תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! באחד המחשבים שרציתי לעשות בהם פירמוט באמצע האיפוס של הווינדוס המחשב כבה, מה שגרם שאח"כ הוא אומר לי שגיאה שא"א לאפס. השגיאה היא: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן הנדרש חסר" מה אני אמור לעשות כרגע? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בשתי בעיות : 1. שאני מחבר את המחשב להתקן חיצוני של סאונד כמו רמקולים או אוזניות הוא פשוט לא מזהה אותו וממשיך לנגן מהמחשב . עכשיו קצת שיחקתי עם הדברים ברמה שאני יודע וזה לא עזר . 2. יש לי בעייה שרצה כבר הרבה זמן , יש לי onedrive במחשב וכלפעם המחשב שולח לי התראות על כך שהוא מלא מה שגרם לי למחוק את רוב תכולתו ואני עדיין מקבל את ההודעות . הבעייה העיקרית שלי שאני עושה פרינטסקרין פעם זה היה שומר אוטמטית בתיקייה הזאת היום זה פשוט לא נותן לי ואני צריך להדביק את זה במסמך כלשהו מה שמאוד לא נוח לי בתור אחד שהתרגל ועובד הרבה עם זה. קצת פרטים יבשים : מותקן לי וינדוס 10 והמחשב מסוג dell inspirion 15 7567 .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, כבר תקופה שיש לי תקלה במחשב הנייד שהדפדפן מפסיק לעבוד. האינטרנט כן עובד (למשל תוכנה כמו ספוטיפיי שמבוססת אינטרנט עובדת כרגיל) אבל הדפדפן לא. מופיעה ההודעה this site cant be reached מדובר בדפדפן כרום אבל גם דפדפנים אחרים לא עובדים. לרוב זה חוזר לעבוד אחרי כמה ריסטרטים למחשב. כרגע לא חוזר... ניסיתי להתקין מחדש את כרום ולא עזר. נראה לי שהבעיה קשורה לווינדוס ולא לדפדפן עצמו. אשמח לעזרה:)
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש, במחשב יש 2 כוננים, 256GB HHD + 2TB HHD. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Ednless(באתר רשום בלי), בתחילת ההתקנה של הוינדווס 10 הופיעו לי 4 כוננים עם מחיצות, מחקתי את כולם ליתר ביטחון ובסוף נשארו לי 2, בחרתי להתקין על ה SSD, לאחר שההתקנה הסתיימה פתחתי את המחשב שלי ומופיע בו רק הכונן של ה SSD. במנהל ההתקנים מופיע גם הכונן של ה 2TB HHD ורשום "התקן זה פועל כראוי" איך אני מסדר את הבעיה? בנוסף איך אני מבטל את הסיסמא+הקוד PIN לחשבון של מייקרוסופט כאשר אני מדליק את המחשב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני כבר לא מעורה בתחום ועסוק בדברים אחרים, ולכן זקוק לעזרתכם. יש לי מחשב נייד מסדרת ROG של אסוס. קניתי אותו לפני קצת יותר משנה. לפני שבוע בערך, או פחות, נכנעתי להתראות המציקות של מיקרוסופט וביצעתי את העדכון לWIN10. לאחר מכן היו לי בעיות רבות, בעיקר כאשר צפיתי בסרטונים המסך הבהב או היה שחור. בפעם האחרונה שזה קרה נאלצתי להפעיל מחדש דרך הכפתור את המחשב, מאחר והוא לא הגיב. כשהפעלתי, שמתי לב כי רשום לי שדרושה הפעלה מחדש בעקבות העדכון. ביצעתי, אך המחשב לא עולה. מה שקורה זה שהוא נדלק, אנישומע את הדיסק הקשיח והמעבד, האורות במקלדת נדלקים, אבל המסך נותר שחור (השארתי פתוח והיה ככה פרק זמן ארוך). זה קרה אתמול בלילה. …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-