עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gal_il50,

כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by MDK,

גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by hilali-y,

בעבר כשהיה מערכת קבצים של fat16 אז היינו מחלקים את הדיסק הקשיח למחיצות מקסימום של 2gb כל מחיצה היום מאז שיש מערכות קבצים מתקדמות יותר כמו fat32 ו- ntfs ניתן לחלק את הדיסק למחיצות גדולות יותר. השאלה שלי מה הגודל המומלץ למחיצה כדי שהמחשב יעבוד בביצועים הטובים ביותר ואם בכלל זה משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי אני מתקין מחשב חדש ואני לא יודע איך לסדר את הכוננים.. יש לי שתי כוננים של 80 גיגה, צורב ודיוידי... מי צריך להיות בפריימרי ומי וסקונדרי ובכל אחד מי צריך להיות סלייב ומסטר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה

10. Started by ras81,

שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Ronen Mars,
    • 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Primary Master - Hardisk 80 Gb Primary Slave - Hardisk 30 Gb Secondary Master - Dvd-Rom Secondary Slave - Cd-Rw האם זה סדר נכון? אם לא אשמח אם מישהוא יתקן אותי! הסדר הזה פעל אצלי בלי בעיות מאז ששמתי אותם כך! אבל יכול להיות שזה לא נכון והם פועלים אצלי לאט יותר בלי שאני יודע זאת! יש לי Win Xp Pro

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני 3 חודשים קניתי סידי רום X52, לפני כמה ימים (מי שזוכר ומי לא) הפפוצץ לי דיסק בתוך הסידי רום, ואז הוצאתי את הרסיסים והסידי רום פעל, אבל הוא פועל ממש לאט, אולי העיינית נפגעה? יש לכם מושג למה הוא נעשה פתאום איטי?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Plazmata,

הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב...

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  16. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by KRS1,

יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by hen1235,

יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  21. פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by M4z3,

אני חיברתי HD שני למחשב. חיברתי אותו בעזרת הכבל השחור הארוך והכבל הלבן למעלה. ככה מחובר גם הHD הראשון שלי. אבל כשאני מדליק את המחשב הוא פשוט לא מזהה שHD נוסף מחובר, אמרו לי לעשות משהו עם Master וSlave אבל אין לי מושג במה מדובר. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by 3emi,

כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשר…

24. Started by shuky123,

יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?

25. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לפני כשנה ומשהו רכשתי רכיבי מחשב והרכבתי מפרט לאמא של בת זוגתי. בכל מקרה- היום חזר אלי המחשב לאחר שהוא לא עובד. תסמינים - לחיצה על כפתור ההפעלה - ללא תגובה - מוות טוטאלי - אין נוריות אין מאווררים אין צלילים.. כלום. פעולות שנעשו עד כה: וידוא חיבורים, כפתור בספק - אין הפעלה. נסיון הפעלה באמצעות קיצור פינים - PW+- - אין הפעלה. החלפת ספק בספק שידוע כתקין - אין הפעלה. הפעלת הספק של המחשב התקול במערכת אחרת - יש הפעלה. מכאן עד כה אני מסיק - ספק איננו הבעיה. כונן קשיח - הורכב על מערכת אחרת - תקין ועובד. זיכרונות - לא נבדקו. אולם גם כאשר המחשב ללא זיכרונות הוא אמור לרוץ ולצפצף 3 פעמים - אין שום תגובה. מעבד - לא נבדק. לוח אם - לא נבדק. נכון לעכשיו אני שולל תקלת ס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים