עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RAZIEL98,

שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש בבעלותו לפטופ hp 440 g4 עם מעבד 7500u ו8gb ram שלא מצליח להיכנס לווינדוס (ווינדוס 10 pro). מה הכוונה?- המחשב נדלק אבל לאחר שהוא נדלק ומגיע למסך שבו הוא מציג את השעה והכל, אם אני לוחץ על אנטר או על העכבר כדי לעבור למסך שבו מכניסים סיסמה, הוא נכנס ללופ של כ5 שניות שבסופו הוא חוזר למסך של השעה. אין לפטופ בטריה נשלפת, אבל חיכיתי שהוא יסיים את הסוללה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי אבל הוא ממשיך להיכנס לאותו לופ. פרטים נוספים- ככל הנראה המחשב עידכן את עצמו בדיוק לפני שזה התחיל (בלילה) ואני באינסיידר פרוגרם במסלול המהיר. לדעתי זה באג בעדכון אבל השאלה היא האם העדכון הבא יתקן את זה או לא ואם הוא בכלל יותקן. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ברשותי מחשב נייד דל VOSTRO, עם מערכת חלונות 7. אני רוצה לעשות Factory Reset למחשב אבל לא מצליח. ניסיתי לעשות F8 שהמערכת מתחילה לעלות, אבל אין שם אופציה ל FACTORY RESET. ניסיתי דרך מערכת ה- Dell OS recovery באתר של דל, אבל לדגם הזה אין אפשרות. הצעות יתקבלו בברכה, תודה מראש.

4. Started by Yoram Lev,

איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DORAZABI,

קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר

6. שלום יש לי שני כוננים חיצונים של 6 ו 5 שנים בהתאמה רק לשם שמירת מידע אישי כמו סרטונים משפחתיים ותמונות אני לא יודע עם זה הזמן לקנות אחד חדש , למרות שהם רוב הזמן בארון ללא שימוש בדקתי אותם עם Crystal Disk Info והם במצב טוב , כונן נייח של 2T כלומר 3.5 אינטש וכונן נייד 1T של 2.5 אינטש , כמות המידע מגיע כמעט ל 1T , בנוסף לכוננים יש לי איחסון במדיה של תקליטורים בני 8-7 שנים וקלטות MINI-DV של מצלמת וידאו . אני מחפש לקנות כונן חיצוני אמין או אמצעי אמין אחר ואולי לדעתכם אין צורך בזה כעט . תודה

7. אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.

8. שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Adir Ben David,

בזמן שמיעת מוזיקה נשמעים רעשים כמו טיקטוק כזה גם באוזניות וגם ברמקולים מה הסיבה לקח? אולי לוח אם? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shalev Sason,

שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Chenitbit,

היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מריץ מחשב עם מערכת הפעלה windows 10 64bit גרסה : 1709 build 16299.547 אתמול הופיעו שלושה עדכונים וביניהם העדכון נשוא פוסט זה חיפשתי פרטים אודות העדכון בקטלוג העדכונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי מאום. עם זאת, ברשת יש שלל דיווחים על עדכון זה עם פירושים וספקולציות לכאן או לכאן. אחת הספקולציות שאותי הטרידה, מדברת על כך שעדכון זה בה כדי לאלץ משתמשים לשדרג את מערכת ההפעלה לגרסה 1803 ולעקוף את הדחייה היזומה של העדכון מתוך מערכת ההפעלה. זכור לי שהיה מקרה כזה דומה בעבר לכן אני מבקש לדעת אם מישהו נתקל בעדכון זה, מה פשר העדכון, ומה הוא אמור לעדכן. נ.ב אני לא עדכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה העדכנית 1803 מתוך בחירה. אעשה זאת ואעדכן רק לאחר שא…

• 42 תגובות
    • 8.2k צפיות
  14. שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …

15. Started by Naor Malka,

שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shmulik_miata,

אתמול כשניסיתי להדליק את המחשב, שמתי לב שכל הנוריות לד על הלוח אם מהבהבות והמחשב לא נדלק. אפילו תצוגת המידע (Q-CODE) לא נדלקת. ניסיתי לתת למחשב זמן ללא אספקת חשמל ואז להדליק, אך גורנישט. הרכבתי ספק (דיי ישן) רק בשביל לוודא שזו לא בעיית ספק ועדיין הוא לא נדלק (חיברתי רק את שני החיבורים העיקריים שלו). אני חושד שהילדה שלי דחפה כבל מיקרו USB אל תוך שקע USB למחשב ואז זה גרם לקצר. השלב הבא הוא לפרק ולבודד את הלוח מהמארז ואז לבדוק. מה דעתכם ? הלוח הוא אסוס MAXIMUSS HERO VII שנרכש ב-11/14.

18. Started by Yuli Yael Hadad,

מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי, הלוח אם שקניתי לפני שלוש שנים הפסיק לעבוד, אני צריך לקנות לוח חדש אבל אני מתחיל להבין שמדובר על משימה לא פשוטה. אני לא מוצא לוחות עם תושבת 1150 אלא 1151. יש לי מעבד i7 4790k, איפה אני יכול למצוא לוח אם שכבר לא מייצרים יותר? אני מעדיף לקנות חדש ולא מיד 2. תודה לעוזרים!

20. Started by Yuli Yael Hadad,

מקשי w,a,s,d השתנו עם מקשי החצים, מה עושים להחזיר למצב הרגיל

21. שלום לכולם! ברשותי מחשב בעל שתי כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 930mx ו-Intel UHD 620 עכשיו, אם אני משבית את של אינטל, הרזולוציה ועוד דברים משתבשים לי. ומאידך, כרגע משהו לא טוב נראה לי בעין... האם אפשר להעדיף כרטיס מסך אחד על השני? תודה

22. שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

24. מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orishamir,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.