תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שלי הוא מחשב חדש (כבר חודש אצלי) מפרט: לוח אסוס P4P800SE (ביוס מעודכן 1007) מעבד P4 3G win xp sp2 hebrew ד.קשיח sata 120g maxtor והבעייה היא שכל פעם שיש איזה בעייה במחשב הנורה של הד.קשיח דולקת קבוע דוגמא שתוכנת הsoundmax לא היתה מעודכנת בענייני יציאות השמע (מה כל יציאה אם מיקרופון רמקולים סטיראו או סרואנד וכו') אז היא הופיע בשורת המשימות עם סימן קריאה והנורה של הד.קשיח דלקה קבוע עד שעדכנתי אותה. עכשיו שלשום התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת שהורדתי מהאתר של אסוס ומאז הנורה דולקת קבוע (חברתי מחשב נוסף לצורך שיתוף אינטרנט וזה עובד טוב). האם יש דרך להפסיק את זה שהיא תדלק קבוע?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
נתקלתי בשאלה באחד הפורומים שאנ נמצא בו, ששאלו האם זה נורמלי שנורה של עכבר תשאר דלוקה גם אחרי שמכבים את המחשב. התעורר ויכוח קטן, ורציתי לשאול מה אתם חושבים בנושא. גם אמרו שם שהלוח אם מקבל חשמל אפילו שהמחשב כולו כבוי, והוא בעצם כל הזמן ב-STANDBY. אני ממש לא חושב ככה. אם תוכלו לתת לי הסבר מקיף בכלל בנושא, גם מה בדיוק קורה בתוך המחשב שלי כשהוא כבוי, אז תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אז קניתי לי מחשב חדש עם חלקים שנחשבים לצעקה האחרונה בעולם המחשבים נהנתי לי מתהליך ההרכבה של המחשב וסבלתי נורא מתהליך ההתקנה של התוכנות... בסופו של דבר, אחרי הצלחה לא מבוטלת בפיתרון של כל מיני בעיות ילדות, נשארה לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור. נורת HDD לא מפסיקה להבהב. אני חיברתי כונן SSD של אינטל ככונן ראשי שמכיל הכל חוץ מ- User Folders, וכונן קשיח רגיל בן 5 שנים שמחזיק את כל התיקיות האחרות. ניתקתי את כל מה שקשור לכוננים חוץ מה-SSD ומה שקורה זה שכל שניה וחצי בערך הנורה מהבהבת פעם אחת. ה-CPU USAGE על 0%. הפעלתי disk performance ותמיד יש משהו שכותב או קורא מהכונן אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה יותר מדי כלומר זה לא איזו תוכנה שאני מזהה שאני יכול להפסיק. אני זו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש תופעה מוזרה שלא הצלחתי לפענח, וחשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון. הנורית של הפאוור של המארז מהבהבת ללא הפסקה החל מהרגע שווינדוס מתחיל להיטען. שימו לב, בשלב עליית ה-BIOS הנורית עדיין דולקת רצוף. התופעה התחילה מאז שהתקנתי מחדש win7-x64-heb. על מחשב בעל לוח של G41MX-F 2.0 foxconn. ההתקנה הקודמת הייתה של win7-x64-Eng-Premium, והתופעה לא הייתה קיימת. זה נראה כמו רמז לתקלה. אבל מה זה יכול להיות? האם יש למישהו רעיון רעיון? פירוט: רמזים אפשריים? ומה כבר ניסיתי? חומרה - בין ההתקנות נעשה גם טיפול חומרה. הוצאת כרטיס TV. ניקוי מאוורר, והחלפת משחה טרמית. פירוק והרכבה של לוח אם. בדקתי חיבורים והכל נראה תקין. נורת ה-PWR-LED מחוברת במקום. לכאורה לא מתאים לבעיית חומרה כי זה לא מהבהב מ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 aorus pro v2 Ryzen 7 5800x Msi mech gaming oc rx 5700 4x8 ddr4 3000mhz corsair vengeance Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. אתמול הדלקתי אותו כרגיל והמחשב נשאר קפוא על המסך הדלקה של aorus והאפשרויות כניסה לbios או q-flash (מצרף תמונה). בזמן הזה נורת הלד של הזיכרון ראם בלוח אם נדלקת ל3 שניות ואז הנורת לד של הvga כרטיס מסך נדלקת ולא נכבת. אי אפשר להיכנס לבאיוס כאילו המקלדת לא מגיבה, וגם אחרי עשר דקות לא קורה כלום המסך נ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום היום שמתי לב שהמנורה של הדיסק הקשיח לא מפסיקה לפעול, היא כל הזמן ב100% נסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר, הדבר קורה גם מחוץ לווינדוס, גם בביוס, בכל מקום! מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש וחלקים למחשב חיברתי הכל וזה עובד מצויין עכשיו יש בעיה קטנה הנורה של ההרד דיסק עובדת בהדלקה לכמה שניות ונכבת עכשיו כשההרד דיסק עובד המנורה צריכה להבהב והיא לא עובדת הלכתי למעבדה ניסו לסדר את זה ולא הצליחו תענו שחיברתי לא טוב וכנראה שרפתי את המגע הזה חלקית . לי זה לא מפריע במיוחד אבל זה מוזר שזה נדלק בהתחלה תקין ואחר כך לא מתפקד . ניסיתי את כל צורות החיבור שאפשר לא עובד מה עושים? יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, וגיליתי שהוא לא מזהה כרטיס רשת(ncpa.cpl) לפורט לא מחובר שום דבר(וגם אם מחובר זה נשאר אותו הדבר) מדובר במחשב חדש עם כרטיס און בורד(לוח gigabyte z77-d3h) ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר של הכרטיס רשת, ריסטרט, לנתק מהחשמל ללילה ולהחזיר... יש למישהו מושג מה זה אומר שהנורה תקועה על כתום קבוע? תודה.
-
- 8 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-