תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזית 4k כמו גם למסך מחשב וגם לאוקולוס ריפט, המון תצוגות, לכן קניתי מתאם אקטיבי של HDMI נקבה ל-DP זכר שיתחבר לכרטיס מסך (gtx 1070), זהו הדגם של המתאם: https://ksp.co.il/?uin=36797&select=.216..695. הבעיה היא שאני לא מקבל אות של 3840x2160@60Hz אני מקבל רק 30Hz, ניסיתי לכפות רזולוציה בcontrol panel של נוידיה אך זה לא צלח. מישהו יודע אם יש דרך לסדר את זה? או פשוט המתאם לא באמת אקטיבי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS חדש והעברתי אליו מהמחשב הישן מצגות PP. בשני המחשבים מותקן Power Point 2013 אך למרות זאת, המצגת במחשב הישן עובדת כיאות ובמחשב החדש המעברים בין השקפים ואנימציות בתוך השקפים עובדים בצורה איטית. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מתקנים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד של חברת אסוס, עם ווינדוס 7, אני מעוניין לעשות למחשב איפוס מבלי לפרמט (אני יודע שבווינדוס 10 יש אופציה כזו), כאשר אני מנסה לאפס דרך לוח הבקרה הוא מבקש ממני דיסק, יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7, אבל משנת 2009, ואם אני אאפס את המחשב עם הדיסק הזה לא יהיה שום דרייבר מעודכן מותקן, מכיוו שהמחשב יצא לאחר הוצאת הדיסק. יש דרך לאפס ללא הדיסק / ללא לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד חדש של DELL בהמלצת החברים בפורום . המחשב עובד מעולה חוץ מבעיה של ניתוקים ב-WIFI שקורת רק בבית שלי , בכל מקום אחר עובד מושלם . DELL כבר החליפו לי את המחשב וגם בחדש אותה בעיה . עדכנתי כבר את הדרייברים של ה-WIFI. עשיתי בדיקה עם מחשב נייד אחר בזמן שלי היה ניתוק (לכמה דקות ) המחשב השני עבד תקין . בבית יש לנו כרגע נתב אלחוטי של ORANGE יש לכם רעיון מה לעשות ? דגם המחשב :Dell Inspiron 15 7000 7570-85508G12GTW1
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסוללה של הלפטופ שלי גמורה ולכן אני מחפש חליפית. האם אני חייב סוללה בעלת אותם ערכים בדיוק? או שמספיק שרק המתח יהיה אותו דבר? סוג המחשב Asus x550L, סוג הסוללה Asus a41-x550a, 14.4v, 2500mah מצאתי באליקספרס את הסוללה הזאת, האם היא תתאים? למרות שהנפח המוצהר כפול מבסוללה המקורית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן שלוש שנים, המשמש אותי כרגע לתצוגה בתערוכה (יושב במוזיאון, מחובר למצלמה ומקרנים, מופעלת עליו תוכנות רזולום ואוטומייטור). בעת הדלקה תקינה של המחשב, לפני הופעת השקופית הראשונה של ווינדואז, מופיעה שקופית של לוח אם (מצורפת תמונה). במצב תקין השקופית עוברת לאחר זמן קצר ועולה מערכת ההפעלה ווינדואז 10. לפני כחודש, לאחר שהוצאתי את אחד ההארדיסקים מהמחשב, התחלתי להיתקל בבעיה שהופיעה בכ-30 אחוז מההדלקות - המחשב נדלק, העלה את השקופית של לוח האם, ושם נתקע - לא מגיב ללחיצות על f2 וכו', ולא מעלה את מערכת ההפעלה. רק לאחר ביצוע הפעלה מחדש באמצעות הכפתור שעל הפאנל, המחשב עלה כרגיל. לאחרונה הבעיה החריפה - מופיעה בכמעט מאה אחוז מהמקרים, ולפעמים…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
-
כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-