עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…

2. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by GamBush,

היי היום שיחקתי במחשב וקצת צעקתי וירקתי טיפות קטנות של רוק לעבר המסך והם פגעו במסך ואולי במקלדת.. אני מפחד שזה יכול להיכנס לחריצים של המסך או של המקלדת וזה מסוכן או יכול להרוס.. המקלדת לא ראיתי טיפות אבל על המסך כן. בנוסף רציתי להניח את הטלפון שלי על הפד אבל בטעות הנחתי על העכבר שהיה הבדל של 2 סנטים בגובה ואז זה נחת על העכבר g pro איפה שהסמל של לוגיטק ונתן כמו מכה מפחד שיכול לקרות משהו לעכבר.. מה יכול לקרות ממה שאמרתי? מבקש תשובה על כל מקרה ולא ספאם בבקשה. תודה!!!!!

4. Started by MAX AA,

היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by shpigeli,

יש לי בבית רשת בין שני מחשבים ואני מעונין להאריך את הכבל קניתי מתאם בין הכבלים ששניהם יתחברו נקבה-לנקבה השאלה שלי היום הכבל שיש לי הוא מוצלב איזה כבל אני צריך לקנות את ההארכה??? מוצלב או ישר תענו מהר בבקשה רק מי שיודע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by October,

אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by בוב הבנאי,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. הכרטיס מסך הוא gigabye gtx 1650 gaming oc. הבעיה היא שהחיבורי הסטה שלי הם בסוף הלוח אם בשורה של הכרטיס מסך(הפי סי איי אקספרס) ואני לא יודע אם הכרטיס יכנס לי על הכבלים של הסטה. הכבלים האלה יפריעו לכרטיס להתחבר? או שתהיה לי בעיה כלשהי עם הכבלים או הכרטיס? תודה לעוזרים. וכן אני אסדר את הכבלים כשאני אקנה את הכרטיס. בתמונה בעיגול הכחול שם מחוברים הכבלים של הסטה והכרטיס יצטרך לשבת על הכבלים.

10. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by h@c,

המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by erjerjerj,

יש לי את הכרטיס הזה קצת פחות משנה והמאוורר שלו התחיל להרעיש. רציתי לנקות את המאוורר מאבק ואולי גם לשמן אותו, אבל הוא נמצא בכלוב מתכת ללא ברגים לפתיחת הכלוב. כיצד אני יכול לפתוח את הכלוב בלי לפגוע בו, או לחלופין כיצד אני יכול לנקות ולשמן את המאוורר ללא פתיחת הכלוב? (מצורפת תמונה של הכרטיס) דרך אגב, האם הייתם מממשים אחריות על מאוורר רועש? בתודה, ערן. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by erjerjerj,

יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

16. Started by מורן-85,

בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by rooster,

הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. הזמנתי מחשב בשבוע שעבר: E6300 DFI 975x/G OCZ GOLD EDITION PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel-eol MSI GF7600GT WD 250GB SATAII HEC 6A19 בחנות הם עושים 4 בדיקות למערכת המחשב נופל ב-3 מתוכן מה עושים? (בחנות אומרים שהבעיה היא בזכרונות) יכול להיות שהזכרונות לא מתאימים? אני מאמין שכן אפשר לפתור את הבעיה. עזרה בבקשה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by yaniv1512,

שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  22. טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by eyal1506,

תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים