תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום רב: כבר שנים שיש לי את הבעייה הבאה כאשר שולחן העבודה של Windows עולה בעת הדלקת המחשב או הפעלתו מחדש: ממה נגרמת הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הצג של המחשב הנייח מהבהב ו"נכבה" מעצמו. נכבה בגרשיים כיוון שזה לא ממש מכבה אלא נעשה כמעט כמו נכבה, אבל אפשר להבדיל בצורות של חלונות שהיו פועלים ברגע שזה קרה. כבלים נראים תקינים לגמרי, ספק כח כמעט חדש, כרטיס מסך.. עובד. ז"א המשחקים או התוכנות כמו לדוגמה SOLIDWORKS עובדות כשורה. מה עוד יכול להיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב - Microsoft edge מסיבה לא ידועה כאשר אני מבקש הדפסה המסך של ההדפסה (זה שניתן לבחור בו את המדפסת, העמודים וכו') מופיע לשנייה ונעלם מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-