כרטיס מסך geforce fx5500 חדש עם 256 mb זכרון. מעבד פנטיום 4 800 mhz 512mb זכרון. והמחשב עבר פירמוט לא מזמן אבל הבעיה הייתה גם לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by Nasok,

חבר'ה אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון כי אני לא הייתי בטוח אבל חיפשתי מדריכים של זון ולא היה שם תוכלו בבקשה להמליץ על מדריך שאני אוכל להדפיס (הכוונה בלי סרטונים)

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by tomer861,

שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  13. יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !

14. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Shalev Sason,

שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yuval Dabah,

קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. Started by boim,

אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by tzooka,

הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.

23. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by erjerjerj,

שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.