עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אייל אדדי,

שלום לכולם מחשב hp בן שלוש שנים מראה שגיאת system יש למישהו פתרון לנושא במקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eitan2,

אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  3. אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. אהלן חברה, ניסיתי היום לעשות OC למעבד ופתאום נתקע המחשב ואפילו לא נכנס לביוס אז ניתקתי אותו מהחשמל והוצאתי את הסוללה. אחרי כמה זמן החזרתי אותה, אני מדליק את המחשב וזה מה שאני מקבל: SYSTEM BOOT FAILURE INSERT DISK AND PRESS ENTER חשבתי אלה הדיסקים הקשיחים אבל נכנסתי לביוס וכולם מחוברים. תודה.

7. Started by felixb,

שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by wateve,

שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by xena2305,

שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת זה מה אני רואה ב TASK MANAGER אבל בלשונית PROCESS יש לי נורמאלי של בערך .0 כשאני מפעיל את PRIME95 הוא נהפך ל0 והרבה פעמים המחשב זוחל . והרבה פעמים כשאני משתמש תוכנות לדיבור כגון MSN,SKYPE בהתחלה זה עובד אבל אז אני לא שומע כלום אבל שומעים אותי.. אולי זה לא מפורט מספיק אני פשוט ממהר כרגע ואם יש בעיה בהבנה אני אסביר מאוחר יותר...בכל מקרה אם מישהוא מבין מה הבעיה ויכול לעזור אז בבקשה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום , לאחר עיון בתשובות הפורום לבעיית ההפעלה של ווינדוס עדין לא מצאתי פתרון לבעיה : המחשב שלי כלל אינו קרא את דיסק מערכת ההפעלה- לאחר הכנסת הדיסק אני מגיע לאותה ההודעה שיש צורך בהתקנת הקובץ מחדש למשהו יש רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by arigo,

היי יש לי לנובו T450s וותיק ועדיין טוב, אך לעיתים איטי (עבודה משרדית ואינטרנט) מצרף פרטים עליו הדיסק SSD כבר שופר ואני רוצה לשפר אותו עוד ב: א. להגדיל את הזיכרון שלו שימשוך עוד כמה שנים, כרגע מופיע לי שיש לו 12G את הסטיק של ה 8 מצאתי אבל לא את ה 4G (אולי מולחם?) ב. לשפר את כרטיס הוויפי הבנתי שאפשר להחליף גם כן לטוב יותר משמעותית האם אפשרי ?

15. הבלונים שמופיעים כשהעכבר מרחף מעל האייקון בSYSTEM TRAY (ליד השעון) מוחבאים משום מה ע"י הTASK BAR. כלומר שאם אני שם את העבר מעל השעון כדי לראות התאריך, אני רואה רק את השוליים של הבלון שמופיע וכל השאר מוסתר. אין לי מושג מתי ואיך זה קרה, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני חושד שזה כך כבר הרבה זמן. מישהו יודע איך אני מסדר את העניין?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Spirit Crusher,

לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by CashMAn,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי מבקש עזרה ממי שמבין, בחלק מהמשחקים שאני מוריד נפתחת ההודעה הזו כשאני פותח אותם: the application was unable to start correctly 0xc00142 חרשתי את האינטרנט ושום פתרון לא עובד, לפי מה שהבנתי זה קשור לקבצי DLL או לDirectx אבל שום פתרון שקראתי לא עבד. עזרה בבקשה!!

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lazygecko,

Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by eins,

שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The-Devil,

שלום יש לי בעיה במחשב שאני לא ממש יודע ממה היא נובעת. אני מקבל הודעת שגיאה , כמו שמופיעה בעמוד הזה התוכנית שנסגרת היא לא תמיד האקספלורר, זה יכול להיות כל תוכנית אחרת, גם אם אני משחק במשהו או כל דבר אחר, ומהספרים שמופיעים שם גם משתנים כל פעם שיש הודעת שגיאה שכזו. יש גם איזו תיקייה ספציפית שמקפיצה לי את ההודעה הזו, גם אחרי שהעברתי אותה להארד דיסק אחר, אבל כמו שכבר צייניתי זה לא רק המהתקייה הזו. חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיה עם הזכרון או ממערכת ההפעלה עצמה אבל איך אני יכול לבדוק את זה או לתקן את זה תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים