תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
המקלדת שלי בצורה ספונטנית מתנתקת ומתחברת וחשבתי שזה המקלדת אז לקחתי לחברה שלי כדי לוודא. והכל בסדר אצלה. העכבר עובד מצויין אין בעיות איתו. ניסיתי את כל הכניסות של הUSB USB3 and USB2 ניסיתי כבל אחר עם המקלדת, (יש לו כבל נשלף) כיביתי את הקונטרולר של USB3 בלוח אם. עדיין יש בעיה. מקלדת Cooler master trigger cherry black מה אתם אומרים לקנות PCI של USB2 ב40 שקל בKSP לראות אם זה עוזר. או שיש לי בעיה ענקית ואני מסכן את כל המחשב שלי? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה. זה כרגע התנתק ואני אצל החברה. יששש, עדיין יש לי אחריות על מקלדת. תודה לאל חשבתי יש לי בעיה במחשב.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אתמול אמא שלי ביקשה ממני שאני אבוא לחברה שלה בשביל לעזור לה עם המחשב. היא אמרה שכאשר המחשב נדלק מופיעה ההודעה הבאה: keyboard error or keyboard no found. והמחשב לא עלה. באתי אליה היום, בדקתי אם המקלדת תקינה(ירדנו לחנות ובדקנו במחשב אחר) ואכן היא תקינה, מכך הסקתי מסקנה שהפורט(PS/2) הלך לעולמו. נסענו ברחבי תל אביב במסע אחר מקלדת הUSB ולאחר שעתיים של חיפושים מצאנו מקלדת של QUANTUM בעלת תקן USB. חזרנו לביתה של החברה ואני חזרתי לעבודה. ניתקתי את המקלדת הישנה, חיברתי את החדשה, והדלקתי את המחשב. לחצתי DEL נכסתי לביוס, בדקתי ת'כפתורים - מקלדת תקינה ויצאתי מהביוס. המחשב התחיל לעלות הראה לוגו של וינדוס 98 והתחיל לעשות SCANDISK ושם המקלדת לא מגיבה כלל, כאילו לא קיימ…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי סט עכבר + מקלדת Logitech LX710 .. העכבר עובד מצויין או לפחות אני לא מרגיש שיש בו לאגים (משהו שלא נראה לי הגיוני) המקלדת לעומת זאת עושה לי בעיות של לאגים.. לדוגמה כשאני מקליד רווח הוא עושה לי 6-7 רווחים ברצף.. כנ"ל לגבי Enter .(נקודה) או Ctrl+V לפחות באלה זה ממש מורגש. לפעמים היא גם לא קולטת את אותם המקשים או קולטת אותם ממש לאט (כלומר אם לחצתי פעמיים רווח מהר הוא לא קולט אחד מהם או אפילו את שניהם) ויש ללחוץ מספר פעמים.. המקלט יושב ממש מול המקלדת אין שום דבר שמפריע בדרך. האם זאת בעיה חומרתית במקלדת, במקלט, במחשב עצמו או אולי במשהו אחר (WIFI, טלפון וכו')?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT סיידוויי X6 הכל עובד טוב חוץ מכמה תוכנות ומשחקים שנתפס הלחצן למטה בדקתי במקלדת היא לא נראת תקולה כך שזה בעיה אחרת לא בעיה במקלדת פיזית!! יש רעיונות ופתרונות לזה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בד"כ אני לא מכבה את המחשב אלא מעביר אותו לשינה וכנראה זאת הבעיה. מצידי לכבות לגמרי את התאורה במקלדת אבל אני לא יודע איך. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נתקלתי בתופעה ואיני זוכר איך הבעיה נפתרה. אם אני זוכר נכון אז נתקלתי בשאלה דומה בשבוע האחרון היכן שהוא בפורומים ברחבי הרשת (בארץ). בקיצור אני זקוק לפתרון מהיר של הבעיה, המחשב אינו לידי כך שהעזרה תהיה טלפונית. הרבה פרטים לא אוכל לספק מלבד שהתופעה היא לא כתוצאה מהפעלת תוכנית כלשהי, אלא אקראית לחלוטין. איתחול של המחשב לא עוזר, בדיקת וירוס אפשרי לא ניתן לבצע מפני שלא קיים אנטי וירוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! ברשותי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט (הכחולה לבנה הזו) וכידוע יש לה מין תוכנה (או שנקרא לזה דרייבר?) שמפעיל את הפונקציות של הכפתורים המיוחדים... מאתמול הדרייברים האלו (קובץ type32.exe) החלו לחדול מלעבוד מהרגע שאני משתמש בפונקצית הנמכת הVolume... ניסיתי הכל. להתקין מחדש, גרסאות חדשות\ישנות והכל... הבעיה לא נפתרת. האם יש למישהו מושג? תודה וחג שמח, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה שלוש שאלות: 1. האם בכל המקלדות של ניידים הבקסלאש נמצא מעל המקש של האנטר בניגוד למקלדות רגילות שהוא נמצא משמאל? 2. האם הגודל של המקשים בנייד שונה ממקדלת רגילה? קשה לי מאוד עם הקלדה עיוורת כי מרגיש לי שהמקשים בגודל שונה. 3. מה ההבדל בין הסויצ'ים (אני מקווה שזה המושג). הלחיצה בנייד שונה. אני עוד לא בטוח אם זה נוח יותר או פחות. האם ההקלדה אמורה להיות נוחה יותר בנייד ביחס למקלדת לא איכותית?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים. פנה אלי לקוח שהמחשב שלו עושה אתחול מחדש למחשב ללא אזהרה מוקדמת. אין סגירה של מערכת הפעלה אלא ישר כיבוי של החשמל והפעלה מחדש. המחשב פשוט מכבה את עצמו. מדובר במחשב סלרון 2600 עם לוח אם של אביט IS7-E2. הנה פרטי הבדיקות שלי על המחשב. אני רק זקוק לרעיונות מה יכול להיות הכיוון של הבעיה. כשהמחשב סתם ככה דלוק, לעתים רחוקות מאוד יש אתחול. כשאני מבצע סריקה עם האנטי-וירוס תמיד יש אתחול. גם סריקה במצב בטוח SAFE MODE גורמת לאתחול. החלפתי ספק - לא עזר. הדיסק הקשיח נקי משגיאות. שמתי סיליקון בין המאוורר למעבד - לא עזר. הטמפ' של המעבד (לפי הBIOS ולפי תוכנה של ABIT) היא כמעט 60 מעלות במאמץ(!). עם זאת ביטלתי בBIOS את האפשרות לאתחול מחדש במקרה של חום ועדיין יש אתחולים... במ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ראשית מצטער אם פתחתי את הדיון בפורום הלא נכון. יש לי מקרן JBL SB 450, חיברתי את המחשב הנייד למקרן בעזרת כבל HDMI והגדרתי שיציג את המסך רק במקרן. כשאני מפעיל סרטון / סרט / שיר המקרן עובד והכל משודר רגיל, ואחרי 6 דקות בידיוק על השעון פתאום התמונה נכבת ורשום על המקרן "אין אות, בדוק את חיבור הקלט". כשכיביתי את המקרן והדלקתי אותו מחדש הבעיה נפתרה חלקית - עכשיו הוא מראה לי את השגיאה כל 10 דקות. ברגע שאני מזיז את העכבר השגיאה נעלמת והמסך חוזר לשדר. אשמח לפתרונות.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מקלדת חדשה של אסוס שקניתי (מכנית), אבל המקש TAB פשוט לא עובד במקלדת הזו.. יש דרך לבדוק אם זו בעיה במקלדת או שיש לכם דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ווינדוס 10. התפריט התחל נפתח לי כשאני לוחץ עם העכבר, רק לא מגיב ללחיצה של המקש במקלדת. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-