תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, לפני חודשיים קניתי מחשב נייד. עם המחשב, הגיעה מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP הום אדישן באנגלית. שמעתי שיש דרך להעביר את הממשק לעברית ללא צורך בפירמוט הכונן הקשיח, האם זה נכון? במידה ולא, וצריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש: במדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html מצויין שההסבר לפירמוט מיועד למי שלא מעוניין לפרמט את הכונן שנמצאת בו מערכת ההפעלה, אז אין אני מפרמט את כל הכוננים בדיסק הקשיח, כולל הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה? (יש לי ניסיון עם פירמוט והתקנה של חלונות 98, אבל אף פעם לא עשיתי זאת עם XP. ב- 98 הייתי מבצע זאת דרך DOS וב- XP אין DOS). תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פווו... טוב אחרי יום ארוך אני יתחיל לספר מה עבר היום... לאחר שראיתי שהנוד32 לא מצדיק את עצמו (עושה כל מיני בעיות) עברתי לקספרסקי שישר שהתקנתי מצא כמה ווירוסים... הקובץ הראשון שהוא מצא מודבק בווירוס היה קובץ DLL שהיה חינוי למערכת ההפעלה! כמובן שלא שמתי לזה ולאחר שהוא הודיע שהוא לא מצליח להפטר מהווירוס - תמיד זה ככה משום מה... ועשיתי לקובץ DELETE !! כמובן שאחרי מחיקת הקובץ אחרי הריסטארט המחשב בתחיל להתחרפן וביקש קבצים מוזרים מאוד.. ניסיתי כל מיני דברים ואפילו ראיתי שאני יכול לשחזר את קובץ הDLL מהקספרקי אבל משום מה גם אחרי שיחזור הקובץ המחשב עשה בעיות וביקש קבצים שונים על עליית המחשב... התחלתי בפירמוט ועכשיו סיימתי הכל (כולל דרייברים וכל המסביב) מפרט A3200 גיגה זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מעבק קונרו 6400 על לוח ג'יגבייט DS3 בביוס ניתן לקבוע גבול עליון לטמפ' שבה המחשב כבה . כשהמארז פתוח אני עומד על 37 מעלות כשהמארז סגור אני עוד על 51 מעלות ללא מאמץ לפעמים המחשב מרסט עצמו בשל טמפ' גבוה - כנראה שעובר את 60 מעלות. לאיזה טמפ' כדאי לקבוע בביוס כגבול עליון ?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלטם רב, יש לי מחשב עם נתונים די טובים אינטל אי חמש, עם זכרון 8 ג'יגה פנימי, אבל עדיין הוא לא מריץ תוכנות של גאווה ופיתון יכול להיות שזה משום שהכונן קשיח טרה ויש לי רק 480 פנוי, האם זה יכול להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה - Windows10 וקיימת בו מערכת ההגנה - Windows Defender. לאחר וקראתי ש Windows Defender לא מקום ראשון בלהתמודד עם Malware הורדתי - Malwarebytes. יום למחרת הדלקתי את המחשב שלי - נעלם לי ה Windows defender. כאשר פתחתי את חלון ה - Security הוא היה נראה כך: וכמובן ש Windows Update נתן שגיאה : מחקתי את ה Malewarebytes וניסיתי בכל דרך להחזיר את ה Windows Defender כשראיתי שנעלם מרשימת ה services, אך ללא הצלחה.. לאחר ייאוש התקנתי Bitdefender ופה עזבתי את הבעייה. השאלוה שלי, בבקשה, הם: 1. האם Bitdefender בלבד מספיק להגנה …
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מדליק את המחשב המחשב מצפצף אני מכבה אותו מדליק עוד פעם הוא מצפצף אחר כך שאני מכבה ומדליק זה פועל כאילו לאחר כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא פועל הוא מצפצף ציפצוף שחסר כרטיס מסך. גם שאני נגיד משחק איתו קונטר סטרייק לאחר שאני מכבה ומדליק את המחשב הקונטר נתקע או שהוא מראה מסך כחול שכתוב atitool העידכון ביוס זה העידכון האחרון של הביוס 2002 אני רוצה לדעת למה זה מצפצף בעת הפעלת המחשב עם הכרטיס מסך הזה radeon 9250 לפני זה היה geforce 2 תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי אוזניות של פלנטסוניק גיים קום 780 עכשיו שאני שאני מחליש את הווליום עד הסוף עדיין שומעים מוזיקה מוזר. במשחקים יש לי קפיצות בדקתי עם אובר קלוק ובלי אובר קלוק עדיין יש תבעייה אני בטוח שזה משהוא במחשב ולא בכרטיס מסך. חלונות כחולים מידי פעם קופצים להם וזה מעצבן!. יש אובר קלוק גם למעבד ובדקתי בלי אובר קלוק עדיין יש חלונות כחולים ועוד. בווינדוס אפדיט יש לי שמה עידכון שזה לא מתקין FRAMEWORK 4 יכול להיות שמזה נובעת הבעייה? גם אחרי פירמוט היתה הבעייה. וגם מאז הSSD המחשב ניהיה לי איטי מאוד מעניין למה זה ככה. הקפיצות במסך זה כמו שהמגעים של החשמל לא יושבים טוב ויש קו באמצע כזה במהירות של פחות משניה. אלה הבעיות תודה רבה לעוזרים.
-
- 52 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס.. הורדתי מהאתר של הלוח אם את העדכון לביוס אבל עוד לא התקנתי אותו.. לפני שאני עושה את זה אני רוצה שתגידו לי אם צריך לעשות משהו לפני כי שלא יקרה משהו למחשב. תודה mz155
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-