עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nim901,

יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by eliranf,

היי רכשתי לפני 3 חודשים דל 5379, עם מעבד ה-I7 . המחשב נוטה להתחמם הרבה פעמים גם מסתם גלישה באינטרנט הוא מגיע ל70 מעלות לפעמים והמאוורר עובד חזק ורועש יחסית. בנוסף יש לי תקלה עם המסך טאץ' לעיתים יש לי מה שנקרא ghost touch. שהמחשב פותח וסוגר חלונות בעצמו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?

4. Started by xytkhi,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by choochee,

אהלן. במקור הלאפטופ הישן הזה (שסה"כ עובד סבבה למה שאשתי צריכה...) בא עם win 7 . רק שום דבר כמעט כבר לא רוצה לעבוד עם win 7 מבחינת תוכנות שהיא משתמשת בעבודה ( office, teams ) לכן התקנתי לו win 10 ע"י דיסק און קי עם המדיה קריאשן של מיקרוסופט. הכל עובד חוץ מזה שעכשיו אין לו אינטרנט. עדכנתי כל דרייבר שמצאתי, בהתאם לרשימת החומרה שראיתי באינטרנט, אבל עדיין המחשב לא מציע רשתות זמינות ופשוט אין אינטרנט דרך WIFI . ב device manager מופיעים unknown device תחת קטגוריה other devices ואני לא מצליח למצוא משהו שיסתדר שמה. במאפיינים שלו מצוין שזה משהו שיושב ב- pci express root complex ושגיאה 28. באתר של HP אין דרייברים של win 10 למחשב הזה כי הוא די ישן, כנראה... אז שואל אם למישהו יש מושג,…

6. שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, מחשב חדש (מפרט בצד), באחריות. בימים האחרונים התחילו רעשי טרקטור בהפעלה. פתחתי את המארז, והתגלה שמאוורר המעבד מרעיש, כנראה עקב חוסר שימון. שימנתי אותו כמו שצריך (ע"י החדרת שמן ישירות לציר, מתחת למדבקות), סגרתי הכל חזרה, הפעלתי את המחשב- הרעשים פסקו. אח"כ כיביתי את המחשב ישירות מהכפתור (לחיצה ממושכת 5 שניות). חיברתי את המחשב ולהפתעתי עולה הלוגו של חלונות XP, אח"כ מתקבל מסך כחול לשנייה והמע' עושה ריסט. ככה כל הזמן. לפני זה התקבלה הודעה האם אני רוצה להפעיל במצב נורמל או במצב בטוח, כנראה בגלל שלא כיביתי כמו שצריך. אני משמן המון מאווררים של מחשבים ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. ניסיתי להוציא זכרונות, לאפס ביוס, לנתק חומרה לא פעילה, להוציא את גוף הקירור של המעבד (ויש משחה ט…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' של המעבד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7

13. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by yoel14,

שלום, יש לי מחשב בינוני, לא קריטי המפרט, לא הייתי בבית כחצי שנה, ומסתבר שהוא "אכל" קצת יותר מידי אבק, נדמה לי ;D ניקיתי חפיף, ואנקה טוב יותר בקרוב, אבל בשביל הסקרנות וההבנה שלי- זה הגיוני שבגלל אבק במאוורר וב-היט-סינק המעבד [לפי EVEREST] יעבוד ב[גלישה באינטרנט] ב70-75 מעלות, ובמשחק [לא כבד TCE] ב105 מעלות?! המעבד הוא E5200, כרטיס המסך הוא און-בוארד 3100 של אינטל... וכמה אני צריך לדאוג שאם לא אנקה אותו חייו יתקצרו.... תודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  17. אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by ma nishma?,

שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה

21. Started by iyehuda,

ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MOTI_YOSEF,

אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by Candy,

שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by d3vil,

היי, אני עוזר לחבר בטלפון, אז מבחינת פרטים אני מתקשה. בכל מקרה משום מה הבאס של המעבד מוגדר על 100 ולא מוכן להשתנות. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים