תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי USB של SANDISK והוא הפסיק לעבוד משום מה (לא שלי) הביאו לי אותו כדי שאני אנסה לעזור. איך אני יכול לסדר לו את הDOK? או איך אני יכול לפחות לגרום לזה שהוא לא יתנתק אחר ההודעה של "מנהל ההתקנים של ההתקן לא הצליחה" ?(אבל הוא מזהה שזה sandisk )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, בחוברת הלוח מצוין על חיבור USB מרגליים בלוח לחלק האחורי ואין חיבור וציון לחיבור ל USB קדמי, חיבור זה משמש גם ל USB קדמי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז: 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld ולוח אם: nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte הUSB האחורי עובד כמו שצריך. יציאת הUSB הקדמי לא עובדת. שתי היציאות לא עובדות. חשוב לציין שיציאת האוזניות הקדמית עובדת כמו שצריך. כנראה זה משהו בחיבורים. לאיפה אני צריך לחבר את החוטים של הUSB הקדמי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למחשב הנייד, הטלפון נטען אבל המחשב לא קלט אותו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם כזה Asrock AM2NF6G-VSTA יש לי בעיה בUSB הוא ממש איטי! וזה אמור להיות מהיר 2.0! העברתי שירים בנפח 1.8 גיגה לנגן,סאנדיסק סנסה C250--והוא תומך כמובן בUSB מהיר לקח בערך חצי שעה 20 דקות,זה מלאא זמן! למה זה ככה?? הלוח שלי תומך בתקן הזה של 2.0 איך זה כזה איטי?? וגם כשאני מחבר את הנגן קופצת הודעה קטנה בצד של המסך שזה מראה לי את כל חיבורי הUSB שלי במחשב ומה שמחובר אליהם ורשום לי שאפשר לנצל את הנגן ככה שיעביר דברים יותר מהר....
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ויש לי בעייה שה- USB2 לא עובד הגעתי למצב שפתחתי את המחשב כדי לראות מה רשום על הלוח, ואכן כתוב ליד החיבורים של ה USB שזה SUB2 אני לא מבין גדול בחומרה לדוגמה ה-DiskOnKey אני מזהה שזה לא עובד במהירות של 2.0 בבית ובעבודה כן וגם בכל פעם שאני מחבר משהו הWindows מודיע שזה לא חיבור מהיר (וניסיתי לחבר לכל חיבור שקיים במחשב) אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאני מחבר למחשב את איפוד למחשב הוא כותב שהתקן מהיר חובר ליואסבי לא מהיר וככה זה בכל נק' של USB במחשב הלוח הוא IC-7, אני משוכנע שיש לו USB2 מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ניידים עם חיבור USB3 , יש לי קורא כרטיסים חיצוני שדרכו אני מעביר חומרים (אני צלם) יש לי גם כמה קוראי כרטיסים USB, של קינגסטון ושל לקסר.. אחרי שהעברתי את מחשבים לחלונות 8.1 פתאום התחילו בעיות בהעברת הנתונים מהכרטיסים למחשב, זה מתחיל העתקה במהירות טובה, ואחר כך המהירות יורדת ל 0 , כאלו יש איזה לאג במערכת והעתקה לא מתבצעת, היא לא מסתיימת ולא מוציאה שגיאה, פשוט לוקחת הפסקה וממשיכה לאחר כמה שניות , ושוב לאחר כמה שניות מפסיקה שוב.. זה הזוי, הכרטיסים במהירות 30 מג"ש , העברה דרך USB3 לכונן SSD שבנייד אחד או HDD רגיל בנייד אחר.. גם עם כרטיס של 90 מג"ש זה קורה.. הזוי. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כיצד אני מבטל את ה V-Sync? הפתרון היחיד שראיתי עד עכשיו הוא השימוש ב Hercules Tweaker כאשר גירסת הדרייברים 21.83 של הרקולס מותקנת במע' ההפעלה (XP). האם הוא (הטוויקר) יתפקד גם עם גירסאות עתידיות של ה Detonatorz או שלשם ביטול ה V-Sync, אין בו צורך בכלל? אני פשוט לא מצאתי אפשרות לשלוט על האופציה הזו בהגדרות הרגילות של הכרטיס (תפריט Advanced בהגדרות התצוגה)... תודה.
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-