תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי שטיח ריקוד שמחברים ליציאת ה USB. הבעיה היא שלמשטח יש רצונות משלו, כלומר הוא "לוחץ" עצמאית על מקשים (אני יכול לצאת מהחדר וכעבור זמן מה המשטח ילחץ בעצמו) לפי דעתי הבעיה קשורה לזיהוי שגוי של המשטח או משהו כזה מפני: 1. לפניו היה לי שטיח מדגם פחות טוב שעבד כרגיל 2. אם אני מחבר את המשטח למחשב הישן שלי win 2000 pro - celron 850 הוא עובד כמו שצריך עד עכשיו עדכנתי את הדרייבר של ה USB ושל ה צ'יפסט, וגם הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנת הריקוד המחשב שלי הוא: win xp pro athlon 64 1GB RAM gigabyte k8nf מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה avid עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!! אני שלב אחד לפני רכישה של כרטיס קול נוסף
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו ממש לפני כמה דקות אני גולש להנאתי באינטרנט שלפתע המסך שלי נכבה לשניה ונדלק שוב ושוב נכבה ונדלק התפלאתי חשבתי שיש איזה בעיה בחיבור לכרטיס מסך אז הוצאתי את החיבור והחזרתי שוב לאחר דקה הבעיה חזרה שוב וזה חוזר בעיקר מתי שאני עובר חלון אם אתם מבינים למה אני מתכוון אין לי מושג ממה זה יכול להיות שזה בעיה בכרטיס מסך ?? איך אוכל לדעת האם יש איזה תוכנה לבדיקת ההתקינות של הכרטיס מסך המסך הוא MAG 786FD עובד כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא עשה לי בעיות תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה. נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI). עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב: ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו …
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום הקול נעלם לי זה אומר שאין התקן שמע בלוח הבקרה :-X מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט: P4 3.2GHZ 640 MSI 925XE Neo Platinum MSI Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM 2*512 DDR2 533 MHZ Enermax 420W Power Supply לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות. ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה ל…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש במטרה להפוך אותו למכונת המשחק שלי. המחשב הוא פנטיום 3.4 עם 2 ג'יגה של RAM, כרטיס מסך Winfast PX6600TD (256m ובקיצור, לא מחשב שצריך לעשות צרות כל כך מהר עכשיו הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מריץ משחקים שדורשים ביצועיים גרפיים גבוהים אז המחשב יוצא לדסקטופ או מאתחל את עצמו בצורה ספונטנית אחרי בערך עשר דקות עד שעה של הרצה חלקה לחלוטין של המשחקים. כשנתתי לחנות ממנה קניתי את המחשב לבדוק את הבעיה, אצלם לא הייתה הבעיה שהופיעה אצלי בבית. אפילו הייתי שם בחנות ושיחקתי במשך זמן העולה על הזמן שהבעיה בדרך כלל מופיעה, מה שהוציא את עניין התקלה בכרטיס המסך (שלא נדבר על זה שכבר עידכנתי דרייברים והכל) עכשיו, כשחזרתי עם המחשב הביתה הוא המשיך לעשות לי את הצרות מ…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד מדגם MIO 336 ופתאום יום אחד ההעברת קבצים אליו נעשתה ממש איטית ניסיתי הכל והאיטיות נמשכת פניתי לתמיכה הטלםונית הכל ואמרו שהבעייה במחשב הגדול לא בכף יד וגם שאלתי בעוד פורומים וכנראה הפיתרון היחיד הוא לפרמט,אבל אני ממש לא הולך לפרמט אז אמרו לי שאוליי צריך לעדכן את היואס בי ,אז איך עושים את זה בכלל תעזרו לי בבקשה אני רוצה להעביר דברים למחשב כף יד במיוחד עכשיו שקניתי לו זיכרון
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין xp מחדש במחשב אבל אני מקבל הודעת שגיאה וההתקנה לא מתבצעת The error was caused by file: framebuf Device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Technical Information: STOP: 0x000000EA (0x80A45DA8, 0x80A82D40, 0x80B1DED8, 0x00000001) framebuf Beginning Dump of Physical Memory... האם מישהו יודע לפתור בעיה זו? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את הספק כח ולדעת בוודאות שהבעייה בו... יש לי פשוט מחשב שלא נדלק ולדעתי זה ספק כח אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק זאת בוודאות... תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-