עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tombashan,

שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.

2. שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  6. Started by topola,

המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.

7. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. Started by gryffin,

שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by Elad87,

שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני עובדת מספר שעות מול מחשב שולחני במשרד ומרגישה שהעיניים שלי כואבות, עייפות, דומעות. למרות שניסיתי להנמיך את התאורה של המסך, זה לא עוזר. האם ישנה תוכנה שניתן להוריד כדי להקטין את הקרינה מהמסך? אביבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ys1,

שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.

12. Started by coperl,

החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר. עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  13. Started by רקיע,

יש לי מחשב נייד של סמסונג ויש עליו ווינדוס 7 חוקי ! כשאני מנסה לעדכן אותו לווינדוס 10 באתר הרשמי של מיקרוספוט קופצת הודעה "התקן זה אינו תואם לwindows 10 פנה ליצרן לקבלת מידע נוסף intel r hd graphics family intel copration אתה צפוי להתקל בבעיות תצוגה בווינדוס 10 " מה צריך לעשות ????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by lior007,

שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל

15. Started by ccc,

הנה המצב.. פתאום הכרטיס קול שעל הלוח שלי (ריטק HD ) לא מוציא סאונד דרך הרמקולים, רק הסאב. כשאני מחבר את הרמקולים לפלאפון, הם עובדים יפה, אבל כשהחיבור נכנס לכרטיס קול, הוא משתיק את הרמקול, עושה רעשים מוזרים במקום, והסאב עובד 100% רגיל. האמת שזה סאבכ 4.1, ואם אני מחבר את הרמקול לREAR JACK בסאב אז כן יש סאונד. זה כאילו הוא לא מוכן לקלוט את הFRONT JACKS בסאב... תודה ענקית לכל מי שיעזור !

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  17. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. שלום יש לי כונן קשיח חיצוני של WD. שאני מחבר אותו למחשב נדלקת הנורה הכחולה שלו,יש תחושה שהוא עובד, והמחשב משפיע ביפים, אבל הוא לא מזוהה. ניסיתי כמה מחשבים והתופעה דומה. מה ניתן לעשות? יש לי מידע חשוב בפנים. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by mushnush,

כשאני נכנס למשחקים שלא אמורים להיות כבדים המסך מרצד, הcpu במנהל משימות עולה ואיתו מגיע הרצד המחשב חזק ויש לי מחשב נייד ואצלו זה לא עושה את זה קראתי קצת באינטרנט ואולי זה בגלל ה windows 10 יש לי windows 10 pro i5-6500 3.20GHz 3.20 GHz תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by GALAI30,

איפה אני משיג כזה כבל ל Crucial MX500 250GB SATA 2.5" 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by jgrab,

יש לי כאן לוח של msi שתומך ddr333 ויש לי 2 סטיקים של זכרון. 1 של ddr 400 512 ואחד של 256 ddr333 עכשיו כששניהם בסלוטים שלהם הביוס מזהה 512 וגם כך בווינדוס אבל כשאני מריץ cpu-z הוא כן מזהה 2 סטיקים ואת הגודל הנכון של כל אחד מה הבעיה? עוד שאלה האם חייבים לשים את הזכרונות בסדר של הDIMM או שאני יכול לשים באיזה סלוט שבא לי? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.