עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zabal,

שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by shimoncc39,

שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Igor Stashevski,

שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dannygnh,

מתי ואיך יודעים אם צריך להחליף סוללה ללוח אם?

6. Started by GALAI30,

האם סוללה לא מקורית עלולה להזיק למחשב נייד?

7. Started by omriaharoni,

שלום וברכה ושבוע טוב ברשותי מחשב נייד של DELL דגם ספציפי הוא dell inspiron 15 3000 series 33308 / sdppi / 2014 3878 אני מעוניין לקנות סוללה חדשה ראיתי שיש שתי סוללות אחת https://www.ebay.com/itm/123852217219 השניה https://www.ebay.com/itm/Brand-New-Battery-MR90Y-11-1V-65Wh-For-Dell-Inspiron-15-3537-15-3541-15-3542/303185002198?hash=item46973bfed6%3Ag%3AK0IAAOSwn3RdOqRd&LH_BIN=1 האם שתיהן יכולות להתאים לי למרות שאחת עם 4 תאים והשנייה עם 6 תאים? ושתיהן עובדות במתח שונה 14.8V ו- 11.1V, האם זה משנה? אשמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by saaryan,

קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by KF,

יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.

10. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

11. ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.

12. Started by natee,

מחשב נייד חדש יחסית, הסוללה מאבדת בערך 10-13 אחוז תוך 24 שעות כאשר המחשב מכובה לחלוטין (לא שינה) ווינדוס 10. מה אפשר לעשות? כמו כן יש אפליקציה/ תוכנה שיודעת לתת תשובה חד משמעית כמה זמן הסוללה שלי מחזיקה? תודה

13. אורח lenovo
    Started by אורח lenovo,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו מסדרת ThinkPad מדגם E540. הסוללה של המחשב החזיקה לי עד אתמול כ4 שעות בלי בעיה. אתמול קבלתי הודעה כי הסוללה נהרסה כתוצאה מבלאי טבעי, וברגע שאני מנתק את המחשב מהמטען הוא נכבה. לא לפטוןפ ראשון שלי, ותמיד שהסוללה עמדה להרס זה היה תהליך ארוך (מחזיקה מהטענה להטענה פחות זמן) והפעם זה היה פשוט ברגע. דגם הסוללה l11m6y01. אני מטעין אותו במטען חלופי שקניתי ממוכר בריטי באיביי. עברתי עם המטען הזה שנה יש לציין, ואני מטעין איתו באופן יום יומי. מה ניסיתי? לנתק את הסוללה לנקות את המגעים להשאיר אותה מנותקת לילה שלם. בנוסף התקשרתי לשירות הלקוחות וענתה לי אישה שרק חיפשה לסיים את השיחה, הייתה דוחה גסת רוח וכמובן שלא ניסתה בכלל לעזור.…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Noga Hanegbi,

שלום יש לי לפטופ Dell l'atitude e7240 רכשתי סוללה חדשה דרך איביי אחרי שהקודמת התנפחה, הקפדתי שיהיה כתוב עליה Dell, גם היה כתוב שהיא מקורית אבל אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על זה. בהטענה ראשונה הצלחתי להטעין רק עד 90%, מי שמכר לי את הסוללה אמר לי לרוקן ולהטעין שוב ועכשיו זה טוען רק עד 78%. יש דרך לדעת אם הבעיה היא במחשב (ואז גם מה אני יכולה לעשות) או בסוללה עצמה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SSD,

שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.

16. Started by nanana,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד דל דגם XPS13 בעל סוללה פנימית. הסוללה ברמת העקרון עובדת תקין, הבעיה היא שהתאים שלה התנפחו והיא פשוט הרימה את משטח העכבר. השאלה היא האם ישנה הגבלה בשימוש במחשב עם סוללה זו?. האם ישנו איזהו סיכון? תודה

• 11 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by almog1620,

כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???

19. שלום לכולם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל והסוללה שלו נטענה עד הסוף אז להוציא את הסוללה או להשאיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by morans,

היי לכולם :) כמעט בטוחה שהבעיה היא בסוללה עצמה אבל אחותי החליפה אותה לא מזמן כך שאולי לא. אשמח לשמוע את דעתכם... אז ככה... יש לי מחשב נייד של dell מדגם xps 15z. לאחר שאני מטעינה אותו ל-100% ומוציאה את כבל ההטענה, הסוללה "נופלת" ל-60% פתאום ומראה שנשאר כשעה וחצי של עבודה. מדוע זה קורה? הייתה לי גם בעיה עם הwifi שהיה מתנתק לעיתים קרובות אבל את זה סידרתי על ידי התאמה של power managment ועכשי והכל בסדר. בbios רשום שהסוללה עובדת בצורה נורמאלית. מדובר בווינדוס 10 פרו אודה לכם על העזרה מורן

• 18 תגובות
    • 14.4k צפיות
  21. הלו ? הגעתי לעזרה ראשונה ? אני צריך מציל, חובש, דוקטור לאבקת חשמל ... טוף. מתחילים עם סוללת CMOS חדשה דנדשה, 3.2V , בדוק עם שתי מולטימטרים שונים. תופעה ראשונה - הביוס, על ההתחלה, מדווח על 2.0V או פחות. ??? תופעה שנייה - תוך הזמן המוגדר, הלוח מאבד את כל ההגדרות בביוס ואי אפשר לחנדש אותן עד להחלפת סוללה דנדשה מהצלופן כי הביוס מדווח על ... 1.4V ואפילו פחות ואי אפשר לעבוד, מסכים כחולים, שדים, עניינים, סוף העולם. בבדיקה עם מולטימטרים, הסוללות הגמורות - אלה שהלוח אכל להם את האבקה - עם מתח של 2.5V עד 2.8V הספק תקין, 550W של אנרמקס, התופעה מתרחשת עם ספקים שונים. כל הרכיבים המחוברים ללוח הוחלפו למטרת בדיקת קצרים והתופעה חוזרת עם רכיבים שונים. מי יודע מי מכיר מי נ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by wooper,

היי כמה פעמים שאני מגדיר למחשב לשמור את השעה הוא לא מסתנכרן והדעה לא מדויקת מחיפוש בפורום הבנתי שזה אומר שצריך להחליף סוללה מאיפה רוכשים את הסוללה והאם צריך סוללה שמותאמת ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים

24. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים