עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by gilad0327,

כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by tombcatz,

טוב,אני אתחיל מההתחלה... במחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [כולל 5 עידכונים הכי חדשים] היום בבוקר התקנתי את התוכנה POWER DVD [עותק חוקי לחלוטין אם אתם שואלים] במהלך ההתקנה המחשב נתקע [באופן מוחלט,רק ריסט עזר]... כשהפעלתי מחדש את המחשב,גיליתי שההתקנה היתה חלקית ושאין לתוכנה רג'יסטרי...לכן מחקתי את הקבצים באופן ידני ולא נותר שריד לתוכנה אולם,לאחר רבע שעה של גלישה באינטרנט המחשב נתקע שוב פעם. בפעם הבאה שהפעלתי אותו מחדש,מיד פניתי לאינטרנט והמחשב נתקע שוב פעם. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב,הרצתי בדיקת ווירוסים,וכמו כן גם עשיתי איחוי לדיסק [גם לכונן C וגם לכונן D] לאחר …

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by Dr__MIKO,

שלום קיבלתי מחשב חדש והבנתי מחברים שאני חייב להתקין את ההארד דיסק (sata) כחלק מהתקנת win xp ניסיתי להתקין רגיל ויש את השלב שצריך להפעיל מחדש והוא פשוט חוזר למסך של ההתקנה. חבר שלי אמר לי ללחוץ f6 כדי להתקין raid ??? ??? שזה אומר שהמחשב יוכל לזהות את ההארד דיסק וימשיך איפה שנתקעתי... :s05: אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר אני מת משעמום ורוצה להתחיל להריץ את המחשב החדש אבל לא יכול! אם צריך דריברים או משהו אז בבקשה תעזרו לי עם קישור אם לא קשה לכם. מדובר ב- maxtor 80Gb sata תודה מראש תום

6. Started by druide,

יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by yaloner,

אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אחים שלי! אני כבר נואש! אני לא מצליח למצוא שום דריבר בשום מקום ל- Pinnacle MovieBox USB שלי. בדקתי את כל האתרים שיש בסטיקי אבל גם שם אין! בבקשה תמצאו לי כי אני כבר נואש הדיסק שלי פשוט הלך לאיבוד!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by buuhaa,

היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by LIOR42,

אם לא שמתי את המשחה האם זה יכול לפגוע במעבד

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by yostal,

יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שאני לוחץ על שתיי הגולות ושתיי הכפתורים שמקדימה אז יש ריסט גם במשחקים וגם בתפריט של ה-XBOX לא הבנתי זה קיצור דרך מסוים לריסט או שה-XBOX לא תקין ???

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Gimel,

הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by ravid,

ערב טוב, שבת שלום. אין לי מושג למה אבל כבר כמה חודשיים שהגלגלת של העכבר שלי קיבלה חיים משל עצמה. הכל התחיל כאמור לפני כמה חודשיים, אחרי שיש לי את העכבר כבר שנה בערך (יש לי אחריות לחמש שנים), יום אחד התחיל העכבר לזוז למעלה ולמטה בצורה אקראית ומה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לבטל את הגלגלת בדרייבירים העכבר! (כן שמתי על 0 scroll וגם במנהל ההתקנים ניסיתי לעשות ביטול לגלגלת). עוד תופעות מוזרות, העכבר משתגע הכי הרבה כאשר מפעלים אותו, אם אני לא משתמש בגלגלת אז היא נרגעת (אל תגידו לי אז אל תשתמש בה כי פתאום מגיע אלי החבר שרגיל להשתמש בה והורס לי את היום ). (ניסיתי אפילו לשאוב אבק מהחריצים שיש בין הגלגלת בניסיון נואש אחד) אה כן פרט אחד קטן אחרון... אני לא מוצא את הקבלה של העכבר אז …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by AppleJack,

amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by shlomik101,

שלום לכולם יש לי P-4 2.6 לוח של ABIT המחשב נקי מאוד מאבק ולא עמוס בשטויות ולא מזמן פירמטתי אותו למרות זאת הנורה האדומה (אם אני לא טועה של הHD ) כמעט כל הזמן דולקת כאילו המחשב עובד קשה מאוד והטמפרטורה שלו בסביבות 55 מעלות אני לא מבין מה הבעיה כמו כן אין רוגלות ווירוסים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by nim901,

כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by mr.bigglesworth,

טוב שמעו הגיע פסח ניקיון והרבה כאב ראש אז בקיצור ניתקתי את המחשב ומתי שחיברתי לא רצה לעלות ביכלל (אפילו לא מנורה) ניחשתי ספק וצדקתי אז החלפתי לאחד זמני של ריידמקס אבל אז ניסיתי לעלות אותו שוב ועלה אבל זהו מסך שחור ומאווררים זזים לא יותר מזה והוא עושה ביפ ארוך ברמקול מפסיק ושוב ביפ ארוך ככה בלי סוף ניסיתי ליבדוק מה הבעיה (לפרק הכל ולהתקין מההתחלה) עד שנישארתי עם החשודים העיקריים הלוח אם או המעבד (או שפיספסתי עוד משהו) ואז ניזכרתי בצג הקטן שלמטה שמציג את הבעיה אבל הבעיה אין לי מה המיספר אומר אז אולי אתם יכולים לעזור לי? מופיע לי הספרות 04 והלוח הוא kv8 pro של ABIT עזרה תיתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. Started by shagi,

אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …

25. Started by fantax,

שלום אני מנסה להתקין HD 200GB SATA במחשב שלי ויש לי בעיה לחבר אותו לספק של המחשב, כל החיבורים שיוצאים מהספק הם 4 PIN אבל הבעיה שעל ה-HD אין את החיבור הזה אלא חיבור אחר למיהו יש מושג מה עושים עם זה? דרך אגב יש לי ספק כוח של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים