עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DORAZABI,

קניתי מדפסת של HP 4615 חיברתי אותה לחשמל התקנתי את הדרייבר שלה שבא עם המדפסת ניסיתי להדפיס והוא לא עושה משהו..בצג המדפסת כתוב INSTALL CARTRIDGES מה עושים..?

3. Started by רועי כהן,

יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by smazone,

שלום. מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום. יש לי דיויאר של PROVISION ISR דגם SA 8100 AHD 2+ החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי. נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא? בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by remolus,

לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: ‏‏התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1)‏‏ כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by Par-C,

שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?

9. אוקיי: http://www.strandimports.com/sysfan.jpg מה אני אמור לחבר ל SYSFAN ?!?! הבנתי שאת המאורר של המעבד אני אמור לחבר לCPUFAN, ואת כל שאר המאוררים במארז לכל "כניסות העזר", אבל למה הSYSFAN ? המאוורר של הצ'יפסט כבר מחובר לכניסה אחרת... תודה, RedShark.

10. שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by ALAKEFAK,

כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Xstyle,

שלום יש לידידה שלי מחשב... שעושה בעיה אני יתחיל בפירוט מחשב לוח אמ ASUS P4sp-mx se לינק לאתר של אסוס http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=46&l4=0&model=204&modelmenu=1 ----------------------- עכשיו הבעיה פה כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נידלק וכעבור 2 שניות הוא מתחיל לעשות פיפ אחד ארוך והמסך שלו לא נידלק ושום דבר לא עולה רק רואים שהמאוורים מיסתובבים והכול... אבל אין המסך לא עולה והוא מצפצף ציפפוף אחד ארוך עושה ריסטארט בעצמו ועושה עוד הפעם ככה ציפצוף בעצם הוא עושה כל הזמן לולאות של ריסטרארט וציפצופים@@@@ תודה על העזרה מראש....

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Aviv C,

אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by No-One,

שלום אנשים טובים. טוב אז קניתי מארז חדש, וחיברתי את כל החיבורים הרגילים ללוח האם - Gigabyte Aorus Pro B450 יש כמה כבלים מהמארז שלמרות שהפכתי את היוטיוב אין לי מושג לאן הם נכנסים ואפילו בחוברת שמגיעה עם המארז לא מצויין שהם קיימים, לא רואה שום תאימות על פניו בלוח האם לצורת הכבלים. השלוש הראשונים הם יוצאים מהפרונט פאנל: במארז הזה יש בקר RGB של קורסאיר למאווררים בפאנל הקדמי, ממנו יוצאים שני כבלים, על אחד כתוב SATA POWER, על השני לא כתוב כלום: השני: עוד כבל קטן יוצא מספק הכוח שנקרא corsair link cable 4pin לממש תוכנה של הספק כוח, רק שאין שום פירוט לאן הוא נכנס: תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, הבעיה עם המחשב של אחי - פנטיום 4 לוח M7095v1.0 כרטיס מסך OB. טחי דיווח לי שהמחשב בכללי עושה בעיות, וכאשר פתחנו את המחשב בביתו לראות מה בעיה ראיתי שמערכת ההפעלה XP תקעת ב MUP.SYS הידוע לשמצה והחלטתי שנתקין לו מחדש. אצלי המחשב נכשל להראות תצוגה. הצליל היחיד שהרמקול הפנימי משמיע הוא צפצוף אחד מתמשך שנפסק, דבר שלא ראיתי לו הסבר בצפצופים של bios phoenix. ניסיתי לבדוק ספק כח -תקין. בדקתי שהמעבד יושב כמו צריך ושלא יצא קצת מהמקום כשהעברתי אלי הביתה, כמובן כאשר ניתקתי את כל הדברים המיותרים מהלוח אם - אותה תוצאה. המחשב מראה אותה תוצאה גם אחרי ניקוי הCMOS והוצאת סטיק הזכרון. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות עכשיו? יכול להיות שמשחה תרמית שחודשה לפני מספר חודשים והתייבשה היא ה…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  19. המחשב של חבר שלי התחיל לעשות רעשים אז פתחתי לו את המארז כדי לנקות לו קצת את המאורר ולראות אולי צריך להחליף איזה מאורר או ספק או אלוהים יודע מה.. בכל מקרה נתקלתי במין כרטיס מאוד קטן שעליו מאורר עוד יותר קטן ( איזה 2 ס"מ ) זה יושב על הלוח אם מול המאורר של המעבד.. הדבר היחידי שאני יכול לנחש שזה איכשהו אמור לעזור בקירור המעבד אבל אני לא רואה כמה זה יכול להועיל ולמה בן אדם שלא מבין כלום במחשבים ובטח לא עושה OC יקבל מהחנות שממנו הוא קנה את המחשב דבר כזה.. מישהו מכיר או יודע על איזה כרטיס אני מדבר.?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by z1l,

שלום לכולם. לפני כמה ימים המחשב היה דלוק רגיל היה דלוק רק איסיקיו וגלישה באינטרנט (אין מאמץ על המחשב) הלכתי ל 10 דקות ושחזרתי המחשב היה מחובה (לא היה לי אף אחד בבית ולא היה הפסקת חשמל) ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, המנורות צהובה ואדומה (צהובה מראה שמחשב דלוק, אדומה מראה שהוא חושב) נדלקו רצוף ולא היה את הצפצוף שיש תמיד שהמחשב עולה. אחרי זה ניסיתי לעשות איפוס ביוס המשחב עלה בידיוק לדקה ונכבה.. מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by eliran 23,

שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by רועי מלר,

לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים