עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. היי, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת הפעלה לאנגלית (WIN10) אבל כשאני מנסה להוריד את הערכת שפה זה מתחיל את ההורדה ואחר כך מפסיק יש דרך להוריד את זה ישירות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by roei86,

שלום חברים, אני מנסה להתקין WIN7 אך הוא נתקע במן לולאה אין סופית של "ההגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש של המחשב"... בכל מקרה, התקנתי XP, עובד! מה שאני יכוך לומר לכם: מעבד: intel core 2 quad q9450 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון: 2GB מישהו יכול להדריך? לתת עצות? לעזור? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by view,

שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by TheGame,

שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום חברים בזמן הדלקת המחשב יש לי מסך כחול עם שגיאה 0x0000007b‏ ניסיתי להפעיל בsafe mode וזה גם לא נדלק קראתי שצריך לשנות הגדרה בביוס לדיסק הקשיח אך בלוח אם אין את ההגדרה הזאת. הדיסק קשיח תקין כי אני משתמש בו במחשב אחר. אשמח לעזרה בנושא ממבינים בתחום תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  13. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ledan1991,

ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!

15. שלום חברים, יש לי מסך של חברת DELL עם G-SYNC שיש עליה נקודה שחורה שאי אפשר להוריד, גם במשחקים רואים אותה.. כנראה מסך 'נשרף' בנוקודה במסך? נקודה קטנה ומציקה. פעם ראשונה שרואה את זה.. זה יכול להתפתח ולהיות יותר חמור מעכשיו? - יש לי עוד מסך קטן של Samsung, המסכים עשו סוג של "ריענון" כזה לבד היום, אולי בגלל זה הבעיה נוצרה? אשמח לתשובות מענה מה אפשר לעשות במקרה כזה בבקשה. תודה לעזרה.

16. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by -AKEL-,

שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by lidorkalfa,

יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. איך אני עושה גיבוי לביוס במקרה והעידכון לא מצליח לי? יש אפשרות כזאתי?

22. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sonix123,

היום שהדלקתי את המחשב פתאום שמעתי רעש מוזר אף פעם לא שמעתי ויש לי את המחשב 5 שנים מחשב די ישן.... אני חושד במאורר של המעבד זה נשמע בבירור רעש של מאורר ניקיון מאבק יכול לפתור את הבעיה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הסתדר תודה על העזרה. מנהלים אפשר לנעול ולמחוק.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים