תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה אפשרות להתקין מצלמה על מסך מחשב נייח ישן מחברת PRVIEW? לצורך שיחת וידאו אינטרנטית וכדומה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Mainboard :965P-DS3 Gigabyte Total Memory : 1023MB 2X512 Toinmos Monitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital) Adapter : NVIDIA GeForce 6600 Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB) CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2) אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו. פעולות שנעשו: - המחשב פורמט פעמים - הותקנו הדרייברים הכי חדשים - עודכן הביוס(F5) כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה. אני כבר מתחיל להתיאש.. אם למשהו יש פתרון אודה. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האיי בי אמ שלי גוסס... נראה בסוף זה הגורם לבעייה, אני עכגשיו מנסה מהר לקנות הארדיסק חדש ופשוט להעתיק את כל המידע החיוני, עם GHOSTE...
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רואה סרטים או משחק משחקים הרבה זמן אז המסך שלי מתחיל להחשיך עד שהוא כמעט נכבה,כל זה קורה בערך ל-20 שניות ולאחר מכן המסך נהיה בהיר שוב פעם. הבעיה התחילה להיות לאחר שהוספתי את ה- RADEAON 9800 PRO שלי.... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחום כי אולי הכרטיס מפיץ יותר חום אבל אז שמתי מזגן בחדר והטמפ' של המחשב ירדה ב- 5 מעלות ככה שזה לא חום. לפי דעתי הבעיה היא מתח מהספק ??? הספק שלי הוא W400 סתם משהו ג'נרי המחשב שלי הוא AMD XP 2400+ ASUS A7V8X 1 GIGA RAM RADEON 9800 PRO SAPHERE 128 MB 256 BIT SBLIVE 5.1 DIGITAL LOGITECH Z-640 WD 80 GIGA 7200 RPM 8MB FLOPPY 1.44 NEC CDRW 9400A MAG "19 996 FS MICROSOFT WIRELESS MOSE AND KEYBOARD בקיצור מה אתם אומרים??? ***עריכה*** כן חשבתי ע…
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus prime z270-a שמחובר לרסיבר ישן של דנון ב-5.1 דרך חיבור spdif אופטי. הדרייברים של הכרטיס קול חסומים לסראונד במשחקים וכאלה בגלל זכויות יוצרים כאלה ואחרות, אבל ניתן להתגבר על ההגבלה הזאת בעזרת מודים שונים (כבר עשיתי את זה ועבד בעבר). לאחרונה עשיתי ריסט למחשב שלי (כמו פרמוט רק בלי מחיקה של הקבצים), וכמובן שהיה צורך להתקין מחדש את הדרייברים עם המוד. התקנתי מוד אחד (כנראה גרסה יחסית ישנה) והיה לי סאונד משלושת הרמקולים הקדמיים ואחד מהרמקולים האחוריים כמו שצריך. הבוקר התקנתי מוד חדש https://github.com/AlanFinotty1995/AAFRealtekMod/releases והבעיה היא שעכשיו אני שומע סאונד מהסנטר, שמאלי קדמי, שני האחוריים אבל הימנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי טיפלתי אתמול במחשב עם WinXP SP2, שנתקע כל פעם בשלב העליה שלו (בחלון ה-start up, פס ההתקדמות הזה פשוט נתקע). ב-SAFE MODE הכל עובד מצויין, ולא זיהיתי שום דבר שעלול לגרום לו להיתקע. רציתי פשוט להתקין את הווינדוז מחדש (אפילו לא upgrade אלא התקנה נקיה) מהדיסק, אבל אחרי שלב העתקת הקבצים, הוא נתקע ב"starting windows setup". זה קורה גם כשאני מתחיל את ההתקנה ישר מהדיסק (BOOT מהסידירום) וגם כשאני מתחיל אותה דרך ה-Win ב-safe mode. המחשב הוא פנטיום 4 1.8Ghz עם 512MB זיכרון DDR, וכרטיס מסך וודו 3 3000 (איזה אדיר.. ). יש בו הרדיסק WD 80GB, שטוענים שהוא מקולקל וש"איזה טכנאי אמר להם שהוא עושה את הבעיות", אבל אני לא גיליתי משהו בעייתי - הוא שקט לגמרי, לא עושה רעשים מוזרים ולא מרא…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ב"ה. אם אני רוצה להגביל הורדת קבצים למחשב של ילדים למשל, להגביל שלא יוכלו להוריד קובץ גדול מ10 מגה למחשב. האם יש אפשרות כזו? ווינדוס 7 או 10 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-