עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר). בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם ASUS P8Z77-V, מעבד - Intel I7 3770K, מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14, זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ, כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3, כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB, עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB, ספק כוח CO…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by pincher77,

שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by avi_jan,

היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?

13. (הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by danZ,

מה המקודד הכי ממולץ+לינק לסרטים, כן

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by bz_amir,

מהו המקודד הטוב ביותר, ואם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Roni Y,

רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק

20. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by saar,

היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ome,

שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים