עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tal76,

DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום! יש לי מספר בעיות: 1. ספק כוח חדש- אנרמקס ליברטי 400W- אמור להיות סוס- מספק מתחים לא יציבים. נתונים מאוורסט: cpu core- 1.33 במקום 1.375 2.5V = 1.76V +3.3V = 3.3V +5V=4.92V +12V=11.9V +5V SDBY=4.41 and sometimes 2.27 כאמור ספק חדש חדש מהקופסה. כל הנתונים במנוחה. קיבלתי עם הלוח אם שלי מין דבר שנקרא u plus DPS שאמור לייצב מתח למעבד וכל מיני חרטא. בפנדה אמרו לי שזה זבל אז הוא לא מחובר. מה אתה אומר? 2. בעיה שניה: עיוותי צבעים. פתחתי ת'רד בנושא לפני שבוע, שום דבר ממה שהוצע לא עזר. חיברתי כרטיס מסך חלופי וגם זה לא עזר. חשבתי שזה יכול להיות בעיה בregistry של ווינדווז כי זה קרה לי בערך באותה תקופה שהתחלתי להשתמש ב-ccleaner. הת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.ph…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by maxth,

שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

6. אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …

8. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  9. אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by MDK,

שלום לכם לאחרונה המחשב מתנהג מוזר: עשה לי ריסטרט אחרי שנתקע פתאום בלי הודעה וכלום... נסגר לי האינטרנט פתאום כלומר מתנתק בלי להגיד כלום נתקע לי EXPLORER או כל מיני תוכנות עם ERRORS של WINDOWS.... יש לי WINXP SP2 ו אני מנוי אצל נטוויז'ן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by KerA,

נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא epox 8rda3+ axp 2600+ ati radeon 9800pro 256bit 1024 geil 2.5-3-3-6 בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב או מנסה לגשת לביוס יש לי עיוותים והיבהובים עקומים של המסך יענו כל התצוגה אם זה בפוסט של המחשב או בביוס מתעוות ומתחרבשת אי אפשר להבין מה מתרחש שם.זה לא הפרעות מגנטיות כי זה מסך lcd וזה גם מתרחש רק במסך post ובביוס,מה הבעיה יכלה להיות אני שובר את הראש כבר?????? בעיה נוספת שאני חושב שהיא קשורה לכל הענייין היא שבעת העלאת הווינדוס העכבר וכל מה שמתחבר ל-usb פתאום נעלם לי ולא עובד.ואחרי הפעלת המחשב כ-10 פעמים זה חוזר לפעול וגם לא תמיד עד שאני מפעיל את המחשב לאחר יום....אני חושב שהבעיות האלו קשורות איכשהו מכיוון והן מתרחשות בדיוק זה לאחר זה. מישהו יכל להאיר את עי…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by AMITOC,

שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?

21. Started by law89,

1. מישהו יודע למה בחצי מהפעמים הוינדאוס לא נכבה / עושה ריסטרט? צירפתי צילום. המחשב אחרי התקנת וינדאוס, לנובו ואנטג' ופרגון וביצוע עדכונים של מערכת ההפעלה ושל לנובו ואנטג'. כלומר אין איזה משהו שרץ ברקע ולא סגור (או לפחות לא אמור להיות) 2. הסרגל הזה שמופיע בתמונה השניה כל פעם סגור כלפי פנימה ואני צריך לשים עליו את ההעכבר כדי שיופיע. אני מניח שזה איזה פיצ'ר שנועד לחסוך מקום. יש אפשרות לבטל אותו? 3. בעדכונים האחרונים של וינדאוס הוסיפו איזה אייקון בשורת ההתחל של תחזית מזג האוויר. האם קיימת אפשרות להעלים אותה או לפחות למנוע ממנה להיפתח בכל פעם שאני שהעכבר עובר באזור שלה?

22. Started by L1ron,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות: 1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם? האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל? 2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים. האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ? 3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html יכול להפעיל את המחשב הזה? C2D E6550 2.3GHZ 1GB 1STICK 667MHZ 250GB SEGATE ASROCK CONROE D667 V1.0 יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם. ובלי כ.מסך האם הספק יסחוב? ודבר נוסף - הספק לא היה ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  25. קראתי את המדריך אשר מופיע פה באתר ועדיין יש לי כמה שאלות... האם הכבלים DATA להארד דיסק ולכונן מגיעים כחלק מהקנייה או שאני צריך לרכוש בעצמי? מה זאת אומרת לקנות ברגים? המארז לא מגיע עם ברגים בעצמו? מה זה בורג THUMB ואיזה מברג דרוש בשבילו? האם תמיד משחה טרמית תבוא עם המאוורר או שאני צריך לקנות אקסטרה משחה? האם אפשר עזרה בהבדלה בין הקונ' הבאים בספק? תודה מראש עמרי אריאלי

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים