עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

3. Started by חיים החתיך,

מישהו יכול לעזור לי... קניתי נסטיק חדש אבל כל כמה דקות הוא מתנתק אני מוצא ומכניס ואז שוב יש לי עוד שתי דקות עד הפעם הבאה (אין לי אופציה לחזור לחנות כי היא סגורה בגלל הקרונה) אשמח אם מישהו ידריך אותי מה לעשות תודה!

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. Started by marik,

שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by marzipanov,

טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by speed42,

שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. Started by em28,

המחשב שלי (P3 667MHZ) משחק משחקים. בעת הדלקת המחשב לאחר מנוחה מראות תוכנות הניטור (everst ו-CpuCool) טמפרטורות של 45C למעבד ו-35C ללוח . סבבה לאחר הפעלה של כמה דקות הטמפרטורות יורדות ל 40C למעבד ו-25C ללוח . אפילו יותר טוב אבל מה ? לאחר הפעלה רצופה של כמה שעות הטמפרטורות יורדות לרמה של 33-35C למעבד ו-15-17C ללוח . :s05: באיזשהוא שלב , לא עקבי , המחשב פשוט קופא לא מגיב לשום דבר - לא עכבר , לא מקלדת ולא לניתוק USB. בשלב זה אין סימני חיים למנוח , אין צפצופים ואין תגובה אפילו לכיבוי המחשב . הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לנתקו מהחשמל. בעת העליה XP מתקן קבצים שהתחרבשו (כנראה בגלל ניתוק החשמל) וממשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה . רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. http://img17.imageshack.us/i/39367735.jpg/

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by itaysk,

לא מצאתי איפה מוחקים הודעה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי בכונן C: מרחב פנוי של 11.8 GB פנויים מתוך 232 GB וצבע הפס הוא אדום... בבדיקה במשתמשים תיקיה "אורי עמית" היא הגדולה ביותר: 156 GB כשאני סופר את כל הזכרון שיש בתיקיות שבתוכה אחת אחת יוצא לי מקסימום 30 GB. איפה מסתתרים עוד יותר מ-120 GB? זה וירוס? מה זה יכול להיות? איך בודקים? מה אני יכול לעשות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  12. אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by דבורהה,

אני מחברת את הנגן למחשב והוא נתקע והמחשב לא קולט את הנגן מה עושים???

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by idangonen,

יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by LRa,

יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by maor848,

יש לי נגן MP4 שמתחבר למחשב ב USB2 וישלו חיבור לטלויזיה להקלטה ולשידור השאלה שלי האם יש אפשרות להשתמש במכשיר כדי לראות TV במחשב או משהו כזה או להיפך- לשדר לTV מהמחשב? עוד משהו יש לי כבל כזה http://www.danmeter.dk/products/neuromonitoring/csmmonitor/csmphotosandartwork/Photos/USB%20Cable%20(high-res).jpg אם אני מחבר אותו למודם אני לא יצרך להתחבר דרך חייגן או משהו אחר? אם לא אז למה החיבור הזה במודם?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by yzmot,

שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  19. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Dr@gon,

יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. אני לא ידעתי איזה פורום מתאים לנושא הזה אז אני אכתוב כאן זה מקרה חרום! אני עובד עם המחשב של העבודה של אחותי הוא מעפן פנטיום 3 800 מגה הרץ..... מעפן בקיצור יש לה את תוכנות ההגנה הבאות Ad-Aware SE Personal והאנטי וירוס: Symantec Client Security 2004 אני יודע שהוא מעפן אבל העבודה שלה התקינו את זה ואסור לי להתקין שום תוכנת אבטחה עכשיו עשיתי סריקה של וירוסים באתר של Symantec והוא מצא 11 וירוסים את הוירוסים הבאים: Today Downloader 4% (22) Trojan Horse 4% (19) WinFixer 2% (12) Infostealer 2% (11) Hacktool.HideWindow 2% (10) Adware.SpySheriff 2% (10) Adware.Hotbar 2% (10) Adware.Purityscan 2% (9) Infostealer.Lineage 2% (8 227 Others 78% Overall W32.Klez.H@mm 3% T…

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. Started by Melkor,

היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by צביקהה,

עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]

• 7 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.