עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kibub,

היי יש לי 2X1GB 533 זכרונות שמחוברים בדואל צאנל למחשב השגתי עוד סטיק אחד של 1GB 533 ועוד 2 סטיקים של 512MB 533 . השאלה שלי איזה קומבינציה אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות כדי להגיע למקסימום ביצועים? האים להכניס לסלוטים כמה שיותר זכרון? אבל זה יהרוס את הדואל צאנל לא?

2. שלום, המחשב שלי מתפקד ביומיים האחרונים בצורה מחפירה... הוא קופא ל10 עד 20 דקות ואח"כ ממשיך לעבוד כרגיל. העיניין הוא שגם בין הקפיאות ובכלל המחשב עובד בצורה איטית משמעותית קודם. כל המאווררים עובדים, והכץ מסך והמעבד בטמפרטורות סבירות לגמרי... פתחתי את המחשב וגילתי שה- NB ממש רותח. אאין לי מאוורר עליו אלא רק HS פאסיבי, אבל הוא ממש רותח. העיניין הוא שאני לא יודע אם זה היה ככה תמיד או שזאת באמת הבעיה... מקווה לישועה, ניר אגב, המפרט נמצא בצד ימין...

3. Started by Ishay Hadar,

שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה

4. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!

5. לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה

6. Started by shimon18,

אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by noodle,

שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.

14. Started by R)X(Z,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  17. Started by OrBen91,

יש לי מחשב נייד של חברת packard bel דגם EasyNote TV, מצורף תמונה של המפרט, המחשב סבל מאטיות מוגזמת, ולפי המלצה שקיבלתי עשיתי איפוס למחשב וכל מה שהיה בו נמחק והמערכת הפעלה הותקנה מחדש, אני חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בביצועים, אבל עדיין לא מובן לי למה הדיסק בשימוש של 100%, וגם הזיכרון בשימוש של 29%, וזה רק לאחר שהמחשב הודלק ועדיין לא ביצעתי שום פעולה. מיד לאחר האיפוס ביצעתי התקנה של כל העדכונים, לשם השוואה במחשב אחר של אסוס שיש לי השימוש בדיסק הוא 0%-1% .. מה יכולה להיות הבעיה ?

18. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. Started by tzahi16,

המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה SATELLITE. אני בדרכים הרבה וזקוק להטענה במקום שאין שקע. גודל הסוללה של המחשב שלי הוא כ 4500 ויש ברשותי מטען נייד של 6000 האם יש דרך להטעין את המחשב דרך המטען הנייד ? (אולי מתאם לחבר את הסוללה כמקור מתח לחלק המטען שמתחבר למחשב (במקום הכבל לשקע החשמל הרגיל) ) שימו לב,אני לא מדבר על הטענה דרך כניסת USB אלא על הטענה דרך השקע הרגיל. תודה מראש. חיים.

21. Started by elaa56,

מה עושים הלאה?

22. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by Basson_9,

היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Blade2k,

אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.