תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ חדש sony vaio svt13128 שנקנה בארה"ב והוא אצלי שבוע בלבד.זה אולטרה בוק מבוסס ווינדוס 8.אתמול בבוקר הסאונד הפסיק לעבוד במחשב - כל פעם שאמור להתנגן משהו הרמקולים משמיעים "קליק" אחד וזהו. גם אם אני מחבר אוזניות או רמקול חיצוני יש רק רעשים סטטיים.המחשב מראה כאילו הוא מנגן, גם בסאונד מיקסר רואים שכביכול יש ווליום יוצא.המחשב לא מושתק, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי אפילו לפרמט, שום דבר. לכן אני מעריך שזו בעיית חומרה, השאלה מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? משהו חמור לדעתכם? הלך הכרטיס קול תוך שבוע?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי שלום. נצרך לעזרת המומחים כאן. יש לי סאונד בר של LG שהשימוש העיקרי בו היה שמיעת מוזיקה דרך החמחשב הנייד. אך לאחר איזשהו עדכון של וינדוס החגיגה נגמרה. המחשב מזהה את המקרן קול ומתחבר אליו בבלוטוס גם במקרן החיוי הוא על בלוטוס מחובר. אך המחשב משמיע את הפלט דרך הרמקולים שלו.ץ לוא נותן לבחור בפלט את הסאונד בר. יש לציין שבאוזניות בלוטוס למשל אין את הבעיה הזו. ועם המקרן קול דרך הפלאפון השמע עובד כך שאין כשל באחד הרכיבים. מחיפוש בגוגל עם החצי אנגלית שלי הבנתי שהבעיה מוכרת אך לא ממש מצאתי פתרון אשמח לסיוע!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, היום התקנתי כרטיס מסך חדש (משומש, אבל במצב טוב) במחשב, ופתאום הסאונד הפסיק לעבוד. ניסיתי לשחק עם הדרייברים של realtek, הסרתי והתקנתי אותם איזה 10 פעמים ולא עזר. בנוסף גם גוגל לא עזר ממש. הלוח אם שלי הוא Intel D945SPN מעבד Pentium4 3.0GHZ 3GB של זיכרון RAM. הכרטיס שהוצאתי היה GeForce 210 והחדש הוא Geforce GTS 450 אני לא רואה מה הקשר בין ההתקנה של הכרטיס לסאונד, ובאמת שאני די אובד עצות. דבר נוסף, נראה שההתקנה של הדרייברים של realtek נכשלת באמצע בלי שום סיבה - היא לא זורקת הודעת שגיאה אבל היא מדלגת על השלב שבו היא אמורה להעתיק את ה DLLים לתיקייה System32 ומביאה את האשליה שהיא סיימה בהצלחה, אבל כמובן ששום דרייברים לא מותקנים אחרי התהליך. יש רעיונות? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSIשבין לילה השמע לא עובד אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי כל מיני פותרי בעיות של ווינדוס ולא הלך זה לא בעייה של דרייבר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרמקולים שלי תקינים לחלוטין, החיבור למחשב נראה תקין. כשאני מפעילה שירים ביוטיוב הכל עובד כרגיל. כשאני מנסה להפעיל משחקים הסאונד עובד באופן חלקי, שומעים רק קולות רקע ולא את הדמויות עצמם. לפעמים שומעים אבל ממש חלש. מישהו שיכול לעזור ולהסביר אם בכלל אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום תותחים, קניתי לפני כמה זמן מחשב שאמור להיות "חזק" מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 יש לי איזו בעיה שמגניבה לי ת***, בזמן העתקת קבצים המערכת מתחילה לגמגם!! גם בסאונד וגם בהתנהגות שלה, פתאום היא מאוד איטית, מה גורם לבעיה? זיכרון יש מספיק, מעבד חזק (אעלק), עידכונים גם לביוס וגם לצ'יפים על הלוח, החלפתי כבר כמה מערכות הפעלה ונאדה עדיין הבעיה קיימת. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה? חומרה או תוכנה? האם הבעיה נובעת מכרטיס הקול ( על הלוח), מהמעבד? סוג הזיכרונות? או בכל המערכות שהתקנתי? הקטע הכי מצחיק הוא שהמחשב הקודם שלי היה AMD 2500 (בפועל 1.8 ), + 512 זיכרון ולוח ABIT והוא היה פ-צ-צ-ה…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת ביתית. לאחרונה, המוזיקה/צלילים היוצאים מהמחשב מלווים בקולות צורמים ברמה שלא ניתן להבין. שומעים ממש גרוע! במערכת עצמה, ניתן לשמוע (דיסקים, רדיו) בלי בעיות. כל סאונד שיוצא מהמחשב הוא צורם - מוזיקה בWINAMP או MEDIAPLAYER, או סתם צלילי WINDOWES. בדקתי את החיבורים והם בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-