תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אתם מכירים תבעיה הזאת שהנורה של המסך בצהוב והמחשב דולק .. זאת הבעיה. אני מדליק תמחשב ולא רואים כלום במסך והנורה צהובה במקום ירוקה.. כמה פרטים: לוח ASUS A8N-E A64 3500 כרטיס GIGABYTE 6600GT 128MB ממ מה עוד , 2 סטיקי זכרונות של סמסונג ראפטור 74 ספק כוח HEC 475W שחכתי משהוא ? מממ ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכרטיס מסך ועדיין לא פועל .. עכשיו , יש לי דבר אחד שאני חושב שזו הבעיה .. הספק מגיע עם חיבור ללוח של 20 פינים , כאשר החיבור ללוח בעל 24 פינים .. זה מתחבר ללא בעיה אבל יש 4 פינים בצד שלא מחוברים לכלום , האם זה נורמלי ? (חיברתי גם בחיבור 4פינים הנוסף..) יש רעיונות \?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ללא שום הודעה מוקדמת המסך שלי ( LG 775FT ) הפסיק לעבוד,פשוט לא נדלק ומתחיל להשמיע תיקתוקים כאשר המתח מחובר אליו. רציתי לשאול : 1. מהו בד"כ אורך חיים של מסך CRT ? (אצלי הוא ארבע שנים ). 2. האם כדאי להשקיע בתיקון או לרכוש חדש ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה . אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב . הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה . מעיין איתחול כזה ... מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז צ'ינברו והיום קיבלתי ליום הולדת את ה gatewatch שבאתי להרכיב אותו במארז שמתי לב שהפסים שמתחברים על הכונן(gatewatch) ללא ברגים לא נכנסים כמו שצריך בכונן מה שגורם לאי תאימות ביין 2 הרכיבים הנ"ל הקטע היותר מעצבן הוא שכששאלתי בפנדה לגביי 2 הדברים האלה אמרו לי שאין בעיה בינייהם בכלל.. מה עושים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-