עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by משפחת זיוון,

הסמן לא זז

3. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by Roi Shmueli,

התקנתי על המחשב מכונה וירטואלית ומאז כל פעם שהמחשב חושב קצת הסמן של העכבר כאילו נעלם אבל עדיין פעיל ואחרי כמה שניות שוב אפשר לראות אותו לאן שהזזתי את העכבר. מחקתי את המכונה וירטואלית ועדיין נשארה הבעיה. צריך להתקין דרייבר מחדש או משהו כזה ?

• 12 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ישי134,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by asypeer,

שלום קיבלתי מחשב נייד של לנובו דגם C200 בשבוע שעבר, המחשב עבר שנמוך ל-XP במעבדה שלהם, שמתי לב שכאשר אני גולש באינטרנט הסמן של העכבר נהיה איטי בטירוף. ממש מקבל דיליי מנקודה לנקודה, גם שמשמתמש במשטח של העכבר במחשב וגם כשמשתמשים בעכבר USB חיצוני. בדקתי וירוסים - אין, בTASK MANAGER אין עומס מיוחד זה קורה בעיקר כשטוענים דף אינטרנט באקפלורר. הורדתי את 7.0 וחזרתי ל-6.0 וזה לא עזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך (INTEL GMA 945) ולא עזר. יש לחבר שלי מחשב זהה עם מעבד יותר ישן ואין לו את הבעיה הנ"ל, זה לא יכול להיות במחשב חדש.. משהו לא תקין שם. יש למישהו הצעות ? חשוב לציין שהחליפו לי את המחשב הראשון שקיבלתי מהם בגלל שהיציאה למסך חיצוני לא עבדה, וגם בראשון העכבר סבל מדיליי. בתודה, אסף

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by a8r,

אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by shpapy,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by giliboy,

שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by gabig12,

יש לי סרגל חיפוש שאני רוצה להוריד ניסיתי להוריד Ad-aware 6.0 מצאתי 27 קבצים מחקתי אותם והסרגל לא נמחק כשאני מנסה להוריד עידכונים הוא נתקע לי על 5 אחוז ואז כשאני מעלה מחדש את התוכנה זה כותב לי eror while loading the ad-awere reference-file איך אני מוחק את סרגל החיפוש אולי SPYBOT אז תביאו לי לינק. בתודה מראש GABIG12

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by ran.inc,

שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....

18. ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by saar2,

החלפתי לאחרונה ספק במחשב ומאז יש לי הפסקות חשמל פעם ביום יומיים , המחשב מחובר לאל פסק (למקרה שזה משנה) . השאלה שלי האם ספק יכול לגרום להפסקת חשמל ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by ppe,

חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by EnterOC,

שלום רב יש לי ספק כוח 24 פינים חיברתי אותו ללוח אם והכל,המחשב נדלק אבל כלום לא עולה המאווררים פועלים והכל אבל לא עולה כלום.חשבתי הבעיה בספק הלכתי קניתי ספק נוסף.חיברתי את הספק גם ל24 פינים בלוח אם וגם אז הוא לא עלה,כאשר הוצאתי את ה4 פינים (20פינים נשארו) אז המחשב התחיל לעלות מה שבעצם קורה שהספק לא עובד על 24 פינים אלה רק על 20 פינים ולפני זה הוא עבד על 24 מישהו יכול לעזור לי עם זה במה הבעיה ואיך פותרים אותה ? אשמח לקבל תשובה ותודה לעוזרים

22. זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לפניי חודש ספק אנרמקס, והיום, לאחר התקנת קירור חדש למעבד, freezer 7 pro, הספק לפתע הפסיק לעבוד, כאילו מדליק את המחשב לדקה ואז מתכבה; אני בטוח שזה הספק כי הבאתי לחנות ואישרו את העובדה שהוא מת, אבל כאן עולה השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא ביצעתי שום דבר בצורה לא תקינה, וסה"כ הכל הותקן בהצלחה, ואכן הספק עבד חודש עם 8800GTS ללא רבב.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום כמו בכותרת הספק כח שבק חיים, כל פעם שהדלקתי את המחשב, כל החשמל בבית התנתק, ניסיתי להעביר את המחשב לשקעים שונים אותה בעיה,לקחתי את המחשב לחנות אותה בעיה,לבסוף קניתי . SEASONIC 620w העניין שאני רוצה לנסות להחזיר לתחייה את הספק הק כי הוא נראה באמת במצב חדש.קראתי פעם איפושהו שיש נגד או משהו שרק הולך או משהו כזה?לא היה שום ריח שרוף..יש למישהו מושג איך מתקנים?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים