תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול משחק שנקרא Season Ticket Basketball 2003 התקנתי ותו והכל עבר בשלום אבל כשאני מכניס את הדיסק ומפעיל את המשחק הוא לא עולה הוא נשאר לי באותו מסך כמה זמן ובסוף כותב לי שהוא לא מגיב ואני צריך לצאת ממנו... בקיצר הוא לא עובד... =\ מישהו יכול לעזור לי ד"א את המפרט שלי אפשר לראות בצד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש משחק שאני משחק ( Dekaron ) מתי שאני מחובר לאינטרנט בבית אני מקבל שגיאה, ברגע שאני מחליף נגיד לאינטרנט של הפלאפון שלי או בעבודה המשחק עובד מצויין ואני לא מקבל שום שגיאה...רק מתי שאני מחובר לWIFI או בכבל לאינטרנט בבית אז המשחק לא עובד ניסיתי כבר המון דברים כמו ccleaner, כיביתי אנטי וירוס וחומת אש, מחקתי והתקנתי את המשחק מחדש, נכנסתי גם במצב בטוח ועדיין התקלה הזאת קיימת
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח: i3-8100@3.60 8GB Nvidia 1050 SSD כונן ילד משחק בפורטונייט, מתלונן שמדי פעם משחק שלו מקרטע בקלות, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, בדקתי בהגדרות משחק, גיליתי שהוא משחק ב120FPS והורדתי את זה ל-60FPS אולם ילד מתעקש להישאר על 120FPS כדי לא לפגוע באיכות משחק יש לכם המלצות איזשהו הגדרות במחשב כדי שמשחק 120FPS ייצאו חלק? במידה שהמלצתכם לשדרג את כרטיס מסך ו/או לשדרג חומרה נוסף, אשמח לשמות חומרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי : 6800xt nitro plus 5800x b550f asus rm850 nx800 בgta יש לי כמה תקיעות בחצי שעה, כמו 5 תקיעות בחצי שעה תקיעות קטנות. בסיאס שיחקתי רק שעה לא ברצף מאז קניית המחשב והייתה לי תקיעה אחת איך שנכנסתי ללובי באמצע משחק אולי כי עדיין טען. בflashing lights למי שמכיר יש כל כמה שניות תקיעה. בפורטנייט (רק הורדתי לניסיון לא אוהב את המשחק) יש כל 10 שניות ואני מקבל בפועל 170 פריימים שביוטיוב מקבלים 200 ! ויש מקרים של 90 פריימים לכמה שניות! 3 פעמים יצא פתאום מהמשחק בלי שום ארור מגיטיאיי פעמיים ואחרי ששיניתי הגדרות בסיאס זה טען ויצא. 3 פעמים פתאום היה מסך שחור והאסוס טען וכאילו הפעלתי מחדש. פעם אחת אחרי גיטיאיי הדיסקורד לא הגיב, פעם אחת בפל…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, כאשר אני מפעיל את הסימולטור או משחק אחר לאחר מספר דקות המסך קופא, המוזיקה נשמעת כמו דיסק תקוע ולאחר מס' שניות מופיעה הודעה שגיאה ושהתוכנה חייבת להיסגר או שהמחשב עושה ריסטרט. בבדיקת dxdiag - direct3d מופיעה שגיאה בבדיקה 9 (מצורף צילום), העניין הוא שהתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך הרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אך לאחר ריסטרט הכל חזר לאחור. הדרייברים מעודכנים , כרטיס, ביוס צ'יפסט, הטמפ' תקינות. תודה מראש לכל אחד אשר יוכל לעזור גמר חתימה טובה, עופר מפרט: intel e6300 core 2 duo לוח: gigabyte ga965ps3 זכרון: 2gb כרטיס מסך:gigabyte 7900 gt [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1700 עם לוח אם GIGABYTE VT-600,כרטיס מסך RADEON 9100,וזכרון 512 ddr. האם הגיוני שמשחק כמו splinter cell יקפוץ,האם זו בעיה במשחק? התקנתי את הדריברים בעצמי למחשב, ואני רואה בהגדרות החומרה 512 זכרון ואת שם הכרטיס מסך,יכול להיות שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם כמו שצריך(למרות שזה עבד חלק)?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין משחק של שנת 2008 במחשב ולהפתעתי בהתקנה המשחק דרש התקנה של net framework 2 ומעלה בטענה שלא קיימת גירסה מעודכנת למרות שקיים אצלי במחשב גירסה 4, האם זה הגיוני??
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-