עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by ob,

שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by shmulik13,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by haclick,

הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by or9400,

שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI. עם מערכת הפעלה WIN 7 לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטה הבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי) נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזר יש לכם פיתרון ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  10. שלום , חברים אני אשמח לעזרה למי שמבין למה יש לי FPS נמוך שיש לי מפרט חדש אבל במשחקים יש לי FPS נמוך יש לאנשים עם מעבד וכרטיס מסך פחות טוב מזה אבל FPS שלו יותר גבוהה משלי ואנחנו משחקים באותם משחקים כל עזרה תבוא בברכה תודה .

11. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by moshe4410,

יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום, קיבלתי מחשב יחסית ישן מחבר: לוח אם: MSI 848P Neo-LS (MS-6788) כרטיס מסך: geforce fx 5200 זיכרון 2X256MB DDR 1 השאר פחות חשוב.. המחשב נדלק אבל אינני רואה תצוגה באף שלב.. (no signal) מה יכול להיות מקור הבעיה? בהנחה שכרטיס המסך והזכרונות תקינים לחלוטין..(נבדקו על מחשב אחר..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. אהלן חברים! הייתי עד היום עם מסך של lg 24 אינץ'. קניתי לאחרונה מסך חדש של dell 27 אינץ' 144hz (סוג-dell s2721hgf). באופן מוזר המסך החדש לא מציג לי רק את כל השלב של הביוס בהעלאה של המחשב, ניסיתי לחבר גם בחיבור ישירות ללוח אם וגם בחיבור לכרטיס (לא יודע אם זה משנה) ובאף אחד הוא לא מציג את הביוס. חשוב לצייון שאין בעיה בביוס או במחשב כי במסך השני הביוס כן מוצג. תודה!

16. זו מערכת AWIA ישנה ואין לי את המחבר הנכון אני לא יודע מה השם של החיבור הזה זה בעצם 4 פינים יש לי תמונה של החיבור במערכת אני מחפש מלא זמן ולא מוצא את השם של החיבור או אותו לקנייה .. אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לקנות כזה או איפה להשיג תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום, המחשב עבד כרגיל ללא אירועים כלשהם. בהדלקה רגילה של המחשב, הוא נתקע ב-BIOS. מאז אותו אירוע, המחשב עצמו נדלק והרכיבים "דולקים" (המאווררים, הכוננים, הכרטיס מסך מציג שני נורות ירוקות בחלקו האחורי HD5770 Vapor-X ושללתי בעיה במסך), אבל המחשב לא מדליק את המסך ואין הצגה של שום דבר (לא מגיע אפילו ל-BIOS). שללתי בעיה במסך עצמו, אני חושב שאפשר לשלול בעיה בספק הכוח, וגם הכרטיס מסך נראה לי בסדר כי יש לו שני נורות אחוריות שדולקות ירוק. אין כבלים שרופים, ריח, קפסיטורים נפוחים. החומרה במחשב בת 8-10 שנים, אבל אם בכל זאת יש להם המלצות מה אפשר לעשות כדי לבודד או לתקן את מקור הבעיה באופן עצמאי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by orv89,

שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roeidalm,

לפני כמה ימים נהרס לי הארד דיסק והחלפתי אותו, אחרי עוד כמה ימים המחשב עשה עוד בעיות, אתמול הוא עשה ציצפוף כזה ארוך ונתקע, ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, פתחתי אותו והצלעות קירור רתחו! עכשיו הוצאתי אותם וקיררתי אותם, החזרתי ועדין לא עובד, בדקתי והן רתחו שוב תוך שניות... מה זה אומר ? מה אני יכול אולי לעשות בשביל למשוך עוד טיפה זמן עם המחשב הזה ? או שאני חייב לקנות חדש ?.... :-\

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by lexsus,

שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום קניתי מחשב חדש a10-5800k ddr3 4gb 1600mhz F2A85-M/CSM psu של קרוסאייר זה התוצאות שאני מקבל בווינדוס 8: הגיוני? ושימו לב בתמונה השנייה רשום 800mhz ה speed של הזיכרונות?? נכנסתי לביוס וראיתי דווקא שכתוב בצהוב מפורש 1600nhz תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים